Sabah oldu dite uyandım ölçtüm 36.7 çıktı erkekmiş diye yattım 1 saat uyudum 36.5 çıktıAteşin kaç çıktı canım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah oldu dite uyandım ölçtüm 36.7 çıktı erkekmiş diye yattım 1 saat uyudum 36.5 çıktıAteşin kaç çıktı canım bugün
Düşmemiş de ateşin aslında benim 36.3 çıktı ben de 1 saat erken ölçtüm geri de uyuyamadımSabah oldu dite uyandım ölçtüm 36.7 çıktı erkekmiş diye yattım 1 saat uyudum 36.5 çıktı
Ama yok tee temiz testDüşmemiş de ateşin aslında benim 36.3 çıktı ben de 1 saat erken ölçtüm geri de uyuyamadım
Bu ay üçümüze birden ne oldu ya çok saçmaAma yok tee temiz test
Bilmiyorum hormon testi verecem aile hekiminde arkadan gelen yumurtalar vardı acaba onlar mi çatladı diye düşünüyorum belki kan verince gelir geçen ayda kan verdim geldiBu ay üçümüze birden ne oldu ya çok saçma
Ben anlamıyorum artık ya beynim durduÖlçmediğim bir gün vardı ortalama salladım girdim böyle oldu simdide ovulasyon gününü ileri attı lh testine dalgalanma dedi
Kan vermek daha üzücü olmuyor muBilmiyorum hormon testi verecem aile hekiminde arkadan gelen yumurtalar vardı acaba onlar mi çatladı diye düşünüyorum belki kan verince gelir geçen ayda kan verdim geldi
Hormon verecem canım progesterona baksın o düştüyse gelir zaten ilaç kullandım yaKan vermek daha üzücü olmuyor mu
O ilaç gecikmeye sebep oluyor mu acaba ikinizde bu ay içtiniz sanırım cans16Hormon verecem canım progesterona baksın o düştüyse gelir zaten ilaç kullandım ya
2.elenmeye üzülüyorsan biz yıkılalım rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllahBu grupta 2.elenişim biran önce gelse olmadığı kesin artık
cananın grubundan bahsettim canım genel değil2.elenmeye üzülüyorsan biz yıkılalım rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllah
O getirir canım sağlık ocağına gidiyorumO ilaç gecikmeye sebep oluyor mu acaba ikinizde bu ay içtiniz sanırım cans16
Birşey olmaz canım korkma saglıkla ilerlicek inşallahKızlarım bu kimyasal nedir daha sınucum çıkmadı ama içimi bir korku aldı nasıl anlaşılır beta düşüşe geçince mi testle takip ediyorum bugın yine yaptım koyulaşma güzel bugün bat günü daha eşime demedim birşey olur faln diye
Canım ateşim düştü. Bugün lekelenme gibi başlangıcı gelir bekliyorum kuzum bugün yarın adet olurum. Sen ne yaptınfnd_50 Canım nasılsın varmı bi gelişme
Benim durum karışık canım adet gelmiyor beyaz su gibi akıntı var testler negatif ilaç biteli bugün 5.Gün ateşce düşmediCanım ateşim düştü. Bugün lekelenme gibi başlangıcı gelir bekliyorum kuzum bugün yarın adet olurum. Sen ne yaptın
İnşallah canım testlerim bu şekilde artık yapmam heralde test, kan sonucuda çıksın üstteki 2 gün önce ortadaki dün alttaki bugünBirşey olmaz canım korkma saglıkla ilerlicek inşallah
Gelmek üzere benimki kuzum ateş düştü bekliyorum bugün ya da en geç yarın mutlaka olurAmiin, bu belirsizliklerden karışıklıklardan sonra bekletmeden gelirler artık İnşAllah Bu arada regenesis max kullanmaya tekrar başladım ekstra Demir de kullanıyorum İnşAllah faydası olur
İyi şükür canım alerji ilaçlarına devam ediyoruz. Kontrolü var mayıs sonu gibi bakalım inşallah iyi olurSenin oğlan nasıl canim ?,