- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
Test yaptın mı tatlım?Kızlar merhaba benide ekler misiniz?
Sat 2 Nisan - Bat 28 Nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı tatlım?Kızlar merhaba benide ekler misiniz?
Mayıs grubuna geç istersen canım...Kızlar merhaba benide ekler misiniz?
Benim testim bitti adet gününü beklerim ben artık. Negatifi görünce üzülüyorum umudum da kalmadı zaten3 gün kaldı test yapmıyacam artık bu son testi olmadığı belli bnm sen tekrarla senin daha var yeni düşüş oldu yerleşme düşüşü ise eğer
Beni de ekler misiniz sat 12 Nisan bat 11 mayıssat bat yazarsan eklerim canım
Adetin 3.günü yapılan e2 Maximum 50 olmalı demişti bana doktor.dediğini bilmiyorum canım.ama yumurtlama günü bakılan e2 nin de 200 üzeri çıkması kaliteli yumurtlama var demekmişPeki bu adetliyken yapılan e2 testindeki sonuç çatlayan yumurtanın mı kalitesiz oldugunu gösteriyor yoksa büyüyecek olan yumurtanın mı. Benim geçen ay adetli iken 183 çıkmıştı e2
Ben yapmadım canım bat yarın. Olmazsam eğer yaparım
amin kuzum Benim bu ay bat karışık normalde 12-14 Nisan olmalıydı.14 martta düşük yaptım benCanım senin bat ne zamandı hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Ona benmde aklım ermiyor ve merak içindeyimPeki bu adetliyken yapılan e2 testindeki sonuç çatlayan yumurtanın mı kalitesiz oldugunu gösteriyor yoksa büyüyecek olan yumurtanın mı. Benim geçen ay adetli iken 183 çıkmıştı e2
Adet öncesi daha önce böyle acıma şişme olmuşmuydu yavrum seninSiz hamilesiniz bnm belli bile değil daha cumartesi negatifti testim
Doktorun ne diyor bu konuda pekiHer ay farklı çıkıyor ama canım ilk defa geçen ay öyle çıktı
Bnm 1 tane var ama yapmıyacam bekliyecem artıkBenim testim bitti adet gününü beklerim ben artık. Negatifi görünce üzülüyorum umudum da kalmadı zaten
Geçmiş olsun canım bu sağlıkla devam eder inşallahamin kuzum Benim bu ay bat karışık normalde 12-14 Nisan olmalıydı.14 martta düşük yaptım ben
Yok olmamıştı canım ilk defa oluyorAdet öncesi daha önce böyle acıma şişme olmuşmuydu yavrum senin
Kızlar bu ay adetim hem erken geldi hemde kısa sürdü varmı daha önce böyle yaşayan ? Yerleşme değildir ağrıdan geberdim çünkü.
İnşallah guzelım yazarsın bıze sonucların cıkınca ovu testı alırsın bulursun yumosu merak etmeyeterkı troıdın duzelsınKankiler ben nisanı pas geçtim. en son 21 martta regl olmuştum.Reglim tiroid düzensizliğinden dolayı 16 gün sürdü dolayısıyla bugün döngümün 42. Günü. Yarın tekrar tiroid değerlerime baktırcam dua edin lütfen her şey yolunda gitsin Ne zaman yumurtlama oldu ne zaman bat günüm bilmiyorum bekliyorum boş boş hesapsız fnd_50 Papatyamaviss imagination forever Mervenur277 melegim can
Olabililir canım ilk ayindi değişiklik olur
Öyle tabikide canımO zaman nasip kısmet diyelim
Canım sen bu fotoğrafını attıklarını tek aldın demi pco için.şümdi aktarla görüştüm pko için başka şeylerde önerdi.ama ben yaban deve dikeni tek alayım demiAdet öncesi daha önce böyle acıma şişme olmuşmuydu yavrum senin