Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah hamilesindir canım çok net çıkmışlar
Bakalım canım inşallah ama seninde benimle aynı kan sonucu gelsin ona göre arkadaşlara da bilgi olsun böyle kaset testlerle de güvenli olmuyor erken yaptım 1 kere çıkmadı sürekli de gidip test alamıyorum

Kızlar çok silik var gibi mi adete 6 gün var tam hemen çıktı geçen ayda böyle çıktı guvenemedim erken gebelik testi biraz yanıltıyor gibi kan versem mi?

Bakalım canım inşallah ama seninde benimle aynı kan sonucu gelsin ona göre arkadaşlara da bilgi olsun böyle kaset testlerle de güvenli olmuyor erken yaptım 1 kere çıkmadı sürekli de gidip test alamıyorum
Evet kesinlikle hiçbir test tam güvenilir değil en garanti adet gecikmesi ve ardından kan tahlili

Kızlar acil bakın hemen çok ama çok silik çıkar gibi oldu sizce hayal mi görüyor um adete 6 gün var yaaa geçen ayda böyle oldu hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum kan versem mi

Insallah iyi cikmistir sonucu? Bir skntı yok dimi filmde? O zaman mayista hayırlı sonuclar almayi nasip etsin Rabbim hepimize diyelim..

Çok silik gördüm ben de ama 6 gün çok erken bence adete kadar testlerle takip edip koyulaşırsa adete 1 gün kala ya da adet günü kan versen daha iyi

Fake bunlar camımnerkek hesapları Bemc3 belli çünkü

Çok silik gördüm ben de ama 6 gün çok erken bence adete kadar testlerle takip edip koyulaşırsa adete 1 gün kala ya da adet günü kan versen daha iyi
Tam kzuum dayanirsam artık bence ben durmam da yarın giderim gibi hem adete 5 gün kalıyor

Insallah iyi cikmistir sonucu? Bir skntı yok dimi filmde? O zaman mayista hayırlı sonuclar almayi nasip etsin Rabbim hepimize diyelim..
Filmde bişy çıkmadı cnm
Doktor mayısta yıne femara ovıtrelle yapalım dedi ama eşim istemıyor

Bn bu ay 5 gun femara içicem ovü testi ile takip edıcem
İnşallah mayıs uğurlu gelsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…