- 18 Haziran 2022
- 77
- 30
- 37
Çıktı mı sizin sonuçlarınız? Bende yarına randevu aldım bakalımBence de öyle ya çünkü ben ilk gittiğim doktora güveniyorum ve gördüm o görüntüyü gösterdi. Hormonlarda sıkıntı çıkmazsa mayıs ve haziran ayını da değerlendirip temmuzda başka bir doktora gideceğim artık
Akıntı oldu ama öyle fazla değil normal öyle ağrım da yok sadece çok sıcak basmadı yaşıyorumSen ne yaptın canım iğneden sonra agrı akıntı vs oldumu
Bundan canımHangi d vitamini kullanıyorsunuz sprey form olarak?
Evet sonuçlarımı aldım herhangi bir sorun olmadığını söylediÇıktı mı sizin sonuçlarınız? Bende yarına randevu aldım bakalım
Yok daha yarın cıkacakmış bekliyorumNet var canım kan vermişsin galiba sonuç çıktı mı
Ben değerlendirdim canım solda benimde iki tane oldu 19 ve 21 mmSende ıgne oldugun gunu degerlendırmiştın sanırım hangı tarafta geliştı yumurtan benım solda geliştı bu ay 13 mm ler vardı onlar gelişmemişler
Sende yarın sabah değerlendir cnmDun 22 mm olmak uzereydı 15.45 te ıgne oldum aksam 22 de ıluskı oldu benım bu geceyı degerlendırmem lazımdı esımın ısrarı uzerıne dun gece olmus oldu bugune tabıkı kalıtede dusmus olacak egerkı kesın 36. Saate cat olursa
Ya benim stres yada mevsimsel geçişlerde de hiç gecikmem olmaz etken olurum tam tersine anlamadım ki. Bugün test yaptın mı sen? Benim sarı akıntım vardı öncekinde de böyle olmuştu. Şimdi o kesildi ama su gibi geliyor arada. Hiç test yapmamış olsam aa hamileyim bence ben derdimYa aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yok
Bende ovülasyonla takip etmesem gecikmeyi normal karşılayacağım ama takip ettimYa benim stres yada mevsimsel geçişlerde de hiç gecikmem olmaz etken olurum tam tersine anlamadım ki. Bugün test yaptın mı sen? Benim sarı akıntım vardı öncekinde de böyle olmuştu. Şimdi o kesildi ama su gibi geliyor arada. Hiç test yapmamış olsam aa hamileyim bence ben derdim
Aynen ben de 26-28 gün arası oluyorum. Bugün 28.günüm dediğin gibi ben de 18 pik 19 çatlamayı gördüm bugün tam 14 gün oldu gerçi daha gün bitmedi belki olurumBende ovülasyonla takip etmesem gecikmeyi normal karşılayacağım ama takip ettimbugünde yaptım canım ama bişey yok
Hiç adet sancısı çektin mi bu süreçteBende ovülasyonla takip etmesem gecikmeyi normal karşılayacağım ama takip ettimbugünde yaptım canım ama bişey yok
İnşallah olmazsın canımHiç adet sancısı çektin mi bu süreçte
Canim ikizlik geni anneden kıza geçen birşey. Yani anne teyze anane büyük teyze öyle birilerinde olması gerek.Canım ben az önceye kadar bizde hiç ikiz yok sanıyordum ama az önce öğrendimki babaannemin kardeşi ikizmiş vefat ettiği için çok bilinen bişey değilmiş başkada hiç ikiz yok
Sağlık ocağında ertesi gün çıkarYok daha yarın cıkacakmış bekliyorum
Ay canım. Senınde solda olmus gecen aydamı soldaydıBen
Ben değerlendirdim canım solda benimde iki tane oldu 19 ve 21 mm
Yok canım sağdaydı geçen ayAy canım. Senınde solda olmus gecen aydamı soldaydı
Benimde aynı sağdaydı bu ay soldaBenım solda yoktu sagda vardı sımdıde sagdakıker gelişmedı solda ama suan sag tarftada kasık agrım oluyor hafıf hafıf ınsallh ıgneden sonra gelişip catlamazlar