Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de akıntı vardı ama ovulasyonda çift cizgide oldu ama pik degildi diğer günde zaten silikleşti belki saat olarak kacırdım yada yumurtlama olmadı bilemiyorum ama senin daha bata var canım belki tutmuştur
İnşallah ya ama galiba bende enfeksiyon da var çünkü akıntım oluyyor üç aydır

Femara ve klomen yumurta gelişimi için destek gösteren ilaçlar canım adetin belli bir günü başlayıp 5 gün kullanıyorsun yumurtalıkların büyümesini sağlama amaçlı ben geçen ay femara bu ay klomen kullandım

Canım daha çok erken ama hormonlarını baktırmak için adetken gidip bir kan tahlili verebilirsin yoksa doktorlar en az 6 ay deneyin diyolar. Femara da yumurta geliştirici bi hap canım

Canım daha çok erken ama hormonlarını baktırmak için adetken gidip bir kan tahlili verebilirsin yoksa doktorlar en az 6 ay deneyin diyolar. Femara da yumurta geliştirici bi hap canım
Tabi canım ama vakit kaybetmeden bende ilaca başlardım diye düşündüm sen kaç aydır denedin

Tabi canım ama vakit kaybetmeden bende ilaca başlardım diye düşündüm sen kaç aydır denedin
Canım bu doktor kontrolünde başlanacak bi ilaç acele etme sen hiç. Ben ilk gebeliğimde 1 sene denedik öyle oldu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bunda ise 6 ay denedik kürtajdan sonra

Canım geçen ay femara 1 tane 18 mm ilk yumurta yaptı ama tutmadı maalesef bu ay klomen kullandım 19 mm ve 21 mm iki tane yumurtam oldu iğnenin 5. Günündeyim daha
Güzel haberler alalım canım inşallah. Kullanmadan büyümüyormu yumurta kaç aydır deniyorsunuz ben çok acemiyim de bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…