ben bişey göremedim canım ama daha 2 gün var bat gününü beklicem keşke olsaYanında silik biz çizgi mi var yoksa gölge mi tatlım ben emin olamadım
Peki belirtileriniz neydi acabaBenimde ilk idrar değildi zaten idrarı tutamıyorum onu fark ettim
Test almaya gidiyorumSıkıntı yapma sık dişini bir gün daha o zaman
Belirtilerim yoktu yine herzamn olduğu gibi gögüs şişmesi ıdraraa çok sıkışmak tutamamak başka birşey yokPeki belirtileriniz neydi acaba
kac gün yaptın canım nasıl kullandın tarif verebilir misin bende bu ay deneyeyim olmazsa regl gelecek gibiKızlar ben bu ay soğan suyu içtim sadece sahura kalktığımda içtim eğer hamileysem ondan bilirim çünkü 1 buçuk sen olmadı polip vardı bende hormonlarım hep yüksekti menopoz başlangıç dedi doktorlar bende bu ay hiç umursamadım hangi günler ilişkiye girdim onları bile hatırlamıyorum günleri işaretlemedim sizde deneyin bence soğan suyunu
Bir hafta kullandım sen de daha fazla kullanabilirsin ibrahim saracoğlu 15 gün diyor adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak 1 buçuk şu bardagı kaynayan suya bir orta boy kabuğu soyulmuş soganı dörde bölüp agzı kapalı 5 -6 dakika kaynatıyorsun hafif ılıyınca içiyorsunkac gün yaptın canım nasıl kullandın tarif verebilir misin bende bu ay deneyeyim olmazsa regl gelecek gibi
Evet o sebep oldu ama bende çok intihap vardı onu söktü belkide o engelliyordu çocuklar çok istiyordu benimde 3. Olacak nasip olursa senin gibi
Günün geldimi yada geçtimi canım . Adet gününse ver bence kan istersen testle koyulaşmayj takip etDarısı sana canım ne zaman kana gitsem acaba başka testte alsammı
Canım senin testinde bi gölge gözüküyor sen görebiliyormusunben bişey göremedim canım ama daha 2 gün var bat gününü beklicem keşke olsa
2 gün var yarın versem kan zaten perşembe Ögleden sonra cıkıyorGünün geldimi yada geçtimi canım . Adet gününse ver bence kan istersen testle koyulaşmayj takip et
Oluyor oluyor valla bende hiç umudum yoktu bittiydi yani hala da inanamıyorum belki başka markada çıkmaz bilemiyorum birazdan çıkıp başka markada alacagımAaaa çok sevindim canım ya darısı bana inşallah çok mutlu oldum bende bir gün olacak diye ümit ediyorum inşallah
Çıkar kuzum çıkar hadi al yapda bekliyorum merak ettimOluyor oluyor valla bende hiç umudum yoktu bittiydi yani hala da inanamıyorum belki başka markada çıkmaz bilemiyorum birazdan çıkıp başka markada alacagım
Tamam canım kızım ögle yemeğine geliyor onu doyurayım cıkacamÇıkar kuzum çıkar hadi al yapda bekliyorum merak ettim
Eger öncesinde hiç bir şey yoksa var canım gözüküyor. 3 saat sonra tekrar yap varsa daha belirgin olurKızlar catlatma ignemin 15. Günü düne kadar bi sey yoktu ama bu sabah sanki bi gölge gördüm siz bi sey görebildiniz miEki Görüntüle 3241312
Nisan mayıs birleşmiş galiba ayrı çıkmıyor sen diyince baktım şuan yazdıgım yerde nisan/ mayıs yazıyorMayıs grubu vardı çıkmıyor neden acaba
Ama 15. Gün çatlamaya göre daha belirgin olması gerekmez miydi canım, iğne vuruldum ama sürec nasıl olmalı acaba igne olunca daha mı gec çıkıyorEger öncesinde hiç bir şey yoksa var canım gözüküyor. 3 saat sonra tekrar yap varsa daha belirgin olur
Yaptın mı yeni gördümTest almaya gidiyorum