Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün kaldı test yapmıyacam artık bu son testi olmadığı belli bnm sen tekrarla senin daha var yeni düşüş oldu yerleşme düşüşü ise eğer
Benim testim bitti adet gününü beklerim ben artık. Negatifi görünce üzülüyorum umudum da kalmadı zaten

Peki bu adetliyken yapılan e2 testindeki sonuç çatlayan yumurtanın mı kalitesiz oldugunu gösteriyor yoksa büyüyecek olan yumurtanın mı. Benim geçen ay adetli iken 183 çıkmıştı e2
Adetin 3.günü yapılan e2 Maximum 50 olmalı demişti bana doktor.dediğini bilmiyorum canım.ama yumurtlama günü bakılan e2 nin de 200 üzeri çıkması kaliteli yumurtlama var demekmiş

Kankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsin 🥰🤲🏻 Ne zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız😂 fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss imagination forever imagination forever Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can

Kızlar bu ay adetim hem erken geldi hemde kısa sürdü varmı daha önce böyle yaşayan ? Yerleşme değildir ağrıdan geberdim çünkü.

Kankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsin 🥰🤲🏻 Ne zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız😂 fnd_50 fnd_50 Papatyamaviss Papatyamaviss imagination forever imagination forever Mervenur277 Mervenur277 melegim can melegim can
İnşallah guzelım yazarsın bıze sonucların cıkınca🙏🌸🌸 ovu testı alırsın bulursun yumosu merak etme😊yeterkı troıdın duzelsın🙏🥳

Adet öncesi daha önce böyle acıma şişme olmuşmuydu yavrum senin
Canım sen bu fotoğrafını attıklarını tek aldın demi pco için.şümdi aktarla görüştüm pko için başka şeylerde önerdi.ama ben yaban deve dikeni tek alayım demi

X