- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Peki bu adetliyken yapılan e2 testindeki sonuç çatlayan yumurtanın mı kalitesiz oldugunu gösteriyor yoksa büyüyecek olan yumurtanın mı. Benim geçen ay adetli iken 183 çıkmıştı e2Sanıem 30 ile.50 aradı olmalı adetliyken.Üstü çıkarsa da kalitesiz yumurtlama demekmiş
Çok yüksekPeki bu adetliyken yapılan e2 testindeki sonuç çatlayan yumurtanın mı kalitesiz oldugunu gösteriyor yoksa büyüyecek olan yumurtanın mı. Benim geçen ay adetli iken 183 çıkmıştı e2
Siz hamilesiniz bnm belli bile değil daha cumartesi negatifti testimHiç birşey yapamazsın ben hala o acıyı çekiyorum
Benim ilkkez böyle olduValla öyle benim de bugün fena
Her ay farklı çıkıyor ama canım ilk defa geçen ay öyle çıktıÇok yüksekbildiğim kadarıyla yanılıyorumdur inşallah ama o değerler düşmeden çocuk olması imkansız infertilite sebebi bu derece yüksek olan değer
sat bat yazarsan eklerim canımListeye nasıl ekleyebiliyoruz acaba
tamam canımaynurland canım beni siler misin adet olmadım mayıs ayında hazirana kaldı. haziran grubu açıldığında oraya yazdırırım ismimi
Canım belirtiler sürekli olarak değişiyorBenim ilkkez böyle oldu
Test yaptım yine bekliyorum canım daha bişey yok çıkanCanım belirtiler sürekli olarak değişiyor
Ben de dün akşam yaptım canım maalesef benim de böyle çıktı. Gece sık idrara çıktığım için bekletemiyorım ondan dün gündüz 5 saat tutarak denedim olsa çıkardı bence. Ateşini girmemişsin o kaç çıktıYaptım canım sen yaptın mı
Bence denemeye başladığımızda döllenme başarılı olmasa da vücudumuz değişiyor hamile gibi belirti veriyor. Ben bu ay kesin hamileyim sandım meselaCanım belirtiler sürekli olarak değişiyor
Ben de dün akşam yaptım canım maalesef benim de böyle çıktı. Gece sık idrara çıktığım için bekletemiyorım ondan dün gündüz 5 saat tutarak denedim olsa çıkardı bence. Ateşini girmemişsin o kaç çıktı
Canım senin bat ne zamandı hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahAhaha Şahin bakışlım beeeeeŞahin bakışlılar online
Benimki böyle adetten bir gün önce düşüyor benim ondan daha düşüş olmadı. Aa doğru sen yerleşme kanaması da yaşamıştın ateşin düştüğü günÖlçmeyi unuttum bugün yatmadan çok şu içtim uyanır uyanmaz tuvalete koşunca unuttum senin nasıl ateş
Yaşadığım şey yerleşme kanamasıysa bugün 4.Gün nette 5 yada 6 gün sonra çıkar yazıyor kafam karıştı bnm iyice
Benimki böyle adetten bir gün önce düşüyor benim ondan daha düşüş olmadı. Aa doğru sen yerleşme kanaması da yaşamıştın ateşin düştüğü gün
Benim de kendimden umudum kalmadı açıkçası. Olsa açık renk bile olsa çıkardı diye düşünüyorumEvet canım ama çıkmadı olsa çıkardı galiba
Ateşin iyi gidiyor canım
3 gün kaldı test yapmıyacam artık bu son testi olmadığı belli bnm sen tekrarla senin daha var yeni düşüş oldu yerleşme düşüşü ise eğerBenim de kendimden umudum kalmadı açıkçası. Olsa açık renk bile olsa çıkardı diye düşünüyorum