Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hormon testi içim Reglin 3. Günü mü istedi? Bende baktırmak istiyorum ama 3. Günüme randevu bulamadım
Evet hormon testi adetin ilk günlerinde yapılıyormuş 3. gün genelde. Ben zaten çocuk düşünüyorum ama şimdiye kadar olmadı deyince hormon testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu yaptırmadım deyince ultrasonla rahim boyutuna baktı, yumurtalıklara baktı, kist vs var mı sonra kan testi verdim 1 tüp. O kadar

Anladım özel hastaneye gidicem ama randevu bulamıyorum reglim beklediğim tarihten erken olduğu için,daha önce aldığım randevuyu iptal ettim.İnşallah randevu bulabilir ve yaptırabilirim sizin de sonuçlarınız güzel çıkar umarım

Teşekkür ederim en hayırlı zamanda nasip olur inşallah isteyen herkese

Olabilir ben düşüncem bu testler net sonuç değil galiba yumurtlama olsun gebelik olsun riskli iş
İnsan işin içine girince anlıyor ki istemeden hamile kalanlar bir mucizeymiş. Ben 5 yıllık evliyim kritik dönemlerde korunarak bile ilişki yaşamıyordum korkudan nolur nolmax diye şimdi gülüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230502_192542_com.android.gallery3d.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 75
Bu kuruma çizgisi mi oluyor ? Önceden testlerden böyle olmuyordu sanki benim yaptığım hiçbir testte olmamıştı yani beyaz olarak kalıyordu
Valla bilmiyorum 2 senedir test yapıyorum dediğiniz gibi hiç başıma gelmedi şu 3 gündür böyle çıkıyor hayretler içindeyim erken gebelik testi de yaptım negatif

Valla bilmiyorum 2 senedir test yapıyorum dediğiniz gibi hiç başıma gelmedi şu 3 gündür böyle çıkıyor hayretler içindeyim erken gebelik testi de yaptım negatif
Benimde 2 testim böyle oldu bak aynı artimed bu

Eklentiler

• C71C7D05-B0E0-481B-BFC4-4E238BB5AA91.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 70
İnsan işin içine girince anlıyor ki istemeden hamile kalanlar bir mucizeymiş. Ben 5 yıllık evliyim kritik dönemlerde korunarak bile ilişki yaşamıyordum korkudan nolur nolmax diye şimdi gülüyorum
İşte canım olursa her şekilde oluyor takibe bike gerek kalmıyırda dayanılmıyor sabredemiyoruz

Bende dün artimed kenarları beyaz olandan yapmıştım bende gölge çıkardı ama bugün regl oldum bir sürü de almıştım.Başka test alcam laboquick mi öneriyorsunuz normal kaset test mi?

Anında kırmızı çizgi çıkınca o zaman güvenirim

Bende dün artimed kenarları beyaz olandan yapmıştım bende gölge çıkardı ama bugün regl oldum bir sürü de almıştım.Başka test alcam laboquick mi öneriyorsunuz normal kaset test mi?
Laboquik en iyisi kaset olanından daha güvenilir, artımed çok hatalı çıkıyor

Tikabasa tatlim nerelerdesin sen neler yapıosun? Ramazan dolayisiyla az girebildim ben pek bakamadim. Mayisa kaldim bakalim. Sende ne var ne yok?
Canımmm
Bnde eskısı gbı pek girmıyorum, arada bakıyorum işte
Adeti beklıyorum kimyasaldan sonra gecikti yine son adet tarihim 23 marttı.

Ramazanın 10. Gunu rahım filmi çekıldım cnm
Doktor ramazanda korunun dedi, ramazanda korunduk
Adeti beklıyorum, sonra çalışmalara devam edıcem mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…