Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cat ıgnesınının vurundugu gun ılıskıye girdim doktor bır gun sonra demiştı yanlişmı oldu
Sperm kalıtesı ıcınde bugun tekrarlanacak ılıskude dusmusmu olur

Dun 22 mm olmak uzereydı 15.45 te ıgne oldum aksam 22 de ıluskı oldu benım bu geceyı degerlendırmem lazımdı esımın ısrarı uzerıne dun gece olmus oldu bugune tabıkı kalıtede dusmus olacak egerkı kesın 36. Saate cat olursa

Allah güzel zamanda nasip etsin canım tahlillerini yaptırdınmı
Evet yaptırdım hormonlarım normal sadece geçen ay gittiğimde bi lezyon gördüğünü söyledi doktor renkli doppler çektirmemi istedi pazartesi çektireceğim o da temiz çıkar inşallah 🙏 amin Allah hepimize nasip etsin en güzel vakitte 🌸

Evet yaptırdım hormonlarım normal sadece geçen ay gittiğimde bi lezyon gördüğünü söyledi doktor renkli doppler çektirmemi istedi pazartesi çektireceğim o da temiz çıkar inşallah 🙏 amin Allah hepimize nasip etsin en güzel vakitte 🌸
İnşallah canım bende doğum sigortası yapmıştım zaman işliyor gebe kalmazsam boşa gidicek 🥹

Aa evet öyle bir problemi var o işin maalesef ben de yaptırmayı düşündüm hatta eşim iyi ki yaptırmamışız boşa gitmişti diyor. Yeni mi yaptırdın kaç ayın kaldı
Şubat sonu yaptırdım canım. Artık nasip ya napalım normal muayene olarak kullanırım Allahın işine karışılmaz🥰

Kızlar bi bakar mısın lh testim koyulaşmaya başlıyor sağ kasığımda da batma var tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Yumurtlamayı 12.günde gördüm bugün 17.gün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 52
Adet olmadım ateşi girince adeti yarına attı uygulama. Ateşim de düşmedi ama daha dün test yapmıştım olsa çıkardı bekliyorum adeti. Hatta dün akşam adet olmuş gibi ağrım oldu gece kesin olurım dedim olmamışım boş boş umutlanmak istemiyorum 🥲
Ya aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yok

Dun 22 mm olmak uzereydı 15.45 te ıgne oldum aksam 22 de ıluskı oldu benım bu geceyı degerlendırmem lazımdı esımın ısrarı uzerıne dun gece olmus oldu bugune tabıkı kalıtede dusmus olacak egerkı kesın 36. Saate cat olursa
Canım eşinde sperm sorunu yoksa problem olmaz korkma

Önceden çizgi görmüyoruz diye üzülüyordum 😁 şimdi çizgi görüp sonuç alamıyoruz uğraşmamıza üzülüyorum bu testlere güvenim hiç kalmadı ben merakımdan dün predictor aldım gece yapmıştım onda da çizgi çıktı çok hafif 5 dkda onu görünce biraz ihtimal vermiştim ama yokmuş işte atayım sizde bakin ışıkta görüyorum fakat fotoğrafta efektle gözüküyor
Benim devamlı böyle canım bu markada da aynısı yaşadım bende güvenmiyorum hiçbir testte, o pembelik anında çıkmadan da inanmam

X