- 19 Nisan 2023
- 26
- 7
- 20
Keseyi 5 haftalıken gördüm vajinal ultrason ileAyyy maşallah sen keseyi falan görmüşsündür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi 5 haftalıken gördüm vajinal ultrason ileAyyy maşallah sen keseyi falan görmüşsündür
Canım ben nisan ayında adet olduğumu yazmıştım ama gözden kaçmış onu düzeltip sat:12 nisan bat:13 mayıs yazar mısınTabi canım sat bat yazarsan ekleyeyim
Dualarım seninle kuzucum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsinBekle canım testin varsa evde takip et sürekli kan verme bana dua et yarın test yapacam inş vardır
Allah razı olsun canım amin inşallahDualarım seninle kuzucum Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Eli kulağında gibiEki Görüntüle 3242230 kızlar grubu takip edemedim mayıs ayı buraya taşındı galiba sizce yumurtlama mı yoksa yumurtlamaya eli kulağında mı
Hadi gözün aydın o zaman sevindim güzel haberler alırsın inşallahİyim canım ağrılarım geçti dün çatladı bugünde yaptım testi baya silik
Çok şükür iyim bende yeni ovulasyon sürecine gircem bakalım hazırlanıyorumSen nasılsın canımm
Canım 2 gündür çok kötüyüm mide bulantısı çok yaşıyorum dün kendi yaptığım yemeği yiyemedim bugün daha yeni yedim bişeyler midem çok kötü bulanıyoÇok şükür iyim bende yeni ovulasyon sürecine gircem bakalım hazırlanıyorum
Allah güzel zamanda nasip etsin canım tahlillerini yaptırdınmıhiç belli olmaz bakarsın bu ay olur 2 ay sonra 3 ay sonra olur. Tamamen nasip canım ben de iki yıl korundum korunmayı bırakalı 10 ay oldu ama hala gebelik olmadı maalesef
Canım bata kaç var ve test yaptın mıCanım 2 gündür çok kötüyüm mide bulantısı çok yaşıyorum dün kendi yaptığım yemeği yiyemedim bugün daha yeni yedim bişeyler midem çok kötü bulanıyo
8 gün var daha yapmadım erkendir dieCanım bata kaç var ve test yaptın mı
1 1sunshine1 canım ne yaptın varmı bi gelişme ateş nasıl gidiyor
Adet olmadım ateşi girince adeti yarına attı uygulama. Ateşim de düşmedi ama daha dün test yapmıştım olsa çıkardı bekliyorum adeti. Hatta dün akşam adet olmuş gibi ağrım oldu gece kesin olurım dedim olmamışım boş boş umutlanmak istemiyorum1 1sunshine1 canım ne yaptın varmı bi gelişme ateş nasıl gidiyor
Bu kadar erken mide bulantısı olmaZ muhtemelen ya usuttin yada yumurtlama dönemi bende geçen hafta öyle oldu m8 gün var daha yapmadım erkendir die
Ama yumurtlamayı oldum ki belkide üşüttümBu kadar erken mide bulantısı olmaZ muhtemelen ya usuttin yada yumurtlama dönemi bende geçen hafta öyle oldu m
Çünkü mide bulantısı beta HCG yükselmesi ile oluyor. Hatta binlerden sonraAma yumurtlamayı oldum ki belkide üşüttüm
Ateş tablonu atsana canım bi ne zaman çatlamıştı aynıyız diye hatırlıyorum inşallah olmazsın canım bugün test yapmışmıydınAdet olmadım ateşi girince adeti yarına attı uygulama. Ateşim de düşmedi ama daha dün test yapmıştım olsa çıkardı bekliyorum adeti. Hatta dün akşam adet olmuş gibi ağrım oldu gece kesin olurım dedim olmamışım boş boş umutlanmak istemiyorum
Valla neden bilemiyorum bende böyle oldunu kısmet artık canımÇünkü mide bulantısı beta HCG yükselmesi ile oluyor. Hatta binlerden sonra
Çünkü mide bulantısı beta HCG yükselmesi ile oluyor. Hatta binlerden sonra