Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kac gün yaptın canım nasıl kullandın tarif verebilir misin bende bu ay deneyeyim olmazsa regl gelecek gibi

kac gün yaptın canım nasıl kullandın tarif verebilir misin bende bu ay deneyeyim olmazsa regl gelecek gibi
Bir hafta kullandım sen de daha fazla kullanabilirsin ibrahim saracoğlu 15 gün diyor adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak 1 buçuk şu bardagı kaynayan suya bir orta boy kabuğu soyulmuş soganı dörde bölüp agzı kapalı 5 -6 dakika kaynatıyorsun hafif ılıyınca içiyorsun

Aaaa çok sevindim canım ya darısı bana inşallah çok mutlu oldum bende bir gün olacak diye ümit ediyorum inşallah
Evet o sebep oldu ama bende çok intihap vardı onu söktü belkide o engelliyordu çocuklar çok istiyordu benimde 3. Olacak nasip olursa senin gibi

Aaaa çok sevindim canım ya darısı bana inşallah çok mutlu oldum bende bir gün olacak diye ümit ediyorum inşallah
Oluyor oluyor valla bende hiç umudum yoktu bittiydi yani hala da inanamıyorum belki başka markada çıkmaz bilemiyorum birazdan çıkıp başka markada alacagım

Arkadaşlar bana fikir verirseniz sevinirim korunmalı ilişkim oldu boşalma olmadı zevk suyu sızmış biraz reglim 14 gün gecikti ilişkiden 26 gün geçti doktora gidemiyorum ama 2 günde bir kaset test yaptım negatif çıkıyo en son bugün yaptım fotosunu eklerim erken gebelik de yaptım 4 gün önce negatifti hamilelik ihtimalim var mı reglim düzensizdir genelde

Eklentiler

• 225E5650-E704-4608-B4CF-98A98151B6FD.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 92
Eger öncesinde hiç bir şey yoksa var canım gözüküyor. 3 saat sonra tekrar yap varsa daha belirgin olur
Ama 15. Gün çatlamaya göre daha belirgin olması gerekmez miydi canım, iğne vuruldum ama sürec nasıl olmalı acaba igne olunca daha mı gec çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…