Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kız denemedik bile korunuyorduk diyebilirim yani 🙈 tüp bebek düşünüyorduk doktor adetinin 3. Günü gel dedi meğerse hamileymişim 🙈🙈
Aaa peki hsg falan mi çekildi öncesinde😊😊 oda iyi geliyomuş ya, yani bişi kullanmaya başlamadan olduysa muazzam olmuş yaa darisi bu ay bizlere yaa

Aaa peki hsg falan mi çekildi öncesinde😊😊 oda iyi geliyomuş ya, yani bişi kullanmaya başlamadan olduysa muazzam olmuş yaa darisi bu ay bizlere yaa
yok kuzum ya 14 martta düşük yaptım sadece 😔 geri kalan herşey normal olan şeyler folik asit içiyorum bide ekstra D vitamini kullanmaya başladım onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum 🤗

Kızlar selam başından beri buradayım 1 nisanda regl olmuştum bugün 2 gün gecikti öylesine bi test aldım acaba yanılma payı olabilir mi
6972CC0D-2BB8-4C12-AB24-6B607C42399A.jpeg

Eklentiler

• F03F8413-EF26-48B3-9491-259790A396B0.jpeg
    F03F8413-EF26-48B3-9491-259790A396B0.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 40
Canım bn göremedim ya diğer kizlar görebiliyomu
Bı kişi gördüm demiş ama bende sevinemiyorum bile ya geçen ayda böyle olmuştu çünkü ne yapacağımı bilemedim yarın kan versem mi yine mi hayal kırıklığı yasarim diye çok korkuyorum 😥

Yakınlaştırınca değil ama uzaktan bakınca bende belli belirsiz bi çizgi görüyorum 🙏🙏 inşallah vardır
Aynen öyle kuzm yakından o çizgi daha net görünüyor ama guvenemedim yinede hemen çıktı o çizgi kurma yok yani😥🙏

Ben bugün gittim ama karından baktı
Cihazı olan hastanelerde alttan bakılıyor olmayanlar da karından bakiliyor benim de önceki gittiğim iki sarkli hastanedeki doktorlar karından baktı son doktorum alttan baktı reglken de alttan bakıyorlar

Valla bilmiyorum 2 senedir test yapıyorum dediğiniz gibi hiç başıma gelmedi şu 3 gündür böyle çıkıyor 🤷🏼‍♀️ hayretler içindeyim erken gebelik testi de yaptım negatif
Evet bazı testlerde kuruma çıkıyor o yüzden ilk 1o dakikayı dikkate alın diyor eczaneciler benim de başıma gelmişti kan vermiştim negatifti regl oldum sonra

Hep hayal kırıklığı yaşadığım için neye inanacağımı da şaşıyorum birde boş gebeliğim var tekrarlar mı diye de korkuyorum, ihtimal şöyle vermiyor sadece 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra ki ilişki 4 gün sonra yani nasıl tutsun 🤷🏼‍♀️ Rabbimin işine de karışılmaz ama o kadar günü gününe ilişki yaşadım tutmadı da şimdi mi tutucak diyorum 🙈😂
Bebeğim sen clife almış mıydın

ya lütfen artık bu başlıktan çıkın başka yerde başlık acıp derdinizi paylaşın bu kadar uğraşlarla hamile kalmaya çalışıyorken sizin aynı şeyi sorup durmanız acaba siz mi bizimle dalga geciyorsunuz ya yada git hastaneye test yap 👌
Canım benim hayırlı olsun inşallah çok bekledin sende Allah buradaki herkes e nasip etsin seni nkini de sağlıkla kucağına almayı inşallah

X