Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız denemedik bile korunuyorduk diyebilirim yani tüp bebek düşünüyorduk doktor adetinin 3. Günü gel dedi meğerse hamileymişim
Aaa peki hsg falan mi çekildi öncesinde oda iyi geliyomuş ya, yani bişi kullanmaya başlamadan olduysa muazzam olmuş yaa darisi bu ay bizlere yaa

Aaa peki hsg falan mi çekildi öncesinde oda iyi geliyomuş ya, yani bişi kullanmaya başlamadan olduysa muazzam olmuş yaa darisi bu ay bizlere yaa
yok kuzum ya 14 martta düşük yaptım sadece geri kalan herşey normal olan şeyler folik asit içiyorum bide ekstra D vitamini kullanmaya başladım onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum

Canım bn göremedim ya diğer kizlar görebiliyomu
Bı kişi gördüm demiş ama bende sevinemiyorum bile ya geçen ayda böyle olmuştu çünkü ne yapacağımı bilemedim yarın kan versem mi yine mi hayal kırıklığı yasarim diye çok korkuyorum

Yakınlaştırınca değil ama uzaktan bakınca bende belli belirsiz bi çizgi görüyorum inşallah vardır
Aynen öyle kuzm yakından o çizgi daha net görünüyor ama guvenemedim yinede hemen çıktı o çizgi kurma yok yani

Ben bugün gittim ama karından baktı
Cihazı olan hastanelerde alttan bakılıyor olmayanlar da karından bakiliyor benim de önceki gittiğim iki sarkli hastanedeki doktorlar karından baktı son doktorum alttan baktı reglken de alttan bakıyorlar

Valla bilmiyorum 2 senedir test yapıyorum dediğiniz gibi hiç başıma gelmedi şu 3 gündür böyle çıkıyor hayretler içindeyim erken gebelik testi de yaptım negatif
Evet bazı testlerde kuruma çıkıyor o yüzden ilk 1o dakikayı dikkate alın diyor eczaneciler benim de başıma gelmişti kan vermiştim negatifti regl oldum sonra

Bebeğim sen clife almış mıydın

Canım benim hayırlı olsun inşallah çok bekledin sende Allah buradaki herkes e nasip etsin seni nkini de sağlıkla kucağına almayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…