maşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Hepsine baktırdım canım hiçbir sorun yok ama maalesef olmuyor, zamanı değil galibaRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. Seni hep görüyorum hormonlarına vs şeylere baktırdın mı
Bir dahaki ay nasip olur inşallah,çok üzgünüm rabbim en kısa sürede nasip etsinKızlar kan sonuç 0 negatif
ay maşallahKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Bende de öyle oldu clife a sordum yumurtlama akıntısı görünce bırakın dedi testte yoktu ama akıntı vardı ayın 27sibende tm pik görmedim belki bu yumurtlama da olmadı
Zamanı değil dediğin gibi. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, hiç üzülme vardır Allah’ın bir bildiğiHepsine baktırdım canım hiçbir sorun yok ama maalesef olmuyor, zamanı değil galiba
Ayyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
bende de akıntı vardı ama ovulasyonda çift cizgide oldu ama pik degildi diğer günde zaten silikleşti belki saat olarak kacırdım yada yumurtlama olmadı bilemiyorum ama senin daha bata var canım belki tutmuşturBende de öyle oldu clife a sordum yumurtlama akıntısı görünce bırakın dedi testte yoktu ama akıntı vardı ayın 27si
Hayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadıkAyyyy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinailede ikiz varmıydı kuzum
Cok iyimiş bnde başlicam kapsul olarak aliyordm bnde haftada iki günEvet canım her gün 1 fıs
Oyyy kuzum ya çok sevindim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikiz annemiz varKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Nasip işte güzelim belki de tek yumurta ikiziHayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık
Maşallah canım çok güzel artmış sağlıkla ilerler inşallah bebişKızlar ben tabiki dayanamadım ve kan verdim
30 Nianda beta 9,93
1 Mayısta beta 29
3 mayısta beta 121 çıktı. Değerler güzel ilerlemiş mi
YaaaaKızçeler doktordan çıktım keselerin ikiside gelişim göstermiş şükürler olsunkihaftaya kalp atışı için çağırdı bugün 5+4 günlük olduk. Artık resmen ikiz bebiş annesi ilan edebilirim kendimi
Evett sağlıcakla gelsin dünyayaKızlar ben tabiki dayanamadım ve kan verdim
30 Nianda beta 9,93
1 Mayısta beta 29
3 mayısta beta 121 çıktı. Değerler güzel ilerlemiş mi
Tahlil sonuçlarını atabilir misin canımmelisaa93 ben dün doktora gittim 60 gündür adet olmuyorum dedim kan verdirdi bugun sonuç için gittim meme ultrasonu istedi adet olmayı bekle dedi e gelmiyor dedim canım acıyor ilaç falan yazın dedim hiç Bi şey yapmadı eve gönderdi e ben şimdi ne yapmalıyım
İnşallah canım benimMaşallah canım çok güzel artmış sağlıkla ilerler inşallah bebiş
Kızzz nasıl yaniiii ikiz miiiiiHayır canım hiç yoktu ben geçen ay femara kullanmıştım ama tek tek yumurtam vardı arkadan gelen küçük bile yoktu doktorda bende şaşkınız nasıl oldu anlamadık