Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben yine gölge goruyorum ki sanırım artık sorun bende üzülme kuzum hayırlısı olsun bu testten belki 50 tane yapmismdir çıkarmadı hiç benim şansım heralde regl gelene kadar umut vardır

ya ümitledirmek istemiyorum ama ben ilk fotoda bi çizgi gördüm gibi ya
Canımlar büyük ihtimal kendi çizgisi o çünkü fotoda görüyorum sadece parlıyor herhalde

Canım bu doktor kontrolünde başlanacak bi ilaç acele etme sen hiç. Ben ilk gebeliğimde 1 sene denedik öyle oldu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bunda ise 6 ay denedik kürtajdan sonra
O zaman önümde uzun aylarlar mı var ben 2 buçuk yıldır korunuyordum

Bir dahaki ay nasip olur inşallah,çok üzgünüm rabbim en kısa sürede nasip etsin
Önceden çizgi görmüyoruz diye üzülüyordum şimdi çizgi görüp sonuç alamıyoruz uğraşmamıza üzülüyorum bu testlere güvenim hiç kalmadı ben merakımdan dün predictor aldım gece yapmıştım onda da çizgi çıktı çok hafif 5 dkda onu görünce biraz ihtimal vermiştim ama yokmuş işte atayım sizde bakin ışıkta görüyorum fakat fotoğrafta efektle gözüküyor

Eklentiler

• 95AF56FE-75A2-483B-9F70-56A56CE6A177.jpeg
    71,6 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar ovulasyon testime bakabilir misiniz bana göre yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi geldi ama bir gebenin günlüğün deki ebru abla devam et deyip duruyor

Eklentiler

• IMG_20230501_192506.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230502_205300.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 95
Güzel haberler alalım canım inşallah. Kullanmadan büyümüyormu yumurta kaç aydır deniyorsunuz ben çok acemiyim de bu konularda
Canım onu gerçekten bende bilmiyorum sanırım biz pkolularda yumurta tembelliği olduğu için daha geç büyüyor o yüzden takviye olması için ilaç veriyorlar ve kendiliğinden çatlamadığı için dr mecbur yumurta büyüyünce kiste dönüşmemesi için belirli mm geldiği zaman çatlatma iğnesi yapıyorlar

Anladım kuzum ben ultrasonla muayene gittiğimde kist ya da enfeksiyon yok dedi pcos olsa görürdü sanırım değil mi ?

Anladım benim amh normal ama yine de adetliyken muayene isteyeceğim pco herkeste belirti vermiyormuş o yüzden araştırılsın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…