Allttan muayene oldum canımAlttan muayene mi oldun sadece karından mı
Evet yaptırdım hormonlarım normal sadece geçen ay gittiğimde bi lezyon gördüğünü söyledi doktor renkli doppler çektirmemi istedi pazartesi çektireceğim o da temiz çıkar inşallahAllah güzel zamanda nasip etsin canım tahlillerini yaptırdınmı
İnşallah canım bende doğum sigortası yapmıştım zaman işliyor gebe kalmazsam boşa gidicekEvet yaptırdım hormonlarım normal sadece geçen ay gittiğimde bi lezyon gördüğünü söyledi doktor renkli doppler çektirmemi istedi pazartesi çektireceğim o da temiz çıkar inşallahamin Allah hepimize nasip etsin en güzel vakitte
Aa evet öyle bir problemi var o işin maalesef ben de yaptırmayı düşündüm hatta eşim iyi ki yaptırmamışız boşa gitmişti diyor. Yeni mi yaptırdın kaç ayın kaldıİnşallah canım bende doğum sigortası yapmıştım zaman işliyor gebe kalmazsam boşa gidicek
Şubat sonu yaptırdım canım. Artık nasip ya napalım normal muayene olarak kullanırım Allahın işine karışılmazAa evet öyle bir problemi var o işin maalesef ben de yaptırmayı düşündüm hatta eşim iyi ki yaptırmamışız boşa gitmişti diyor. Yeni mi yaptırdın kaç ayın kaldı
Olsaydı söylerdi canımAllttan muayene oldum canım
Aynen öyle kontrollerini yaptırırsın yine işine yarar. Bakarsın gebe kalırsınŞubat sonu yaptırdım canım. Artık nasip ya napalım normal muayene olarak kullanırım Allahın işine karışılmaz
Ya aynı şeyleri yaşıyorum bende kuzum 2 gündür yok adet. Arada ağrı oluyor sonra kesiliyor. Çokta şeffaf akıntım var göğüslerim çok acıyor. Ama testlerde bişey yokAdet olmadım ateşi girince adeti yarına attı uygulama. Ateşim de düşmedi ama daha dün test yapmıştım olsa çıkardı bekliyorum adeti. Hatta dün akşam adet olmuş gibi ağrım oldu gece kesin olurım dedim olmamışım boş boş umutlanmak istemiyorum
Kilom fazla ama yemek yemek çok zevkliOlsaydı söylerdi canım
Canım eşinde sperm sorunu yoksa problem olmaz korkmaDun 22 mm olmak uzereydı 15.45 te ıgne oldum aksam 22 de ıluskı oldu benım bu geceyı degerlendırmem lazımdı esımın ısrarı uzerıne dun gece olmus oldu bugune tabıkı kalıtede dusmus olacak egerkı kesın 36. Saate cat olursa
Hahahah bence de katılıyorum tek isteğim tatlı ve yemek yemekKilom fazla ama yemek yemek çok zevkli
Allah hayırlısını kolaylıkla nasip etsin canım benimAynen öyle kontrollerini yaptırırsın yine işine yarar. Bakarsın gebe kalırsın
Sen ne yaptın canım iğneden sonra agrı akıntı vs oldumuCanım eşinde sperm sorunu yoksa problem olmaz korkma
Ben 72 kiloyum sen kaç kilosunHahahah bence de katılıyorum tek isteğim tatlı ve yemek yemek
Sende ıgne oldugun gunu degerlendırmiştın sanırım hangı tarafta geliştı yumurtan benım solda geliştı bu ay 13 mm ler vardı onlar gelişmemişlerSen ne yaptın canım iğneden sonra agrı akıntı vs oldumu
Benim devamlı böyle canım bu markada da aynısı yaşadım bende güvenmiyorum hiçbir testte, o pembelik anında çıkmadan da inanmamÖnceden çizgi görmüyoruz diye üzülüyordumşimdi çizgi görüp sonuç alamıyoruz uğraşmamıza üzülüyorum bu testlere güvenim hiç kalmadı ben merakımdan dün predictor aldım gece yapmıştım onda da çizgi çıktı çok hafif 5 dkda onu görünce biraz ihtimal vermiştim ama yokmuş işte atayım sizde bakin ışıkta görüyorum fakat fotoğrafta efektle gözüküyor
Hangi d vitamini kullanıyorsunuz sprey form olarak?Ben fıs fıs olanı kullanıyorum daha pratik geliyorgüneş bile görse yeteri miktarda almıyormuş vücut. bende cildim güzelleşsin diye kullanmaya başladım hamişliğime vesile oldu sanırım