Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tesler bata kac gun varken canim? En yukardaki mesela?

Ayy sen ne zaman başlamıştın daha önce sordum mu hatırlamıyorum da

Hay maşallah bende yarın test yapıcam kaset test yapmaya başlıycam en koyuyu görünce gidicem doktora

Bunların hangisi adet günü ve bir gün öncesi canım seni hatırlıyorum aşırı etken görmüştün

İlk yaptığım yedi gün varken çok hafif gölge olarak çıkmıştı belli belirsiz şekilde en son yaptığım testse iki yada üç gün kalaydı
Ovulasyon testi falan yapmis miydin? Yumurtlama kacinci günde oldu? Tahminin var mi acaba? En erken kacinci günde tesbit edilebiyor acaba onu cok merak ediyorum da

Ayy sen ne zaman başlamıştın daha önce sordum mu hatırlamıyorum da

Hay maşallah bende yarın test yapıcam kaset test yapmaya başlıycam en koyuyu görünce gidicem doktora

Bunların hangisi adet günü ve bir gün öncesi canım seni hatırlıyorum aşırı etken görmüştün
Beni hatırlarsınız evet çünkü en erken öğrenen olarak bu topikte tarihe geçmiştim o hayalet çizgileri C cnlrm sen ve cans16 sen ikiniz görmüştünüz kafayı yemediğime siznle ikna olmuştum bata 10 gün varken ilk testi yapmıştım bariz negatif bembeyaz çıkmıştı sonra 7 gün varken tekrar yaptım o gölgeyi gördüm hemen buraya attım sizde gördünüz .. aynı gece iki test daha yaptım sonra ertesi gün 24 saatde 3 test daha ikna olduğumuzda 11 test bitmişti

O zaman benim yok canım dün yaptığım teste çıkardı olsaydı

Ovulasyon testi falan yapmis miydin? Yumurtlama kacinci günde oldu? Tahminin var mi acaba? En erken kacinci günde tesbit edilebiyor acaba onu cok merak ediyorum da
21-22 Mart pik dönemimdi 30 Mart'ta gölge gördüm yani bi 9-10 gün sonra şaşı da olsam o çizgi göründü hafif pembe çizgiyide pikten 13 gün sonra falan görmeye başladım testte

Bi fikrim var kiam eşine test yaptır eğer siyah beyazken yine böyle çıkarsa evet negatif olduğuna inan ama yok çıkmazsa umut var demektir... Açıkçası ben öyle emin olmuştum gölgeler den
Eminim olmadığından her ay böyle çizgi görüyorum testlerim de ben

O zaman benim yok canım dün yaptığım teste çıkardı olsaydı
Gnleri baz alın diye yazmadım herkesin döllenme ve beta değeri farklı oluyor bu günlerde benimki büyük ihtimal pikten önce döllendi yoksa 9. Günde çıkmazdı ki

Gnleri baz alın diye yazmadım herkesin döllenme ve beta değeri farklı oluyor bu günlerde benimki büyük ihtimal pikten önce döllendi yoksa 9. Günde çıkmazdı ki
Olabilir ben düşüncem bu testler net sonuç değil galiba yumurtlama olsun gebelik olsun riskli iş

Olabilir ben düşüncem bu testler net sonuç değil galiba yumurtlama olsun gebelik olsun riskli iş
Üç taneden sonra aynı çıkıyorsa nettir biri farklı diğeri farklıysa şüphe duyulablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…