Yok kuzum doktor takibi yapiyorum bu ay ateşte de hareketlenme yok henuz erken daha Perşembe 12. Gunumdeyim cuma kontrole gidicem
Öylemi oluyor ya bende ölçüyorum ateş ama pek düzenli değil bak atayımAtarım canım şimdi ölçtüm ateş düşük çıktı sabah ta düşerse yapmam test gelir çünkü
Yok kız adet görmeden ümit kestiniz dedin ya demek istediğim yumurtlama görmeden daha kestim galiba ama şaka şaka kesmedim hiç ben ümit keser miyim aaa çok ayıpKız sen yemin ederim tam oklavayla dövülmeliksin bende sandım ki adet günün yaklaştı daha yumurtlama görmedindaha dörgünün ortasına bile gelmemiş
Ateş düşünce ader olunuyor biliyorum cnm geçen ay ilk ayimdı ramazan olunca mi nedense bnm yüksekken gelmişti şimdi düşük çıktı sabaha ne çıkar bilmiyorumÖylemi oluyor ya bende ölçüyorum ateş ama pek düzenli değil bak atayım
Kız kesme kesme ben bu ay çok umutluyum güzel şeyler olacak inanıyorumYok kız adet görmeden ümit kestiniz dedin ya demek istediğim yumurtlama görmeden daha kestim galiba ama şaka şaka kesmedim hiç ben ümit keser miyim aaa çok ayıp
İnsallah bebeğimmmKız kesme kesme ben bu ay çok umutluyum güzel şeyler olacak inanıyorum
Senin ateşin ölçmediğin günler oldu mu cnmÖylemi oluyor ya bende ölçüyorum ateş ama pek düzenli değil bak atayım
Ederim tabiki canım tüm içtenliğimle dualarımda olacaksınAy canım sorma ya bu ay son kontrolüm olucak....zamanı gelince size her şeyi anlatıcam..bir onu diye bilirimki tüp bebek zor sürec çok zor..Bana dua et canım..sen biliyorum namazdasın.
Amin canım sağolasın.Allah kabul edir duanıEderim tabiki canım tüm içtenliğimle dualarımda olacaksınİnşAllah emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız.Rabbim kolaylaştırsın bu süreci su gibi geçirin İnşAllah
Ölçmediğim bir gün vardı ortalama salladım girdim böyle oldu simdideSenin ateşin ölçmediğin günler oldu mu cnm
Bende innovita aldım arkadaşım ilk denemede hamile kaldı ben 3 kez denedim çıkmadı şimdi de adet olacakmışım gibi göğsüm şiş akıntılarım var kasık ağrım var adetimede 2 gün kaldı test yaptım negatif inş adet belirtisi değildir gecikirse bidaha test yapıcamİnnovita ovulasyon testi kullanan var mı? Yumurtlamayı net gösteriyor mu?
Ben geçen ay almıştım ama siparişi geç verdiğim için gelene kadar başka markayla yapmıştım onda gördüm çatlamayı falan.
Şimdi bu ay sıfırdan innovita ile başladım. Bu ay erken yumurtlama yok galibaNet gösteriyor normalde değil mi ama?
Bilmiyorum ki o nedir ne işe yarar onu da bilmiyorumFsh neden bu kadar düşük
Tamam canim çok teşekkür ederim.Canım bildiğim kadarı ile 1 tane özel hastane açık diğerleri aktif değil ama belki açılan olmuştur sonradan ben sana hastanelerin isimlerini yazayıp sen fırsat bulunca bi arayıp sor. Devlet hastanesi çalıyor ama online sıra alma diye bişey yok sabah gidip sıra alıyorsun ve sana ne zaman gelirse.
Sevgi hastanesi, park hospital, müjde, divan, gözde sıtmapınarı , gözde akademi, melid park
Malatya'da başkada özel hastane yok zaten . Açık olan hastanede müjde hastanesi olması lazım
Yaptım bekliyorum çıkan yok
Bnde olurum galiba
Ateşin kaç çıktı canım bugünYaptım bekliyorum çıkan yok