Ya ben yine gölge goruyorum ki sanırım artık sorun bende üzülme kuzum hayırlısı olsun bu testten belki 50 tane yapmismdir çıkarmadı hiç benim şansım heralde regl gelene kadar umut vardır
Canımlar büyük ihtimal kendi çizgisi o çünkü fotoda görüyorum sadece parlıyor herhaldeya ümitledirmek istemiyorum ama ben ilk fotoda bi çizgi gördüm gibi ya
O zaman önümde uzun aylarlar mı var ben 2 buçuk yıldır korunuyordumCanım bu doktor kontrolünde başlanacak bi ilaç acele etme sen hiç. Ben ilk gebeliğimde 1 sene denedik öyle oldu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bunda ise 6 ay denedik kürtajdan sonra
Beni de ekler misiniz yazmıştım dah önce ama kaynadı muhtemelenTabi canım sat bat yazarsan ekleyeyim
Önceden çizgi görmüyoruz diye üzülüyordumBir dahaki ay nasip olur inşallah,çok üzgünüm rabbim en kısa sürede nasip etsin
Bat sat nedir canımBeni de ekler misiniz yazmıştım dah önce ama kaynadı muhtemelen
Sat 12 Nisan bat 11 mayısBat sat nedir canım
bat yarın canım test sabah yaptım negatifti yarına gelir regl burdan pozitife döneceğini sanmıyorum senin kac kaldıTamam canım sen ne yaptın test yaptın mı tekrar yada kan vermeyi düşünüyor musun bide bat ne zaman di srnin
İnşallah canım hayırlısı olsun seninde inşallahBir dahaki ay nasip olur inşallah,çok üzgünüm rabbim en kısa sürede nasip etsin
İnşallah pozitif olur ya sekiz kaldı benimbat yarın canım test sabah yaptım negatifti yarına gelir regl burdan pozitife döneceğini sanmıyorum senin kac kaldı
2sinde çatlamış gibi duruyor bir de martlar mayıs sanırımMerhaba kızlar ovulasyon testime bakabilir misiniz bana göre yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi geldi ama bir gebenin günlüğün deki ebru abla devam et deyip duruyor
Aynıymışız var mı her hangi bir belirti adete ya da gebeliğe yönelik ben her an adet oldum sanıyorum belim kopuyorİnşallah pozitif olur ya sekiz kaldı benim
Canım onu gerçekten bende bilmiyorum sanırım biz pkolularda yumurta tembelliği olduğu için daha geç büyüyor o yüzden takviye olması için ilaç veriyorlar ve kendiliğinden çatlamadığı için dr mecbur yumurta büyüyünce kiste dönüşmemesi için belirli mm geldiği zaman çatlatma iğnesi yapıyorlarGüzel haberler alalım canım inşallah. Kullanmadan büyümüyormu yumurta kaç aydır deniyorsunuz ben çok acemiyim de bu konularda
Yok benim belritim sadece ara ara küçük sancı oluyorum o kadar oda genelde oluyor yine negatif gibi düşünüyorum inşallah öyle değildirAynıymışız var mı her hangi bir belirti adete ya da gebeliğe yönelik ben her an adet oldum sanıyorum belim kopuyor
Net var canım kan vermişsin galiba sonuç çıktı mıAa hamile misin canım takip edemedim tebrık ederim bendede var birşey ama belli değil kan verecem bugun
Anladım kuzum ben ultrasonla muayene gittiğimde kist ya da enfeksiyon yok dedi pcos olsa görürdü sanırım değil mi ?Canım onu gerçekten bende bilmiyorum sanırım biz pkolularda yumurta tembelliği olduğu için daha geç büyüyor o yüzden takviye olması için ilaç veriyorlar ve kendiliğinden çatlamadığı için dr mecbur yumurta büyüyünce kiste dönüşmemesi için belirli mm geldiği zaman çatlatma iğnesi yapıyorlar
Anladım benim amh normal ama yine de adetliyken muayene isteyeceğim pco herkeste belirti vermiyormuş o yüzden araştırılsın istiyorum.Ben 13 yaşımdan beri pcosluyum. Pcos tanısı için hem USG hem kan değerleri gerekli. Sadece ultrasondan bakıp pcos'sun demek doğru teşhis olmaz. Mesela pcoslu bir kadının AMH değeri çok yüksektir androjen hormonu yüksek olur.
Ayy evet ya den deyince farkettim2sinde çatlamış gibi duruyor bir de martlar mayıs sanırım
hiç belli olmaz bakarsın bu ay olur 2 ay sonra 3 ay sonra olur. Tamamen nasip canım ben de iki yıl korundum korunmayı bırakalı 10 ay oldu ama hala gebelik olmadı maalesefO zaman önümde uzun aylarlar mı var ben 2 buçuk yıldır korunuyordum
Evet çatlamış görünüyor sen yine de devam et ben çatlamayı gördükten sonra hala devam ediyorum testeMerhaba kızlar ovulasyon testime bakabilir misiniz bana göre yumurtlama olmuş ve çatlamış gibi geldi ama bir gebenin günlüğün deki ebru abla devam et deyip duruyor