Eyvah adam bugün yok biliyordu dün olsun diye yarın ara verelim demiştimAa tamam iki ateş yüksek girince çekti çizgiyi değerlendir bugünü canım sen
Ortadaki ne oluyor dpo yazıyor yaAa tamam iki ateş yüksek girince çekti çizgiyi değerlendir bugünü canım sen
23ne mi çizgi çekmiş onu çözemedimAa tamam iki ateş yüksek girince çekti çizgiyi değerlendir bugünü canım sen
O bende de çıkıyor canım hiç bilmiyorum vallaOrtadaki ne oluyor dpo yazıyor ya
Ne yap et hallet bu işiEyvah adam bugün yok biliyordu dün olsun diye yarın ara verelim demiştimnasıl ikna etsem ki
Öğrenecez zamanlaO bende de çıkıyor canım hiç bilmiyorum valla
23ne çekmiş evet çatlamış oluyorÖğrenecez zamanlaşimdi çatlamış mi oluyor onu çözemedim
Dün oldu iyiki o zaman bugün de şansımı deneyim23ne çekmiş evet çatlamış oluyor
Olduysa süperDün oldu iyiki o zaman bugün de şansımı deneyim
Oldu boş yok kaçırma korkusuna bugünde olur inşOlduysa süper
Regl döngunuz kaç günde birBen laboquick ile innovitayi ayni anda kullaniyorum su an. Innovita sanki daha hassas gibi geldi. Henuz ikisinde de pik gormedim ama bir fark gorebilirsem yazarim buraya da.. belki testlerinde sorun vardi
İnşallah canım hafta sonu dolu olsun sonra serbest bırakacm dedimHelal kız sanahadi gelsin bebişler
24 saat yaşıyor zaten bugün olduysa ilişki yeterli olur yinede değerlendirmek istersen değerlendir tabiİnşallah canım hafta sonu dolu olsun sonra serbest bırakacm dedim
Kaçırmaktan korkuyorum canım yarın yorucu bi gün olacak bakalım ne olursa ateşi bi ölçeyim de ne çıkacak sende durum ne24 saat yaşıyor zaten bugün olduysa ilişki yeterli olur yinede değerlendirmek istersen değerlendir tabi
Ben sabahta yüksek ateş girersem çizgi çekiyor zaten ovülasyon da yapıyordum doğru ilerliyor 21 22 pik gördüm 23de çatladı beklemedeyimKaçırmaktan korkuyorum canım yarın yorucu bi gün olacak bakalım ne olursa ateşi bi ölçeyim de ne çıkacak sende durum ne