Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın çeke bilir 3 gün artış olunca çekiyor diyorlardı canım bu testler ne güzel böyle çatlamış ki ayy çok güzel yaaa
Güzel kalbinden öperim nasıl güzel bir heyecanla yazmışsınız Allah razı olsun rabbim en yakın zamanda sevindirdin bizleri değerlendirdim bakalım şimdi bu günler nasıl geçer

Güzel kalbinden öperim nasıl güzel bir heyecanla yazmışsınız Allah razı olsun rabbim en yakın zamanda sevindirdin bizleri değerlendirdim bakalım şimdi bu günler nasıl geçer
Gördüm canım gördüm valla takip ediyorum seni yalan söylemem merakla bi kaç kişi daha var takip ettiğim bugün görünce gerçekten çok sevindim inşallah o ay bu aydır ramazan bereketiyle geçer inşallah

Kızlar gün boyu 25 kuruş kadar beyaz kremsi akıntım geldi bat 4 Nisan kasık ağrım var akıntıda koku yok olabilir mi bi şeyler

Beni de ekler misiniz sat 11 Mart bat 8 Nisan

6 Nisan ekler misiniz

Yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı bende sizi takip ediyorum aminnn inşallah hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…