Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısıyız o zaman eğer bnm yüksek devam ederse ateşBen sabahta yüksek ateş girersem çizgi çekiyor zaten ovülasyon da yapıyordum doğru ilerliyor 21 22 pik gördüm 23de çatladı beklemedeyim
Evet, artık birlikte test yaparız test arkadaşı buldum kendimeAynısıyız o zaman eğer bnm yüksek devam ederse ateş
Evet yaa tek sorun bn testen korkuyorum bekliyecem geçikmeyi kimyasal olursa yine diyeEvet, artık birlikte test yaparız test arkadaşı buldum kendime
Bende 10 günde yapmayı düşünüyorum gecikmeye bekleyemem sabırsızım birazEvet yaa tek sorun bn testen korkuyorum bekliyecem geçikmeyi kimyasal olursa yine diye
28 gunRegl döngunuz kaç günde bir
Yaparız o gün bi gelsinde canım inşallahBende 10 günde yapmayı düşünüyorum gecikmeye bekleyemem sabırsızım biraz
Test yapsana canım
Canım sabah içim geçmiş ağzımda dereceyle 2 dk felan gözümü açtığımda 36.6 di güvenmedim tekrar ölçtüm 36.4 çıktı hangisini girsem kiBende 10 günde yapmayı düşünüyorum gecikmeye bekleyemem sabırsızım biraz
Bugun kan testi vericem,dua edin lütfen , idrar testleri pozitif (çok koyu değil çok silikte değil)Test yapsana canım
Yaptım silik cıktı canm yine çatladı o demekkiBugün geçti artık yarın tekrarla
Hadi güzel haberler alırsın inşallahBugun kan testi vericem,dua edin lütfen , idrar testleri pozitif (çok koyu değil çok silikte değil)
canım ben kullandım doktotra ya hamilelik olursa devam mı dedim oda zaten hamile kalma içi bitiresiye kadar iç dedi ben haftada bir yarısını içmişitm.Ben dostinex kullanıyorum 3 günde 1, 4 kez alıcam yarın sonuncuyu içmem gerekiyor ve benim okuduklarıma göre kırıp yarısını 1 gün yarısı 2 gün sonra içiyormuşlar ben kırmadan içiyorum doktor birşey de demedi nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum bir zararı olur mu yumurtlama dönemindeyim birde @tweeetyyy ve diğer kızlar
Genelde sıkışık değilde 2 saat öncesinde hiç bişey içilmemiş idrarla yapın diyorlar ama bilemiyorumMerhaba hanımlar, ovülasyon testi sıkışık idrarla yapılır mı? En son 5.15 gibi bir şeyler yedim içtim, 6.40 gibi de idrara çıktım . Şimdi test yaparsam doğru sonuç alır mıyım ?
Yapsam şu an yanlış mı olur ya help meGenelde sıkışık değilde 2 saat öncesinde hiç bişey içilmemiş idrarla yapın diyorlar ama bilemiyorum
Benim de innovita sarılalım sıkı sıkıInnovita aldim da test kardesligi ariyorum
Ben genelde ilk uyandığımda yapıyorum israrı aradan 1-1.5 saat geçincede ovülasyonu yapıyorumYapsam şu an yanlış mı olur ya help me