- 2 Mayıs 2023
- 140
- 70
- 28
benim de hiç bilgim yok bu ay dikkat ettim ilk kez bir şeyler okudum ama bununla ilgili net bilgi bulamadımBnm de düzensiz canım ateş olcumlerin bı artiyo bir dusuyo neden böyle oluyor bilginiz var mı sizin de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de hiç bilgim yok bu ay dikkat ettim ilk kez bir şeyler okudum ama bununla ilgili net bilgi bulamadımBnm de düzensiz canım ateş olcumlerin bı artiyo bir dusuyo neden böyle oluyor bilginiz var mı sizin de
evde bıraktım testi canım yarın olmazsa tekrar yaparım umudum yok ama sen ne durumdasınCanım senin testinde bi gölge gözüküyor sen görebiliyormusun
Site yöneticisi falan mı yapıyor acaba bilmiyorum kibende grubu arıyorum ama birleştirilmiş sanki
Emin olmak için bi 50 kere daha yazman lazım sanıyorum daha kaç kere yazacaksınArkadaşlar bana fikir verirseniz sevinirim korunmalı ilişkim oldu boşalma olmadı zevk suyu sızmış biraz reglim 14 gün gecikti ilişkiden 26 gün geçti doktora gidemiyorum ama 2 günde bir kaset test yaptım negatif çıkıyo en son bugün yaptım fotosunu eklerim erken gebelik de yaptım 4 gün önce negatifti hamilelik ihtimalim var mı reglim düzensizdir genelde
Evet canim gölge var yarın kan ver benceKızlar catlatma ignemin 15. Günü düne kadar bi sey yoktu ama bu sabah sanki bi gölge gördüm siz bi sey görebildiniz miEki Görüntüle 3241312
Bakalım canım sagol cevap icin ama catlatma ignesi oldum 15. Gün önce sanki daha mı belirgin olmalıydı ya da acaba geç mi çatladı hayırlısı bakalımEvet canim gölge var yarın kan ver bence
Sizlerden fikir almak istiyorum amaEmin olmak için bi 50 kere daha yazman lazım sanıyorum daha kaç kere yazacaksın
Sabah leke geldi daha hiç bir şey yok test negatif adete 2 gün var dahaYaptın mı yeni gördüm
Yazmiyim dedim ama dayanamadım fikir almak istiyorum diyosun sana burda bir çok kişi fikir verdi zaten. hayır gebe değilsin dediler zaten testlerin negatif ilişki üzerinden 26 gün geçmiş olsa testlerde çoktan çıkardı zaten ne söyleyelimde seni ikna edelim istiyorsun sen ya seni nasıl tatmin edelim.Sizlerden fikir almak istiyorum ama
Ben sabah akşam klomen kullandım canım dün bitti yarın doktor kontrolüm varevde bıraktım testi canım yarın olmazsa tekrar yaparım umudum yok ama sen ne durumdasın
Bu nasıl negatif olur ben baya golge görüyorum aşkımKızlar günaydın sanırım bu ay da olmadı bata 2 .3 gün var test yaptım negatif burdan döner mi hiç sanmam alıştım negatife artık tepkide veremiyorum
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah testi tekrarlıycam aynı testi alsam başka testle mi yapsam
İnşallah yerleşme kanamasıdırSabah leke geldi daha hiç bir şey yok test negatif adete 2 gün var daha
Evet ceza almışlar canım ondan sebepA aa grubuma bişey olmuş . Ben değiştirmedim kızlar nisan mayıs diye acaba dün mayıs grubunda telegram hesabı açtılar ondan dolayı ceza mı yedilerde kapndı
Adminlerden biri birleştirmiş tek ayak cezası yazıyor hesaplarındaEvet ceza almışlar canım ondan sebep
Çok silik çizgi var hadi hayırlı olsun taze anne. 1 milyon kere sora sora sonunda başardınız. Eskiler bir şeyi 40 kere söylersen olur derlerdi. Düşünce gücüyle anne oldunuz tebrik ederim. Zevk suyunda eser miktarda meni bulunur milyonlarca spermin yarışında pozitifi göremeyen bizlere umut oldunuz. Kızlar sizde görüyorsunuz değil mi çizgiyi? Artık yazmayın direk doktora gidin miniği öpün yerimizeArkadaşlar bana fikir verirseniz sevinirim korunmalı ilişkim oldu boşalma olmadı zevk suyu sızmış biraz reglim 14 gün gecikti ilişkiden 26 gün geçti doktora gidemiyorum ama 2 günde bir kaset test yaptım negatif çıkıyo en son bugün yaptım fotosunu eklerim erken gebelik de yaptım 4 gün önce negatifti hamilelik ihtimalim var mı reglim düzensizdir genelde