Evet o yüzden pembelik görmeden inanmıyorum testlereGerçek mi
2 Gun mu pik kaldi? Cok sordum ama benim de bu ay oyle oldu da o yuzden soruyorum. Hangi günleri degerlendirmistin bir de?Gnleri baz alın diye yazmadım herkesin döllenme ve beta değeri farklı oluyor bu günlerde benimki büyük ihtimal pikten önce döllendi yoksa 9. Günde çıkmazdı ki
Şiödik anladım senin testi kafam durdu galiba benm21-22 Mart pik dönemimdi 30 Mart'ta gölge gördüm yani bi 9-10 gün sonra şaşı da olsam o çizgi göründü hafif pembe çizgiyide pikten 13 gün sonra falan görmeye başladım testte
O pembelik için batın geçmesi gerekiyor ama öncesinde hep hayalet olarak çıkıyor çoğunluklaEvet o yüzden pembelik görmeden inanmıyorum testlere
Evet gördüm o yüzden senide ekledm testleri gör diyeŞiödik anladım senin testi kafam durdu galiba benmsen bnm dün attığım testi gördün mü
Gölge olsa bile hafif pembe oluyor gri olduğu zaman geçersiz bana göreO pembelik için batın geçmesi gerekiyor ama öncesinde hep hayalet olarak çıkıyor çoğunlukla
Yumurta takibi için mi gittin yoksa normal muayene falan mı. Tedaviye baslayacaksa mutlaka alttan da bakması lazım ama normal muayene ise bilemiyorum. Bide devlet hastanesi ise sanırım bakmıyor öyle okumuştumBen bugün gittim ama karından baktı
İki gün evet pike yakın koyu oldu sonra azaldı aslında tam günü değerlendirdim mi hatırlamıyorum çünkü bu ay görev gibi görmeyeceğim dedim görev gibi birliktelik yaşamadım da öncesi sonrası oldu ama bir dolu bir boş gibi değildi keyfimize göre birlikte olduk biz2 Gun mu pik kaldi? Cok sordum ama benim de bu ay oyle oldu da o yuzden soruyorum. Hangi günleri degerlendirmistin bir de?
Benim testler sana birşey ifade etmedi galibaGölge olsa bile hafif pembe oluyor gri olduğu zaman geçersiz bana göre
Yok herkesin aynı olacak diye birşey yok bu olay bende geçerli sadeceeBenim testler sana birşey ifade etmedi galiba
Daha önce hiç pozitifin oldu muYok herkesin aynı olacak diye birşey yok bu olay bende geçerli sadecee
Anladım canımÜç taneden sonra aynı çıkıyorsa nettir biri farklı diğeri farklıysa şüphe duyulablir
Gören 3.kişisin inşallah vardır yaaa canımEvet gördüm o yüzden senide ekledm testleri gör diye
Özel hastaneye gebe kalamadım diye gittim hormon testi verdi birde yarın çıkacakmış. Devlete gidiyorsun ayrı dert özele gidiyorsun ayrı dert gerçekten Allah hastaneye doktor eline düşürmesin hiçbir konuda.Yumurta takibi için mi gittin yoksa normal muayene falan mı. Tedaviye baslayacaksa mutlaka alttan da bakması lazım ama normal muayene ise bilemiyorum. Bide devlet hastanesi ise sanırım bakmıyor öyle okumuştum
Aşko adet günüm olsaydı net bişeyler çıkarı herhaldeOynama yaptım
Hormon testi içim Reglin 3. Günü mü istedi? Bende baktırmak istiyorum ama 3. Günüme randevu bulamadımÖzel hastaneye gebe kalamadım diye gittim hormon testi verdi birde yarın çıkacakmış. Devlete gidiyorsun ayrı dert özele gidiyorsun ayrı dert gerçekten Allah hastaneye doktor eline düşürmesin hiçbir konuda.
Özür dilerim haklısınız söylediklerinizde sadece böyle bir durum olduysa diye çok korkuyorum Cuma’ya doktor randevusu aldım zaten sizi rahatsız etmek asla istemezdim sadece yaşım küçük ve bazıları bende 15 gün çıkmadı dedi bana ondan panikledim doktor randevusunda kesin olarak öğrenirim artıkCanım benim ya yaşın çok küçük yada bazı şeyleri idrak edemiyorsun hamile değilsin 100 kere test yapmışsın hepsinin yanlış çıkma ihtimali yok bu kadar kafana takıyorsan ya ilişki yaşama yada doğum kontrol hapı artı prezervatif kullan ve tüm konulara mesaj yazmayı bırak gerçekten bunaltıyosun insanları burası hamile kalmak isteyenler için açılmış bir konu insanları darlamayı bırak
Ay canım kaçırmışım yazar mısın son adet tarihini ve beklenen adet tarihini kusura bakmaHala listeye eklemediniz