Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??

Git bakalım kuzum inşallah güel sonuçlarla dönersin inşallah hayırlısı ile en güzel zamanda gelsin inşallah bebişin canım

Yok olmamıştı canım ilk defa oluyor

Canım sen bu fotoğrafını attıklarını tek aldın demi pco için.şümdi aktarla görüştüm pko için başka şeylerde önerdi.ama ben yaban deve dikeni tek alayım demi
Tek tek evet aslında ben sana bana sadece yaban mersini verdiğini eşime diğerlerini verdiğini ama araştırınca kadınlara da üreme için çok işe yaradığını görünce hepsini kullandığımı söylemiştim gözden kaçırdın orayı herhalde onlara kalsa beş bine kadar alışveriş yaptırıyor aslında çok ürün var he şöylede birşey var biz dedik ki hazırlıklı değiliz en çabuk işe yarayacak az maliyet çıkar bize bu ürünlere düşürdü sen onlarla konuş tahlillerin gönder sana özel de çıkarır ürünler tereddüt etme söyledikleri şeylerde yalan olmuyor

Yok olmamıştı canım ilk defa oluyor
Demin yanlışlıkla ekledim senin cevabı yavrum inşallah belirtidir inşallah bu ay seninledir bebişin senin kadar heyecanla bekliyorum bende

Merhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??
Hayır değil canım geçmiş batı değil gelecek batı baz alman lazım zaten çok yeni daha hayırlı olsun ama takip et yarın veya sonraki gün yükseliş göstermesi önemli en az iki katına çıkmalı değer

Evet evet biliyorum hepsini kullandığını ama fiyat 900 lira çıkardılar

Bende seninkileri alayım kısa yoldan

Evet evet biliyorum hepsini kullandığını ama fiyat 900 lira çıkardılar
İsimlerini al neler verdiler araştır daha uygun yerlere bak bakalım ben çakşır kökü suyunu mesela daha uyguna başka yerde buldum bulduğun markaların kullanım yorumlarına da bak mecidefendi çakşır kökü suyunu ben öyle aldım ikinciye muadilleri vardır elbet hatta mecidefendininki bana daha iyi etkili gelmişti

Doktorun ne diyor bu konuda peki
Bişe demedi canım internette ve yaptırdıgım hastnenin deger kısmında normal yazıyor biraz yüksek gözüküyor. Bende zaten rezerv düşük kuzum yumurta kalitesiz ondan yüksek çıkıyor olabilir klomen tedavisi görüyorum

O zaman hala umut var gel döllenme diye birşey var ne umutlanalım ne umutsuz olalım canım
Geç döllenme nasıl oluyor canım tam olarak

Bide ben perşembe günü çamaşırımda mercimek kadar leke gördüm suyla karışık oekitte koymuştum adet olacam galiba diye onda da minnacık vardı yerleşme olarak düşünmüştük ateştede o gün için yerleşme düşüşü göstermişti umutlanmıştım
Senin ne zaman belli oldu cnm

Beni hatırlarsın aslında ismimi değiştirdim ben nisanın 5iydi bat yedi gün kala test yapmaya başlamıştım gölgelerle öğrendim ismim tumay94 dü
Geç döllenme yumurtlama ya geç oluyor yada yumutlamadan bi kaç gün sonra döllenme oluyor o yüzden bata azda kalsa negatif gösteriyor beta çok düşük olduğu için .. gel döllenme diye buna diyorlar bu sebepten adeti 15-20 gün geçse de negatif çıkan sonradan öğrenenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…