Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıktı mı sizin sonuçlarınız? Bende yarına randevu aldım bakalım

Sende yarın sabah değerlendir cnm

Ya aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yok
Ya benim stres yada mevsimsel geçişlerde de hiç gecikmem olmaz etken olurum tam tersine anlamadım ki. Bugün test yaptın mı sen? Benim sarı akıntım vardı öncekinde de böyle olmuştu. Şimdi o kesildi ama su gibi geliyor arada. Hiç test yapmamış olsam aa hamileyim bence ben derdim

Bende ovülasyonla takip etmesem gecikmeyi normal karşılayacağım ama takip ettim bugünde yaptım canım ama bişey yok

Bende ovülasyonla takip etmesem gecikmeyi normal karşılayacağım ama takip ettim bugünde yaptım canım ama bişey yok
Aynen ben de 26-28 gün arası oluyorum. Bugün 28.günüm dediğin gibi ben de 18 pik 19 çatlamayı gördüm bugün tam 14 gün oldu gerçi daha gün bitmedi belki olurum

Canım ben az önceye kadar bizde hiç ikiz yok sanıyordum ama az önce öğrendimki babaannemin kardeşi ikizmiş vefat ettiği için çok bilinen bişey değilmiş başkada hiç ikiz yok
Canim ikizlik geni anneden kıza geçen birşey. Yani anne teyze anane büyük teyze öyle birilerinde olması gerek.
Ya yıllardır açığa cikmayan bir ikiz geni taşıyıcısiydin, yada çatlama iğnesi mucizesi

savascii canim ya benim Malatya'da özelde bir doktor bulmam gerek. Burda soracak samimiyette kimsem yok henüz.
Hala acilan hastane yok mu acaba ?
Ben gene regl oldum bugün sinirim bozuldu. Eşimde seçimden sonra gelecek artık, ciddi bir tedavi sürecine başlamamız gerek.

Benım solda yoktu sagda vardı sımdıde sagdakıker gelişmedı solda ama suan sag tarftada kasık agrım oluyor hafıf hafıf ınsallh ıgneden sonra gelişip catlamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…