Bakalım canım inşallah ama seninde benimle aynı kan sonucu gelsin ona göre arkadaşlara da bilgi olsun böyle kaset testlerle de güvenli olmuyor erken yaptım 1 kere çıkmadı sürekli de gidip test alamıyorumİnşAllah hamilesindir canım çok net çıkmışlar
Demek ki hep yapıyor seninki daha belirgin olmuş hem deKuruma çizgisi çıkarttı bende de canım
Zaten biz seninle geçen ay aynı gün yumurta çatlamıştıBakalım canım inşallah ama seninde benimle aynı kan sonucu gelsin ona göre arkadaşlara da bilgi olsun böyle kaset testlerle de güvenli olmuyor erken yaptım 1 kere çıkmadı sürekli de gidip test alamıyorum
Sende var gibi ama canımBenimde 2 testim böyle oldu bak aynı artimed bu
Evet kesinlikle hiçbir test tam güvenilir değil en garanti adet gecikmesi ve ardından kan tahliliBakalım canım inşallah ama seninde benimle aynı kan sonucu gelsin ona göre arkadaşlara da bilgi olsun böyle kaset testlerle de güvenli olmuyor erken yaptım 1 kere çıkmadı sürekli de gidip test alamıyorum
Kıpkırmızı gece doktor uyandırırDemek ki hep yapıyor seninki daha belirgin olmuş hem de
Ama işte bunlar önce gölge olup 5 saat sonra böyle çizgi belirdilerSende var gibi ama canım
Insallah iyi cikmistir sonucu? Bir skntı yok dimi filmde? O zaman mayista hayırlı sonuclar almayi nasip etsin Rabbim hepimize diyelim..Canımmm
Bnde eskısı gbı pek girmıyorum, arada bakıyorum işte
Adeti beklıyorum kimyasaldan sonra gecikti yine son adet tarihim 23 marttı.
Ramazanın 10. Gunu rahım filmi çekıldım cnm
Doktor ramazanda korunun dedi, ramazanda korunduk
Adeti beklıyorum, sonra çalışmalara devam edıcem mayısta
Ben goremedim canim ama insallah vardir.. bence hemen kan verme testlerle takip et belirginlesene kadarKızlar çok silik var gibi mi adete 6 gün var tam hemen çıktı geçen ayda böyle çıktı guvenemedim erken gebelik testi biraz yanıltıyor gibi kan versem mi?
Eki Görüntüle 3241647
Çok silik gördüm ben de ama 6 gün çok erken bence adete kadar testlerle takip edip koyulaşırsa adete 1 gün kala ya da adet günü kan versen daha iyiKızlar acil bakın hemen çok ama çok silik çıkar gibi oldu sizce hayal mi görüyor um adete 6 gün var yaaa geçen ayda böyle oldu hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum kan versem mi
Eki Görüntüle 3241649
Fake bunlar camımnerkek hesapları Bemc3 belli çünküYazmiyim dedim ama dayanamadım fikir almak istiyorum diyosun sana burda bir çok kişi fikir verdi zaten. hayır gebe değilsin dediler zaten testlerin negatif ilişki üzerinden 26 gün geçmiş olsa testlerde çoktan çıkardı zaten ne söyleyelimde seni ikna edelim istiyorsun sen ya seni nasıl tatmin edelim.
Bende silik gördüm gibi yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ?Kızlar acil bakın hemen çok ama çok silik çıkar gibi oldu sizce hayal mi görüyor um adete 6 gün var yaaa geçen ayda böyle oldu hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum kan versem mi
Eki Görüntüle 3241649
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn sizde hangi belirtiler vardı acaba
Tam kuzum insllh olur ne diyimBen goremedim canim ama insallah vardir.. bence hemen kan verme testlerle takip et belirginlesene kadar
Kzuum tam 8 gün oldu ama silik hemen çıkması şaşırtiBende silik gördüm gibi yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ?
Tam kzuum dayanirsam artık bence ben durmam da yarın giderim gibi hem adete 5 gün kalıyorÇok silik gördüm ben de ama 6 gün çok erken bence adete kadar testlerle takip edip koyulaşırsa adete 1 gün kala ya da adet günü kan versen daha iyi
Filmde bişy çıkmadı cnmInsallah iyi cikmistir sonucu? Bir skntı yok dimi filmde? O zaman mayista hayırlı sonuclar almayi nasip etsin Rabbim hepimize diyelim..
Canım bn göremedim ya diğer kizlar görebiliyomuKızlar acil bakın hemen çok ama çok silik çıkar gibi oldu sizce hayal mi görüyor um adete 6 gün var yaaa geçen ayda böyle oldu hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum kan versem mi
Eki Görüntüle 3241649