Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 10 günde yapmayı düşünüyorum gecikmeye bekleyemem sabırsızım biraz
Canım sabah içim geçmiş ağzımda dereceyle 2 dk felan gözümü açtığımda 36.6 di güvenmedim tekrar ölçtüm 36.4 çıktı hangisini girsem ki

canım ben kullandım doktotra ya hamilelik olursa devam mı dedim oda zaten hamile kalma içi bitiresiye kadar iç dedi ben haftada bir yarısını içmişitm.

Merhaba hanımlar, ovülasyon testi sıkışık idrarla yapılır mı? En son 5.15 gibi bir şeyler yedim içtim, 6.40 gibi de idrara çıktım . Şimdi test yaparsam doğru sonuç alır mıyım ?

Merhaba hanımlar, ovülasyon testi sıkışık idrarla yapılır mı? En son 5.15 gibi bir şeyler yedim içtim, 6.40 gibi de idrara çıktım . Şimdi test yaparsam doğru sonuç alır mıyım ?
Genelde sıkışık değilde 2 saat öncesinde hiç bişey içilmemiş idrarla yapın diyorlar ama bilemiyorum

Kızlar hele bakın vidanın yanında ki bugün e Ait diğerleri sırayla dün ve önceki gün. Bir önceki gün doktor 18mm demişti şimdi bu niye catlamiyor yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…