Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bu gruba adımı yazdırmadım ama belki önceki gruplardan hatırlayan vardır beni. Silik bir çizgi var ama bu testlerde kuruma çizgisi oluyormuş sanırım o yüzden ümitlenmiyorum bu ay için ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Adetim bugünle 6 sı arasında gözüküyor son aylarda 2 gün kayma oluyor
bende iki gün önce yapmıştım bu testen hafif gölge var gibiydi dün kaset yaptım negatif çıktı elinde kaset test varsa bide onla dene bende bugün yarın regl olurum

Günaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
5 dk önce ki sonuç kuruma çizgisi olabilir mi ?

Eklentiler

• 20230504_095519.jpg
    20230504_095519.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
Baya pembe duruyor canım erken gebelik mi bu eger öyle ise birde kaset test al yap canım inşallah tutmuştur bebegin canım

Baya pembe duruyor canım erken gebelik mi bu eger öyle ise birde kaset test al yap canım inşallah tutmuştur bebegin canım
Erken gebelik testi kaset testim vardı ama hiç aklıma gelmedi ona da damlatmak, ilk defa başıma geliyor da, bilemedim. Gün için de yapsam çıkar mı? Yoksa yarın sabah mi yapayim

gölge var gibi ama biliyorsun gölgeler cok yanıltıcı olabiliyor hergün takip et bakalım koyulaşma olursa o zaman vardır hayırlısı olsun
Evet, takip yapacağım 🍀
Ben görüyorum canım kuruma değil bence yarına daha da koyulaşır insallah😊
İnşallah bende ilk defa çizgi gördüm 3 yıldır. Yoksa hep kalbim gibi ter temiz oluyor ❤️😁

bende iki gün önce yapmıştım bu testen hafif gölge var gibiydi dün kaset yaptım negatif çıktı elinde kaset test varsa bide onla dene bende bugün yarın regl olurum
Başka test yok elimde ama regle bu kadar yakınken biraz daha net çıkmasını beklerdim inşallah birdahaki aya 🤷🏻‍♀️

Erken gebelik testi kaset testim vardı ama hiç aklıma gelmedi ona da damlatmak, ilk defa başıma geliyor da, bilemedim. Gün için de yapsam çıkar mı? Yoksa yarın sabah mi yapayim
Yarın sabaha dayanamam diyorsan 2 saat sıvı tüketmeden bekleyip yap. Ben gece çok idrara kalktığım için sabah yapamıyorum testi

Canım gayet gözüküyor valla dayanabiliyorsan yarın yap testi dayanamıyorsanda 3-4 saat sıvı tüketme idrarın koyulaşsın öyle kaset yap canım inşallah var gibi 😍
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım benim😍🙏🏼
Ayyy teşekkür ederim canım benim ya 🥰😍

Günaydın kızlar benim regl gelmedi kiste bağladım ama hala yok teste yapmıyorum 😁beyaz sayfa gorcem diye ama bugün yapacağım akşama heralde artık reglm 27sinde en geç 2 sinde gelmesi gerekirken gelmedi bir akıntım var birde iki gündür mide bulantısı iştah kaybi var açıkçası yoğun çalışıyorum onada bağlı geldi bana siz neler yaptınız Mervenur277 Mervenur277 C cnlrm savascii savascii Tikabasa Tikabasa etiketleyemedigim tüm kızlar

X