Canım regli belirtisi var mıEvet kızlar bu ayın son testini yapmış bulunmaktayım. Bat yarın ama sıfır ne gölge ne çizgi maalesef
var canım var hayırlı olsun baya pembiş pembiş el sallıyor sanaKızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Koyulaşmayı takip et bakalım bat 7 siydi dimi2 senedir test yapıyorum hiç böyle çıkmadı testlerim bende de bu umut oldu biraz dua et olsun
Nadıl güzel bi test maşallah canım var tabikide ayy bizde görmeyi nasip eder inşallah RabbimKızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Bugün testim gelicek yapıcam yine bakalm biraz daha belirgin çıkması gerekiyor artık çıkmazsa eğer reglimi beklerimKoyulaşmayı takip et bakalım bat 7 siydi dimi
Canım ben üstekinde görüyorum resmi açmadan inşallah güzel haber verirsinOnuda yaptım şuan geçti çok şükürinan hiç umudum yok bu aydan böyle çıkmasının sebebi de testlerden kaynaklı olabilir hiçbirine güvenim yok pembe çıkarsa anca o zaman var derim üstteki freely altta ki bebe time markası, mecbur kurumuşken çekiyorum diğer türlü resimlerde gözükmüyor ama aynı böyle ilk dakikada gördüm ben
ya lütfen artık bu başlıktan çıkın başka yerde başlık acıp derdinizi paylaşın bu kadar uğraşlarla hamile kalmaya çalışıyorken sizin aynı şeyi sorup durmanız acaba siz mi bizimle dalga geciyorsunuz ya yada git hastaneye test yapDalga mı geçiyorsunuz korkuyorum silik çizgi mi var
Evet ya koyulaşmayı takip ediyorum bakalım yarında kan vereyim sabah ilk idrarla test yaparım darısı isteyen herkesevar canım var hayırlı olsun baya pembiş pembiş el sallıyor sana
İnşallah nasip eder canım bende çok gezdim topik topik ama geçte olsa oluyormuş yarın kan verecegimNadıl güzel bi test maşallah canım var tabikide ayy bizde görmeyi nasip eder inşallah Rabbim
Bence hamilesin ama tabi emin olmadan insan sevinemiyor seni anlıyorumBugün testim gelicek yapıcam yine bakalm biraz daha belirgin çıkması gerekiyor artık çıkmazsa eğer reglimi beklerimevet canım 6-7 değişiyor 1 gün
İnşallah canım haber ver sonucun çıkınca canımİnşallah nasip eder canım bende çok gezdim topik topik ama geçte olsa oluyormuş yarın kan verecegim
Tamam haber ederim canımİnşallah canım haber ver sonucun çıkınca canım
İnşAllah ablaCanım ben üstekinde görüyorum resmi açmadan inşallah güzel haber verirsin
Hep hayal kırıklığı yaşadığım için neye inanacağımı da şaşıyorum birde boş gebeliğim var tekrarlar mı diye de korkuyorum, ihtimal şöyle vermiyor sadece 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra ki ilişki 4 gün sonra yani nasıl tutsunBence hamilesin ama tabi emin olmadan insan sevinemiyor seni anlıyorum
Kız maşallah bencede kesin ver bariz çizgiler var maşallahKızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Bir kerede bile tutar yeter ki Rabbim göndersinHep hayal kırıklığı yaşadığım için neye inanacağımı da şaşıyorum birde boş gebeliğim var tekrarlar mı diye de korkuyorum, ihtimal şöyle vermiyor sadece 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra ki ilişki 4 gün sonra yani nasıl tutsunRabbimin işine de karışılmaz ama o kadar günü gününe ilişki yaşadım tutmadı da şimdi mi tutucak diyorum
Bende bu ay öyleydim işteBir kerede bile tutar yeter ki Rabbim göndersinherşeyin vakti zamanı vardır e geçen ay benimde öyle oldu ovulasyon takibi yaptım ama bir dolu bir boş şeklinde ilerlemedm ki ben kafama göre kasmadan yaşadım görev gibi olmasın dedim saldım
Sabah mu yaptın test gece yine yapBende bu ay öyleydim işteay inşallah hamileyimdir
Sabah mu yaptın test gece yine yap