Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Nadıl güzel bi test maşallah canım var tabikide ayy bizde görmeyi nasip eder inşallah Rabbim 🤲🤲🥰🥰

Koyulaşmayı takip et bakalım bat 7 siydi dimi
Bugün testim gelicek yapıcam yine bakalm biraz daha belirgin çıkması gerekiyor artık çıkmazsa eğer reglimi beklerim 🤷🏼‍♀️ evet canım 6-7 değişiyor 1 gün

Onuda yaptım şuan geçti çok şükür 🙏🏻 inan hiç umudum yok bu aydan böyle çıkmasının sebebi de testlerden kaynaklı olabilir hiçbirine güvenim yok pembe çıkarsa anca o zaman var derim🥺 üstteki freely altta ki bebe time markası, mecbur kurumuşken çekiyorum diğer türlü resimlerde gözükmüyor ama aynı böyle ilk dakikada gördüm ben
Canım ben üstekinde görüyorum resmi açmadan inşallah güzel haber verirsin

Dalga mı geçiyorsunuz korkuyorum silik çizgi mi var
ya lütfen artık bu başlıktan çıkın başka yerde başlık acıp derdinizi paylaşın bu kadar uğraşlarla hamile kalmaya çalışıyorken sizin aynı şeyi sorup durmanız acaba siz mi bizimle dalga geciyorsunuz ya yada git hastaneye test yap 👌

Bugün testim gelicek yapıcam yine bakalm biraz daha belirgin çıkması gerekiyor artık çıkmazsa eğer reglimi beklerim 🤷🏼‍♀️ evet canım 6-7 değişiyor 1 gün
Bence hamilesin ama tabi emin olmadan insan sevinemiyor seni anlıyorum 🤭

Bence hamilesin ama tabi emin olmadan insan sevinemiyor seni anlıyorum 🤭
Hep hayal kırıklığı yaşadığım için neye inanacağımı da şaşıyorum birde boş gebeliğim var tekrarlar mı diye de korkuyorum, ihtimal şöyle vermiyor sadece 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra ki ilişki 4 gün sonra yani nasıl tutsun 🤷🏼‍♀️ Rabbimin işine de karışılmaz ama o kadar günü gününe ilişki yaşadım tutmadı da şimdi mi tutucak diyorum 🙈😂

Kızlar bir daha test yaptım üstteki miratech alttaki yine al bi yarın kan vereyim en iyisi ilk idrar olmamadına rağmen yine iyi çıktı resmen 2 gün var al bi daha hassas onu farkettim
Kız maşallah bencede kesin ver bariz çizgiler var maşallah 🧿🧿🧿

Hep hayal kırıklığı yaşadığım için neye inanacağımı da şaşıyorum birde boş gebeliğim var tekrarlar mı diye de korkuyorum, ihtimal şöyle vermiyor sadece 1 kere yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sonra ki ilişki 4 gün sonra yani nasıl tutsun 🤷🏼‍♀️ Rabbimin işine de karışılmaz ama o kadar günü gününe ilişki yaşadım tutmadı da şimdi mi tutucak diyorum 🙈😂
Bir kerede bile tutar yeter ki Rabbim göndersin 🤗 herşeyin vakti zamanı vardır e geçen ay benimde öyle oldu ovulasyon takibi yaptım ama bir dolu bir boş şeklinde ilerlemedm ki ben kafama göre kasmadan yaşadım görev gibi olmasın dedim saldım 🤭

Bir kerede bile tutar yeter ki Rabbim göndersin 🤗 herşeyin vakti zamanı vardır e geçen ay benimde öyle oldu ovulasyon takibi yaptım ama bir dolu bir boş şeklinde ilerlemedm ki ben kafama göre kasmadan yaşadım görev gibi olmasın dedim saldım 🤭
Bende bu ay öyleydim işte 😂 ay inşallah hamileyimdir 🤲🏻😍

X