Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermedi guzel büyüklüğü bu 3 günü degerlendirin dedi burdaki yorumlara baktigimda kiste dönüşmüş bazılarının tereddütte kaldim
Çatlaması gerek artık canım güZel büyümüş benim geçen ay biri kist oldu 27mm oldu kiste dönüştü cnm yarın doktor kontrolüm

Bugün hiç yapmadım kargoyu bekliyorum yapmak için onunda geleceği yok anca akşama yapabilirim, heyecanlandım
He iyi o zaman gece ye yetişiyorsa bugün de yapmadıysan inşallah daha koyu çıkar

Çıkar mı şimdi ki
Bak şimdi yumurtlama geçince tamamen beyaz oluyor ovulasyon testleri bata yakın çizgi çıkmaya başladıysa hamilelik var demektir bende ikisinde de öyle oldu önce tamamen negatifti sonra yavaş yavaş koyulaşmaya başladı beta testinden önce koyulaşıyor ovulasyon testleri

Geçen geçen ay regli gibi ovülasyon yaptım biraz koyu çıkmıştı arkasından regli oldum yaptım şimdi bekliyorum 5 dakika dolsun

Geçen geçen ay regli gibi ovülasyon yaptım biraz koyu çıkmıştı arkasından regli oldum yaptım şimdi bekliyorum 5 dakika dolsun
Ovulasyonla öğrenenler tesadüf mü yani kafamda deli sorular

Eklentiler

• Screenshot_20230502_150546_com.android.gallery3d.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 80
Böyle şuan tesadüf değil c t den daha silik oluyor t çok koyu oluyor
Beta yükseldikçe pik gibi koyulaşıyor bu test haberin olsun benim kalan testim vardı yapmıştım kıpkırmızı olmuştu

Beta yükseldikçe pik gibi koyulaşıyor bu test haberin olsun benim kalan testim vardı yapmıştım kıpkırmızı olmuştu
Şuan bu halde ama bakalım sıfır inanç hakkımda hayırlısı olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230502_151800_com.android.gallery3d.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…