- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Koyulaşma varsa kimyasal değildir kuzumKızlarım bu kimyasal nedir daha sınucum çıkmadı ama içimi bir korku aldı nasıl anlaşılır beta düşüşe geçince mi testle takip ediyorum bugın yine yaptım koyulaşma güzel bugün bat günü daha eşime demedim birşey olur faln diye
6sı gibi, sanmıyorum ama nasip bakalımkac gün var bata umutsuz olma bakarsın yarınki teste koyulaşır
Canım en son ne zaman test yapmıştın sen heyecanlandımGünaydın kızlar benim regl gelmedi kiste bağladım ama hala yok teste yapmıyorumbeyaz sayfa gorcem diye ama bugün yapacağım akşama heralde artık reglm 27sinde en geç 2 sinde gelmesi gerekirken gelmedi bir akıntım var birde iki gündür mide bulantısı iştah kaybi var açıkçası yoğun çalışıyorum onada bağlı geldi bana siz neler yaptınız @Mervenur277 C cnlrm savascii @Tikabasa etiketleyemedigim tüm kızlar
Evet gözle görülen bir koyulaşma var bat bugün kan sonucu çıkınca belli olur artık içime su serptin sagıl canımKoyulaşma varsa kimyasal değildir kuzum
Ah canım bende gördümmmGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
5 dk önce ki sonuç kuruma çizgisi olabilir mi ?
Dayanamayıp kan testi verdim, 3 gibi cikar dedi doktor.Ah canım bende gördümmm
Kızlar bende bursadayimm.Femara tedavisine başladım ..Selenimooo bende Ferhan hanıma gitmeyi çok istedim de aynı nedenden gitmedim sağlık sigortasini kapsamadigi için ama çok bilgili guleryuzlu bir bayan Instagram'da takip ediyodum.Bende en son çare araştıra araştıra medicalparkta Rukiye gönüllü yu buldum çok beğendim keşke daha önce karşıma ciksaymis çok ilgili biri doktor arayan varsa tavsiye ederim yanibana da aynısını yapmıştı erkek bi doktordu.. :)
Mayıs ayı bizimdir kızlar güzel düşünelim
Canım bende bursadayıımKızlar bende bursadayimm.Femara tedavisine başladım ..Selenimooo bende Ferhan hanıma gitmeyi çok istedim de aynı nedenden gitmedim sağlık sigortasini kapsamadigi için ama çok bilgili guleryuzlu bir bayan Instagram'da takip ediyodum.Bende en son çare araştıra araştıra medicalparkta Rukiye gönüllü yu buldum çok beğendim keşke daha önce karşıma ciksaymis çok ilgili biri doktor arayan varsa tavsiye ederim yani
Evet enfeksiyon içinDeğil canım ne tahlili enfeksiyon mu
Banada pembe tonunda geldi kuruma değil gibi İnşAllah koyulaşırGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
5 dk önce ki sonuç kuruma çizgisi olabilir mi ?
İnşallah, kan testi de verdim bakalım, henüz doktoruma yazmadım, bir netleşsin diye bekliyorumBanada pembe tonunda geldi kuruma değil gibi İnşAllah koyulaşır
Tam bu grubun yapacağı hareketDayanamayıp kan testi verdim, 3 gibi cikar dedi doktor.
Haydi sende güzel haberler veresin inşallah
Yaa ben de bugün olurum ateşim düştü zaten
Canımm hadi inşallah güzel haberlerle gelDayanamayıp kan testi verdim, 3 gibi cikar dedi doktor.
Haydi sende güzel haberler veresin inşallah
İnşallah, sevinmek istiyorum ama gebelik testine güvenemedim, ev de yakın olunca koşup verdimTam bu grubun yapacağı hareketiyi yapmışın valla bende dayanamazdım sonucu bekliyorum canım hayırlısıyla güzel bir değer çıkar İnşAllah