Bekle canım testin varsa evde takip et sürekli kan verme bana dua et yarın test yapacam inş vardırİnşallah canım benim pazartesiyi bekliycem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle canım testin varsa evde takip et sürekli kan verme bana dua et yarın test yapacam inş vardırİnşallah canım benim pazartesiyi bekliycem artık
İnşallah ya ama galiba bende enfeksiyon da var çünkü akıntım oluyyor üç aydırbende de akıntı vardı ama ovulasyonda çift cizgide oldu ama pik degildi diğer günde zaten silikleşti belki saat olarak kacırdım yada yumurtlama olmadı bilemiyorum ama senin daha bata var canım belki tutmuştur
Femara ve klomen yumurta gelişimi için destek gösteren ilaçlar canım adetin belli bir günü başlayıp 5 gün kullanıyorsun yumurtalıkların büyümesini sağlama amaçlı ben geçen ay femara bu ay klomen kullandımNasip işte güzelim belki de tek yumurta ikizi femera nedir bu ara ? Benim adetim dün bitti bu ay ovulasyonla takip edicem bu ayda olmazsa kadın doğuma gideyim mi ? Tahlillerim için ya da yumurta kontrolü için. Korunmayı geçen ay bıraktım
Ayyy maşallah sen keseyi falan görmüşsündürEvett sağlıcakla gelsin dünyaya
Bende 17 Nisan'da verdim beta 30 çıktı 2 gün sonra verdin 76 oldu ayın 23 de verdim 5000 çıktı 1 Mayıs'ta gittim 8000 kusure ulaştı
Canım daha çok erken ama hormonlarını baktırmak için adetken gidip bir kan tahlili verebilirsin yoksa doktorlar en az 6 ay deneyin diyolar. Femara da yumurta geliştirici bi hap canımNasip işte güzelim belki de tek yumurta ikizi femera nedir bu ara ? Benim adetim dün bitti bu ay ovulasyonla takip edicem bu ayda olmazsa kadın doğuma gideyim mi ? Tahlillerim için ya da yumurta kontrolü için. Korunmayı geçen ay bıraktım
Canım ben az önceye kadar bizde hiç ikiz yok sanıyordum ama az önce öğrendimki babaannemin kardeşi ikizmiş vefat ettiği için çok bilinen bişey değilmiş başkada hiç ikiz yokYaaaa
Masallahh
Canim ailende varmiydi ikiz ?
Evet canım ikizlerKızzz nasıl yaniiii ikiz miiiii
bol su iç canım aile hekiminden fitil yazdırabilirsin 3 günde geciriyorİnşallah ya ama galiba bende enfeksiyon da var çünkü akıntım oluyyor üç aydır
İşe yaradımı kuzumFemara ve klomen yumurta gelişimi için destek gösteren ilaçlar canım adetin belli bir günü başlayıp 5 gün kullanıyorsun yumurtalıkların büyümesini sağlama amaçlı ben geçen ay femara bu ay klomen kullandım
Yaa seninle beraber bekledik şimdi sen hamilesin bide ikiz bana çok güzel umut oldun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumEvet canım ikizler
Canım geçen ay femara 1 tane 18 mm ilk yumurta yaptı ama tutmadı maalesef bu ay klomen kullandım 19 mm ve 21 mm iki tane yumurtam oldu iğnenin 5. Günündeyim dahaİşe yaradımı kuzum
Tamam bakarım ama şimdi mi kullanmalıyım ne zaman kullanabilirimbol su iç canım aile hekiminden fitil yazdırabilirsin 3 günde geciriyor
Tabi canım ama vakit kaybetmeden bende ilaca başlardım diye düşündüm sen kaç aydır denedinCanım daha çok erken ama hormonlarını baktırmak için adetken gidip bir kan tahlili verebilirsin yoksa doktorlar en az 6 ay deneyin diyolar. Femara da yumurta geliştirici bi hap canım
bence sorun olmaz ama bekle hamile degilsen adet bittiği gibi kullan yada aile hekimine sor kullan derse kullanabilirsinTamam bakarım ama şimdi mi kullanmalıyım ne zaman kullanabilirim
Canım bu doktor kontrolünde başlanacak bi ilaç acele etme sen hiç. Ben ilk gebeliğimde 1 sene denedik öyle oldu malesef kürtaj olmak zorunda kaldım bunda ise 6 ay denedik kürtajdan sonraTabi canım ama vakit kaybetmeden bende ilaca başlardım diye düşündüm sen kaç aydır denedin
Aminnn rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordurZamanı değil dediğin gibi. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, hiç üzülme vardır Allah’ın bir bildiği
Tamam canım sen ne yaptın test yaptın mı tekrar yada kan vermeyi düşünüyor musun bide bat ne zaman di srninbence sorun olmaz ama bekle hamile degilsen adet bittiği gibi kullan yada aile hekimine sor kullan derse kullanabilirsin
Güzel haberler alalım canım inşallah. Kullanmadan büyümüyormu yumurta kaç aydır deniyorsunuz ben çok acemiyim de bu konulardaCanım geçen ay femara 1 tane 18 mm ilk yumurta yaptı ama tutmadı maalesef bu ay klomen kullandım 19 mm ve 21 mm iki tane yumurtam oldu iğnenin 5. Günündeyim daha
Tabi canım sat bat yazarsan ekleyeyimBenide alın gurubunzua