Bir şey yok rahim temiz sağlıklı falan dedi ama alttan bakmayınca şüphe kaldı aklımda. Bir önceki doktor polikistik başlangıcı var dedi bu öyle bir şey yok dedi neye inanacağımı şaşırdım. Hormon testlerinde de belli oluyor herhalde varsaCihazı olan hastanelerde alttan bakılıyor olmayanlar da karından bakiliyor benim de önceki gittiğim iki sarkli hastanedeki doktorlar karından baktı son doktorum alttan baktı reglken de alttan bakıyorlar
3 test farklı marka yaptı aynısını ama ilk 10 dakika içinde gördüm ben o silik çizgileriEvet bazı testlerde kuruma çıkıyor o yüzden ilk 1o dakikayı dikkate alın diyor eczaneciler benim de başıma gelmişti kan vermiştim negatifti regl oldum sonra
Aldım kullandım bu ay ama olmadı maalesef birdaha ki ay yine kullanıcam önceki ayda hsg çekilmiştimBebeğim sen clife almış mıydın
Canım inan göremedim beb ama için rahatlasın istersen yarın sabah bida test yap derim ona göre gidersin kan vermeyeBı kişi gördüm demiş ama bende sevinemiyorum bile ya geçen ayda böyle olmuştu çünkü ne yapacağımı bilemedim yarın kan versem mi yine mi hayal kırıklığı yasarim diye çok korkuyorum
Üzüldüm canımyok kuzum ya 14 martta düşük yaptım sadecegeri kalan herşey normal olan şeyler folik asit içiyorum bide ekstra D vitamini kullanmaya başladım onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum
Canım 8. Gün çok erken 10. Günden sonra erken gebelikler de belli oluyor bence adetten 6 gün önceye kadar mevzusu kadından kadına değişir çünkü önemli olam bata kaç gün kaldığı değil bence ovülasyondan sonra kaç gün geçtiği diye düşünüyorum kızlar siz nasıl yorumlarsınız ? Döllenme 7 günde oluşup beta hcg 8. Günden salgılanmaya başlıyor bebek tutununcaBı kişi gördüm demiş ama bende sevinemiyorum bile ya geçen ayda böyle olmuştu çünkü ne yapacağımı bilemedim yarın kan versem mi yine mi hayal kırıklığı yasarim diye çok korkuyorum
Hayırlı olsun bu kadar net yanılma olmaz benceKızlar selam başından beri buradayım 1 nisanda regl olmuştum bugün 2 gün gecikti öylesine bi test aldım acaba yanılma payı olabilir mi Eki Görüntüle 3241714
Bende düşündüm bence bekleyin yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum geçen ayda öyle olmuştu çünküCanım inan göremedim beb ama için rahatlasın istersen yarın sabah bida test yap derim ona göre gidersin kan vermeye
Anladım canım ozmn ne diyeyim hayırlısıysa olsun hayırlı değilse olmasın Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahCanım 8. Gün çok erken 10. Günden sonra erken gebelikler de belli oluyor bence adetten 6 gün önceye kadar mevzusu kadından kadına değişir çünkü önemli olam bata kaç gün kaldığı değil bence ovülasyondan sonra kaç gün geçtiği diye düşünüyorum kızlar siz nasıl yorumlarsınız ? Döllenme 7 günde oluşup beta hcg 8. Günden salgılanmaya başlıyor bebek tutununca
Bana da hiç adetliyken alttan bakmadılar alttan bakıldı ama adetli değildim hormon için gittiğimde adetin 3.günü hiç muayene etmeden sadece tahlilleri istediBir şey yok rahim temiz sağlıklı falan dedi ama alttan bakmayınca şüphe kaldı aklımda. Bir önceki doktor polikistik başlangıcı var dedi bu öyle bir şey yok dedi neye inanacağımı şaşırdım. Hormon testlerinde de belli oluyor herhalde varsa
Aynen sabah istersen yap bida at bakariz belki dha belirginleşebilirBende düşündüm bence bekleyin yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum geçen ayda öyle olmuştu çünkü
Ancak ilişki günlerinden hesap edersen eğer ovülasyon testi yapmadıysan yumurtlama gününden emin değilsen erken yumurtlama olabilir mesela 2-3 günAnladım canım ozmn ne diyeyim hayırlısıysa olsun hayırlı değilse olmasın Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah
Kuzum ben Aralık ta kimyasal gebelik geçirdim hep istedim bu zamana kadar ama olmadı 2 aydır klomenle art med diye hap var hormon ilacı onları kulalndim geçen ayda silikti hemen koştum test verdim çıkmadı kanda şimdi yine öyle oldu ama sevinemiyorum bile şuan varmı yokmu bilmiyorum pazartesi ye kadar beklicem pazartesi regli günüm bakalımAynen sabah istersen yap bida at bakariz belki dha belirginleşebilirgüzel düşinelim güzel olsun geçen ah noldu kaçirdm bn bu arada kimyasal falanmiydi
Ya açıkçasi ben 2 aydır ilaç tedavisi görüyorum bir ümit dedim gözüküyor baya cizgi ama bilemedim şuan bekleyip göreceğiz artık hakkımızda hayırlısı olsunAncak ilişki günlerinden hesap edersen eğer ovülasyon testi yapmadıysan yumurtlama gününden emin değilsen erken yumurtlama olabilir mesela 2-3 günbu durumda yine kendimiz takvimden biliyoruz ihtimaller
Maşallah tebrik ederim nenyanılma payı resmen ben burdayım diyor bu teste bebişKızlar selam başından beri buradayım 1 nisanda regl olmuştum bugün 2 gün gecikti öylesine bi test aldım acaba yanılma payı olabilir mi Eki Görüntüle 3241714
Canım sana yazmıştım görmedin sanırım sen yeni mi kan verdin sonucun çıktı mi verdiysen eğerAncak ilişki günlerinden hesap edersen eğer ovülasyon testi yapmadıysan yumurtlama gününden emin değilsen erken yumurtlama olabilir mesela 2-3 günbu durumda yine kendimiz takvimden biliyoruz ihtimalleri
5 üstü zaten hamilelik demek canım şimdiye artmıştır değerin inşKozları merhaba 3 4 gün önce hcg 9,45 çıktı reglim 3 gün gecikti günlerdir regl olacak gibi kasıklarım belim ağrıyor reglim hiç böyle gecikmezdi test yaptım çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
Her doktor farklı uygulamalar yapıyor demek ki. Bakalım artık hormonlar nasıl çıkacakBana da hiç adetliyken alttan bakmadılar alttan bakıldı ama adetli değildim hormon için gittiğimde adetin 3.günü hiç muayene etmeden sadece tahlilleri istedi