Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ailede ikiz varmıydı kuzum

Bende de öyle oldu clife a sordum yumurtlama akıntısı görünce bırakın dedi testte yoktu ama akıntı vardı ayın 27si
bende de akıntı vardı ama ovulasyonda çift cizgide oldu ama pik degildi diğer günde zaten silikleşti belki saat olarak kacırdım yada yumurtlama olmadı bilemiyorum ama senin daha bata var canım belki tutmuştur

Ayyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ailede ikiz varmıydı kuzum
Hayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık

melisaa93 ben dün doktora gittim 60 gündür adet olmuyorum dedim kan verdirdi bugun sonuç için gittim meme ultrasonu istedi adet olmayı bekle dedi e gelmiyor dedim canım acıyor ilaç falan yazın dedim hiç Bi şey yapmadı eve gönderdi e ben şimdi ne yapmalıyım

Oyyy kuzum ya çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz annemiz var

Hayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık
Nasip işte güzelim belki de tek yumurta ikizi femera nedir bu ara ? Benim adetim dün bitti bu ay ovulasyonla takip edicem bu ayda olmazsa kadın doğuma gideyim mi ? Tahlillerim için ya da yumurta kontrolü için. Korunmayı geçen ay bıraktım

Kızlar ben tabiki dayanamadım ve kan verdim
30 Nianda beta 9,93
1 Mayısta beta 29
3 mayısta beta 121 çıktı. Değerler güzel ilerlemiş mi
Evett sağlıcakla gelsin dünyaya
Bende 17 Nisan'da verdim beta 30 çıktı 2 gün sonra verdin 76 oldu ayın 23 de verdim 5000 çıktı 1 Mayıs'ta gittim 8000 kusure ulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…