Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar bu ayın son testini yapmış bulunmaktayım. Bat yarın ama sıfır ne gölge ne çizgi maalesef

Eklentiler

• 4E682164-3811-47FD-893A-B2448BCD3CA0.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
Gölge görüyorum testi tekrarlasanaaa

Dalga mı geçiyorsunuz korkuyorum silik çizgi mi var

Kızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Bence gayette bebiş var ve yarın kan ver bencede.

Ben piyasadaki tüm testleri denedim sanırım bu sureçte. Şunu Anladım ki firmalar kafalarına göre test alıp kendi marka paketlerinin içine koyuyor. Bence marka yerine testleri t li test ve mavi kenarlı test ve diğerleri olarak ayırmak gerek. Çünkü ben al bi nin içinden ilk defa t li test çıktığını görüyorum.

Hamile olduğum kesin değil salgın varmış birde eğer böyle devam ederse gidicem acile muz yedim, leblebi de yedim az önce şimdi maden suyu içiyorum + bol su tüketmeye çalışıyorum
Bir çay kaşığı türk kahvesi üzerine limon sık yut onu iyi gelecek ishale .. gebelik öncesi ishal ve kabız olabiliyor herkes kabız olmaz ishal olanda var ben senin testi bulamadım ya gebelik haberini beklediğim kişilerden biride sensin

Onuda yaptım şuan geçti çok şükür inan hiç umudum yok bu aydan böyle çıkmasının sebebi de testlerden kaynaklı olabilir hiçbirine güvenim yok pembe çıkarsa anca o zaman var derim üstteki freely altta ki bebe time markası, mecbur kurumuşken çekiyorum diğer türlü resimlerde gözükmüyor ama aynı böyle ilk dakikada gördüm ben

Eklentiler

• Screenshot_20230501_154831_com.android.gallery3d.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 95
Ama negatif olsa iki farklı testte aynı çıkmaz ki beni hatırlamıyor musun 11 ayrı test yaptım en son farklı bi tane aldım o daha silik göstermişti hatta ama sonuçta gölgede olsa vardı

Ama negatif olsa iki farklı testte aynı çıkmaz ki beni hatırlamıyor musun 11 ayrı test yaptım en son farklı bi tane aldım o daha silik göstermişti hatta ama sonuçta gölgede olsa vardı
2 senedir test yapıyorum hiç böyle çıkmadı testlerim bende de bu umut oldu biraz dua et olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…