Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme nasıl oluyor canım tam olarak

Bide ben perşembe günü çamaşırımda mercimek kadar leke gördüm suyla karışık oekitte koymuştum adet olacam galiba diye onda da minnacık vardı yerleşme olarak düşünmüştük ateştede o gün için yerleşme düşüşü göstermişti umutlanmıştım
Senin ne zaman belli oldu cnm
Bencede yerleşme kanamasıdır enfeksiyon zorlama yara yoksa kanama durduk yere olmaz ki .. kasıklarında belinde ağrı sancı var mı anlık batma gibi olabilir

Bencede yerleşme kanamasıdır enfeksiyon zorlama yara yoksa kanama durduk yere olmaz ki .. kasıklarında belinde ağrı sancı var mı anlık batma gibi olabilir
Evet canım çaylafığından beri var sağ kasığım oturamıyor eğilemiyordum eskiye baka azaldı kanama denmez çok küçük bişeydi enfeksiyonumda yok sabah erken saatte olmuş çıkmayınca teste üzüldüm biraz haliyle ben duphaston kullandım 10 günolursa tutunmaya yardımcı olsun diye cumartesi sonunu içtim yoksa adet gelir herhalde

Hayır değil canım geçmiş batı değil gelecek batı baz alman lazım zaten çok yeni daha hayırlı olsun 🤗 ama takip et yarın veya sonraki gün yükseliş göstermesi önemli en az iki katına çıkmalı değer
Teşekkür ederim canım🌼 gelecek bat da 24 nisandi takvime göre ama adetlerim çok düzenli değil tam zamanını bilemiyorum 🤷‍♀️

Evet canım çaylafığından beri var sağ kasığım oturamıyor eğilemiyordum eskiye baka azaldı kanama denmez çok küçük bişeydi enfeksiyonumda yok sabah erken saatte olmuş çıkmayınca teste üzüldüm biraz haliyle ben duphaston kullandım 10 günolursa tutunmaya yardımcı olsun diye cumartesi sonunu içtim yoksa adet gelir herhalde
Sabır canım tam olarak ped dolmadan negatif diyemeyiz bu ay pozitifi görürsün inşallah gerçekten belirtilerin güzel adet belirtilerinden farklı

Sabır canım tam olarak ped dolmadan negatif diyemeyiz bu ay pozitifi görürsün inşallah gerçekten belirtilerin güzel adet belirtilerinden farklı
Evet çok farklı bu ay perşembe gününe kadar bekliyecem test yapmıyacam artık nedense olmayacağını düşünüyorum

Evet çok farklı bu ay perşembe gününe kadar bekliyecem test yapmıyacam artık nedense olmayacağını düşünüyorum
O kadar çok negatif görünce insan pozitif görse bile emin olamıyor kız ben 11 beta kaset 5 ovulasyon 3 kan tahlili yaptıdım 🤣

İsimlerini al neler verdiler araştır daha uygun yerlere bak bakalım ben çakşır kökü suyunu mesela daha uyguna başka yerde buldum bulduğun markaların kullanım yorumlarına da bak mecidefendi çakşır kökü suyunu ben öyle aldım ikinciye muadilleri vardır elbet hatta mecidefendininki bana daha iyi etkili gelmişti
Bizim burda aktar var gidip ordan alayım canım sonu ta aynı ürünler.burda Maximum 200 tutar bunlar 😁😁

Ya şimdi bu akıntılar nasıl oluyor. Hani yumurta çatlamadan önce ve çatladıktan sonra ?
Yumurta catlamadan önce iki gün bende yumurta akı kıvamı olur akıntım bazen bı bakarim çok fazla gelmiş bilirsin zaten o kıvamı Süner gibi olur ben bunu görünce iki gün içinde pik görürüm sonra ağrılarım olur bir iki gün içinde rahatlarim akıntı normale döner 🌸

Eklentiler

• 20230501_131210.jpg
    20230501_131210.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 39
X