Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyulaşma varsa kimyasal değildir kuzum

Canım en son ne zaman test yapmıştın sen heyecanlandım

bana da aynısını yapmıştı erkek bi doktordu.. :)
Kızlar bende bursadayimm.Femara tedavisine başladım ..Selenimooo bende Ferhan hanıma gitmeyi çok istedim de aynı nedenden gitmedim sağlık sigortasini kapsamadigi için ama çok bilgili guleryuzlu bir bayan Instagram'da takip ediyodum.Bende en son çare araştıra araştıra medicalparkta Rukiye gönüllü yu buldum çok beğendim keşke daha önce karşıma ciksaymis çok ilgili biri doktor arayan varsa tavsiye ederim yani

Canım bende bursadayıım

Her ay benim testlerim neden böyle çıkıyor anlamıyorum kafayı yicem artık sonra arkasından regli oluyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230504_120602_com.android.gallery3d.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20230504_120557_com.android.gallery3d.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 81
Tam bu grubun yapacağı hareket iyi yapmışın valla bende dayanamazdım sonucu bekliyorum canım hayırlısıyla güzel bir değer çıkar İnşAllah
İnşallah, sevinmek istiyorum ama gebelik testine güvenemedim, ev de yakın olunca koşup verdim şimdi 3 e kadar kim bekleyecek

Gölge görüp heveslenmeyelim diye her yeri pembe yapan koca yürekli Miratech test mi bozuk ya anlamadım damlatınca pembeleşir ama sonra düzelir testler bu böyle kaldı

Eklentiler

• 9DD73586-A49D-409C-A2D5-1E0F4BBC702C.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…