bende iki gün önce yapmıştım bu testen hafif gölge var gibiydi dün kaset yaptım negatif çıktı elinde kaset test varsa bide onla dene bende bugün yarın regl olurumKızlar günaydın bu gruba adımı yazdırmadım ama belki önceki gruplardan hatırlayan vardır beni. Silik bir çizgi var ama bu testlerde kuruma çizgisi oluyormuş sanırım o yüzden ümitlenmiyorum bu ay için ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Adetim bugünle 6 sı arasında gözüküyor son aylarda 2 gün kayma oluyor
Allah yormasın kuzumSitres beni çok bi etkilemiyor canım belirsizlik canımı sıkıyor olmadıysa vardır bi hayır diyorum
Amin inşallah canımAllah yormasın kuzum
Baya pembe duruyor canım erken gebelik mi bu eger öyle ise birde kaset test al yap canım inşallah tutmuştur bebegin canımGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
5 dk önce ki sonuç kuruma çizgisi olabilir mi ?
gölge var gibi ama biliyorsun gölgeler cok yanıltıcı olabiliyor hergün takip et bakalım koyulaşma olursa o zaman vardır hayırlısı olsunGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
Ben görüyorum canım kuruma değil bence yarına daha da koyulaşır insallahGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
Erken gebelik testi kaset testim vardı ama hiç aklıma gelmedi ona da damlatmak, ilk defa başıma geliyor da, bilemedim. Gün için de yapsam çıkar mı? Yoksa yarın sabah mi yapayimBaya pembe duruyor canım erken gebelik mi bu eger öyle ise birde kaset test al yap canım inşallah tutmuştur bebegin canım
Evet, takip yapacağımgölge var gibi ama biliyorsun gölgeler cok yanıltıcı olabiliyor hergün takip et bakalım koyulaşma olursa o zaman vardır hayırlısı olsun
İnşallah bende ilk defa çizgi gördüm 3 yıldır. Yoksa hep kalbim gibi ter temiz oluyorBen görüyorum canım kuruma değil bence yarına daha da koyulaşır insallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım benim@pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @Deepbluesdestinesiaa @Cey1an @ekimm24 melisaa93 melisaa93 @imagination forever @sevayd @Safransari @Sirius2023 @Birhayaleyolculuk Niqu Niqu @bebekheyecani melegim can @mutluanne2779 @mucizeOldu @Feyzacim @Veziir
Başka test yok elimde ama regle bu kadar yakınken biraz daha net çıkmasını beklerdim inşallah birdahaki ayabende iki gün önce yapmıştım bu testen hafif gölge var gibiydi dün kaset yaptım negatif çıktı elinde kaset test varsa bide onla dene bende bugün yarın regl olurum
Varsa çıkar canım 2 saat sonra yapErken gebelik testi kaset testim vardı ama hiç aklıma gelmedi ona da damlatmak, ilk defa başıma geliyor da, bilemedim. Gün için de yapsam çıkar mı? Yoksa yarın sabah mi yapayim
kac gün var bata umutsuz olma bakarsın yarınki teste koyulaşırBaşka test yok elimde ama regle bu kadar yakınken biraz daha net çıkmasını beklerdim inşallah birdahaki aya
Yok ölek o zaman2.elenmeye üzülüyorsan biz yıkılalımrabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin İnşAllah
Mayısta olacaksa ona da tamamımNasip mayıs ayına kuzum vardır bebeğimizin de bi zamanı
Allahtan umut kesilmezMayısta olacaksa ona da tamamım
Yarın sabaha dayanamam diyorsan 2 saat sıvı tüketmeden bekleyip yap. Ben gece çok idrara kalktığım için sabah yapamıyorum testiErken gebelik testi kaset testim vardı ama hiç aklıma gelmedi ona da damlatmak, ilk defa başıma geliyor da, bilemedim. Gün için de yapsam çıkar mı? Yoksa yarın sabah mi yapayim
Canım gayet gözüküyor valla dayanabiliyorsan yarın yap testi dayanamıyorsanda 3-4 saat sıvı tüketme idrarın koyulaşsın öyle kaset yap canım inşallah var gibiGünaydın kızlar bugün asilamanin 10. Günü sizde benim gördüğünüm ince çizgiyi görüyor musunuz ?
Ayyy teşekkür ederim canım benim yaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım benim