Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş tablonu atsana canım bi ne zaman çatlamıştı aynıyız diye hatırlıyorum inşallah olmazsın canım bugün test yapmışmıydın
Testim kalmadı ya fazla erken başlamıştım heveslenip. Ama olsa çıkmaz mıydı ya ben yumurtlamadan sonra ilişki de yaşamadım geç döllenme de olamaz

Eklentiler

• 3B76BFB6-F9F5-4FB2-BE7C-B92931429FB9.png
    134,3 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah vardır test yaptın mı

Testim kalmadı ya fazla erken başlamıştım heveslenip. Ama olsa çıkmaz mıydı ya ben yumurtlamadan sonra ilişki de yaşamadım geç döllenme de olamaz
Aynı gün çatlamış yumurtamız ateşin gayet iyi bence çıkmaya bilir herkesin farklı oluyor canım

Sen yarın mı test yapacaksın
Evet canım gelmezse yarın yapacam bugün kasığım baya ağrıdı sürekli adet sökülecek gibi hissettim karnım şiş beyaz akıntı devam ediyor si gibi şimdi göğsüm ağrımaya başladı şişler baya benim durum baya garip

Aynı gün çatlamış yumurtamız ateşin gayet iyi bence çıkmaya bilir herkesin farklı oluyor canım
Senin yerleşme benden bir gün önce görünüyor senin yarın çıkarsa ben de bir gün bekleyip yaparım adet olmazsam

Şişlik bende de var ama adet zamanı hep oluyor o bende

Benm perşembe günüydü femomentere göre çıkarsa sende yaparsın inşallah çıkar canım
Bugün ateşini girince Femometer bir gün erteledi mi senin de adet gününü? Benim normalde bugündü şimdi yarını gösteriyor

Burda paylaştığımız ateş uygulaması da yarın diyor adete bakalım yarın olacak mı
Olmayalım ya gelmesin teste pozitifi görelim artık ben tarihe takılmıyorum duphaston kullanınca bugün itibaren 4 gündür içmiyorum en son cumartesi içmiştim o yüzden tarihe takılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…