Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ın izniyle her şey yolundadır kuzum hiç stres yapma bize de yazarsın sonuçların çıkınca en yakın zamanda güzel haberleri alalım

Gittin mi peki doktora be durumdasın ne dedi
Geçen hafta salı gittim kuzum alttan ultrasonla baktı benim reglim düzenlidir normalde ama alttan ultrasonla hafif pcos var dedi estrofem klomen ve takviye edici verdi dedi tekrardan gel Perşembe günü o zaman gidicem işte canım dedi kan tahlillerini falan da o zaman yorumlarız sonuçları size de atayım

Evet kuzum sabah akşam verdi dün bitti benim klomenim 3. Günü gitmiştim ben doktorum yarın başla ilaçlara dedi yani 4. Günü başladım ben inşallah ya bende öyle umuyorum kuzum

İnşallah beraber alırız güzel haberleri cicegimm bak aynı gün gidicekmisz kontrole de haberdar edelim birbirimizi

Evet kuzum sabah akşam verdi dün bitti benim klomenim 3. Günü gitmiştim ben doktorum yarın başla ilaçlara dedi yani 4. Günü başladım ben inşallah ya bende öyle umuyorum kuzum
Ben öyle hissettim kuzum inşallah kalacaksık bu ay bende çok istiyorum inşallah büyümül olur yumurtalar perşembe günü benim karın agrım var sulu akıntım oluyor sanki doktora gitmeden çatlayacak gibi hissediyorum

Hayırlısı olsun kuzum sen takip ediyor musun ateşle de bende bazen öyle hissediyorum da sonra diyorum belki yanlış hissediyorum sabırsızlanıyorum persembeyi iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…