- 6 Haziran 2022
- 273
- 320
- 30
Git bakalım kuzum inşallah güel sonuçlarla dönersin inşallah hayırlısı ile en güzel zamanda gelsin inşallah bebişin canımKankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsinNe zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız @fnd_50 @Papatyamaviss @imagination forever @Mervenur277 melegim can
Yok olmamıştı canım ilk defa oluyor
Tek tek evet aslında ben sana bana sadece yaban mersini verdiğini eşime diğerlerini verdiğini ama araştırınca kadınlara da üreme için çok işe yaradığını görünce hepsini kullandığımı söylemiştim gözden kaçırdın orayı herhaldeCanım sen bu fotoğrafını attıklarını tek aldın demi pco için.şümdi aktarla görüştüm pko için başka şeylerde önerdi.ama ben yaban deve dikeni tek alayım demi
Demin yanlışlıkla ekledim senin cevabıYok olmamıştı canım ilk defa oluyor
Hayır değil canım geçmiş batı değil gelecek batı baz alman lazım zaten çok yeni daha hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar son adet tarihi 28 mart. Dün yapılan kan testi sonucu betahcg 327. Sizce düşük bir değer mi son adet tarihine göre??
Adet oldun mu ? Olduysan eğer Mayıs grubuna geç olmadıysan eğer test yaptın mıKızlar merhaba benide ekler misiniz?
Sat 2 Nisan - Bat 28 Nisan
Evet evet biliyorum hepsini kullandığını ama fiyat 900 lira çıkardılarTek tek evet aslında ben sana bana sadece yaban mersini verdiğini eşime diğerlerini verdiğini ama araştırınca kadınlara da üreme için çok işe yaradığını görünce hepsini kullandığımı söylemiştim gözden kaçırdın orayı herhaldeonlara kalsa beş bine kadar alışveriş yaptırıyor aslında çok ürün var he şöylede birşey var biz dedik ki hazırlıklı değiliz en çabuk işe yarayacak az maliyet çıkar bize bu ürünlere düşürdü sen onlarla konuş tahlillerin gönder sana özel de çıkarır ürünler tereddüt etme söyledikleri şeylerde yalan olmuyor
Bugünde test negatif çıktı canım artık ümidim Yok benimDemin yanlışlıkla ekledim senin cevabıyavrum inşallah belirtidir inşallah bu ay seninledir bebişin senin kadar heyecanla bekliyorum bende
Bende seninkileri alayım kısa yoldanTek tek evet aslında ben sana bana sadece yaban mersini verdiğini eşime diğerlerini verdiğini ama araştırınca kadınlara da üreme için çok işe yaradığını görünce hepsini kullandığımı söylemiştim gözden kaçırdın orayı herhaldeonlara kalsa beş bine kadar alışveriş yaptırıyor aslında çok ürün var he şöylede birşey var biz dedik ki hazırlıklı değiliz en çabuk işe yarayacak az maliyet çıkar bize bu ürünlere düşürdü sen onlarla konuş tahlillerin gönder sana özel de çıkarır ürünler tereddüt etme söyledikleri şeylerde yalan olmuyor
İsimlerini al neler verdiler araştır daha uygun yerlere bak bakalım ben çakşır kökü suyunu mesela daha uyguna başka yerde buldum bulduğun markaların kullanım yorumlarına da bak mecidefendi çakşır kökü suyunu ben öyle aldım ikinciye muadilleri vardır elbet hatta mecidefendininki bana daha iyi etkili gelmiştiEvet evet biliyorum hepsini kullandığını ama fiyat 900 lira çıkardılar
Bat yarındı dimiBugünde test negatif çıktı canım artık ümidim Yok benim
Al görevler aynı zaten he eşine de içir ama emi sorun olmasa da daha çok etki eder bence sayıyı ve hızını arttırır spermlerinBende seninkileri alayım kısa yoldan
2si ile 4 gibi bugün 12.günüm yumurtlamadan sonraBat yarındı dimi
Soğan kürü ne işe yarıyor ?İnş canım bu ay ben de soğan kürü yapacağım reglin 3. Günü bitmesini bekliyorum. Ben bitince 1 hafta sonra 14 gün yapacağım
O zaman hala umut var gel döllenme diye birşey var2si ile 4 gibi bugün 12.günüm yumurtlamadan sonra
Bişe demedi canım internette ve yaptırdıgım hastnenin deger kısmında normal yazıyor biraz yüksek gözüküyor. Bende zaten rezerv düşük kuzum yumurta kalitesiz ondan yüksek çıkıyor olabilir klomen tedavisi görüyorumDoktorun ne diyor bu konuda peki
Kisti smker yumurtlamaya yardımcı olur adeti düzenlerSoğan kürü ne işe yarıyor ?
Geç döllenme nasıl oluyor canım tam olarakO zaman hala umut var gel döllenme diye birşey varne umutlanalım ne umutsuz olalım canım
Beni hatırlarsın aslında ismimi değiştirdim ben nisanın 5iydi bat yedi gün kala test yapmaya başlamıştım gölgelerle öğrendim ismim tumay94 düGeç döllenme nasıl oluyor canım tam olarak
Bide ben perşembe günü çamaşırımda mercimek kadar leke gördüm suyla karışık oekitte koymuştum adet olacam galiba diye onda da minnacık vardı yerleşme olarak düşünmüştük ateştede o gün için yerleşme düşüşü göstermişti umutlanmıştım
Senin ne zaman belli oldu cnm