hadi hayırlısı canım inşaallah güzel sonuçlar alırsınBen sabah akşam klomen kullandım canım dün bitti yarın doktor kontrolüm var
ay bilmiyorum bana şimdi umut oldu kuruma cizgisi diye düşündüm pembe bişey göremedim çünkü yarın sabah tekrar yapayım varsa çıkarBu nasıl negatif olur ben baya golge görüyorum aşkım
Ayy inşallah bebeğim beni de etiketle ay vardır inşallah yaay bilmiyorum bana şimdi umut oldu kuruma cizgisi diye düşündüm pembe bişey göremedim çünkü yarın sabah tekrar yapayım varsa çıkar
İnşallah canım inşallah sende inşallah kuzumhadi hayırlısı canım inşaallah güzel sonuçlar alırsın
Evet gölge var koyulaşmayı takip et bakalım yarına daha görünür olur belkiKızlar catlatma ignemin 15. Günü düne kadar bi sey yoktu ama bu sabah sanki bi gölge gördüm siz bi sey görebildiniz miEki Görüntüle 3241312
Kızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Gölge görüyorum testi tekrarlasanaaaKızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
Dalga mı geçiyorsunuz korkuyorum silik çizgi mi varÇok silik çizgi var hadi hayırlı olsun taze anne.1 milyon kere sora sora sonunda başardınız. Eskiler bir şeyi 40 kere söylersen olur derlerdi. Düşünce gücüyle anne oldunuz tebrik ederim. Zevk suyunda eser miktarda meni bulunur milyonlarca spermin yarışında pozitifi göremeyen bizlere umut oldunuz. Kızlar sizde görüyorsunuz değil mi çizgiyi? Artık yazmayın direk doktora gidin miniği öpün yerimize
Bende klomen kullandım 13.gunumdeyim 22mm ve 24 mm iki yumurta oluşmuş çatlarmi yoksa kistemi dönüşür lutfen tecrübelerinizi paylasirmisinizBen sabah akşam klomen kullandım canım dün bitti yarın doktor kontrolüm var
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Bir çay kaşığı türk kahvesi üzerine limon sık yut onu iyi gelecek ishale .. gebelik öncesi ishal ve kabız olabiliyor herkes kabız olmaz ishal olanda var ben senin testi bulamadım ya gebelik haberini beklediğim kişilerden biride sensinHamile olduğum kesin değil salgın varmış birde eğer böyle devam ederse gidicem acilemuz yedim, leblebi de yedim az önce şimdi maden suyu içiyorum + bol su tüketmeye çalışıyorum
Onuda yaptım şuan geçti çok şükürBir çay kaşığı türk kahvesi üzerine limon sık yut onu iyi gelecek ishale .. gebelik öncesi ishal ve kabız olabiliyor herkes kabız olmaz ishal olanda var ben senin testi bulamadım ya gebelik haberini beklediğim kişilerden biride sensin
Doktorun ne dedi canım çatlatma ignesi verdimiBende klomen kullandım 13.gunumdeyim 22mm ve 24 mm iki yumurta oluşmuş çatlarmi yoksa kistemi dönüşür lutfen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Vermedi guzel büyüklüğü bu 3 günü degerlendirin dedi burdaki yorumlara baktigimda kiste dönüşmüş bazılarının tereddütte kaldimDoktorun ne dedi canım çatlatma ignesi verdimi
Ama negatif olsa iki farklı testte aynı çıkmaz ki beni hatırlamıyor musun 11 ayrı test yaptım en son farklı bi tane aldım o daha silik göstermişti hatta ama sonuçta gölgede olsa vardıOnuda yaptım şuan geçti çok şükürinan hiç umudum yok bu aydan böyle çıkmasının sebebi de testlerden kaynaklı olabilir hiçbirine güvenim yok pembe çıkarsa anca o zaman var derim üstteki freely altta ki bebe time markası, mecbur kurumuşken çekiyorum diğer türlü resimlerde gözükmüyor ama aynı böyle ilk dakikada gördüm ben
2 senedir test yapıyorum hiç böyle çıkmadı testlerim bende de bu umut oldu biraz dua et olsunAma negatif olsa iki farklı testte aynı çıkmaz ki beni hatırlamıyor musun 11 ayrı test yaptım en son farklı bi tane aldım o daha silik göstermişti hatta ama sonuçta gölgede olsa vardı
Ayy inşallah bebeğim beni de etiketle ay vardır inşallah ya
Gölge görüyorum testi tekrarlasanaaa
ay inşallah kızlar inşallah kuruma degilde vardır o pembeliği görmeden inanmam hayırlısı bakalımİnşallah canım inşallah sende inşallah kuzum
Hamile değilsinizDalga mı geçiyorsunuz korkuyorum silik çizgi mi var