- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Testim kalmadı ya fazla erken başlamıştım heveslenip. Ama olsa çıkmaz mıydı ya ben yumurtlamadan sonra ilişki de yaşamadım geç döllenme de olamazAteş tablonu atsana canım bi ne zaman çatlamıştı aynıyız diye hatırlıyorum inşallah olmazsın canım bugün test yapmışmıydın
Sen yarın mı test yapacaksınAteş tablonu atsana canım bi ne zaman çatlamıştı aynıyız diye hatırlıyorum inşallah olmazsın canım bugün test yapmışmıydın
İnşallah vardır test yaptın mıYaygın ilk hafta belirtileri; vajinal akıntıların artışı, sık idrara çıkma isteği, lekelenme denilen hafif kanamalar, kokulara karşı hassasiyet, mide bulantısı ve kusma, duygu durum değişimler, halsizlik, kasık ve karında kramplar, memelerde hassasiyettir. internete böle yazıo
Yok yapmadım canım bat bekliyorum gelmezse yapıcamİnşallah vardır test yaptın mı
İnşallah vardır benim de bat 11Yok yapmadım canım bat bekliyorum gelmezse yapıcam
Aynı gün çatlamış yumurtamız ateşin gayet iyi bence çıkmaya bilir herkesin farklı oluyor canımTestim kalmadı ya fazla erken başlamıştım heveslenip. Ama olsa çıkmaz mıydı ya ben yumurtlamadan sonra ilişki de yaşamadım geç döllenme de olamaz
İnşallah canım ya güzel haber verelim artıkİnşallah vardır benim de bat 11
Evet canım gelmezse yarın yapacam bugün kasığım baya ağrıdı sürekli adet sökülecek gibi hissettim karnım şiş beyaz akıntı devam ediyor si gibi şimdi göğsüm ağrımaya başladı şişler baya benim durum baya garipSen yarın mı test yapacaksın
Senin yerleşme benden bir gün önce görünüyor senin yarın çıkarsa ben de bir gün bekleyip yaparım adet olmazsamAynı gün çatlamış yumurtamız ateşin gayet iyi bence çıkmaya bilir herkesin farklı oluyor canım
Şişlik bende de var ama adet zamanı hep oluyor o bendeEvet canım gelmezse yarın yapacam bugün kasığım baya ağrıdı sürekli adet sökülecek gibi hissettim karnım şiş beyaz akıntı devam ediyor si gibi şimdi göğsüm ağrımaya başladı şişler baya benim durum baya garip
Benm perşembe günüydü femomentere göre çıkarsa sende yaparsın inşallah çıkar canımSenin yerleşme benden bir gün önce görünüyor senin yarın çıkarsa ben de bir gün bekleyip yaparım adet olmazsam
Bnde bu kadar olmazdı hissetmezdim şiştiğini sızlıyor bildiğinŞişlik bende de var ama adet zamanı hep oluyor o bende
Bugün ateşini girince Femometer bir gün erteledi mi senin de adet gününü? Benim normalde bugündü şimdi yarını gösteriyorBenm perşembe günüydü femomentere göre çıkarsa sende yaparsın inşallah çıkar canım
Evet canım o olmadıkça erteler ateş girdikçeBugün ateşini girince Femometer bir gün erteledi mi senin de adet gününü? Benim normalde bugündü şimdi yarını gösteriyor
Burda paylaştığımız ateş uygulaması da yarın diyor adete bakalım yarın olacak mıEvet canım o olmadıkça erteler ateş girdikçe
Bencede devam etmelisin canım sanki tam pik olmamışMerhaba kızlar ovulasyon testime bakabilir misiniz bana göre yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi geldi ama bir gebenin günlüğün deki ebru abla devam et deyip duruyor
Alttan muayene mi oldun sadece karından mıAnladım kuzum ben ultrasonla muayene gittiğimde kist ya da enfeksiyon yok dedi pcos olsa görürdü sanırım değil mi ?
Olmayalım ya gelmesin teste pozitifi görelim artık ben tarihe takılmıyorum duphaston kullanınca bugün itibaren 4 gündür içmiyorum en son cumartesi içmiştim o yüzden tarihe takılmadımBurda paylaştığımız ateş uygulaması da yarın diyor adete bakalım yarın olacak mı