Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı bende sizi takip ediyorum aminnn inşallah hep dualarımdasınız
Amin inşallah canım bnmki karışık anlamıyorum bu ay bi akıntı var gibi geldi dün yok kesildi ateş karışık ilerliyor ama sizin güzel haberlerinizi alalım inşallah cnm

Amin inşallah canım bnmki karışık anlamıyorum bu ay bi akıntı var gibi geldi dün yok kesildi ateş karışık ilerliyor ama sizin güzel haberlerinizi alalım inşallah cnm
Benim akıntım devam ediyor rahmime sancı giriyor daha çok erken bunlar için ama yerimden hoplatıyor yani hiç belli olmaz her hamilikte akıntı olmaz

Kizlar bisey sorcam. Bu LH hormonu beta gibi surekli artan bisey degil dimi. Gun icinde sivi alimina gore bile degisiyor olabilir. Ben oyle biliyorum ama. Ovulasyon testlerinde koyulasma gorurken hafif hafif iftara yakin yaptigim son testte epey silik cikti. Noldu anlamadim. Acaba gun boyu su icmedim diye mi oyle oldu. 13.gundeyim. tekrardan koyulasip pik olma ihtimali yine de hala var midir acaba?

Ben sanki vajinal enfeksiyon oldum gibi. Akıntım var sarımsı. Değişik yerlerim anlık ağrıyor karın vajina civarı. Yumurtlama olalı daha 4 gün oldu Etkileyecek olmayacak heralde bu ay:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…