Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl oturuluyor peki bi saniye hayal gücümü kullanamıyorum. Yorulmadın mı otururken

Anladım, şundan sebep sordum eğer reglin yoğun geçiyorsa yumurtlama oluyor az oluyorsa yumurtlama olmadığının göstergesiymiş
Aa bilmiyordum.. bu son seferki normal regl gibi degildi daha yogundu ama ben o kimyasala baglamistim. Insallah olur bu ay yumurtlama da ben de testlerde gorurum. insallah hepimize saglikla nasip olur

Aa bilmiyordum.. bu son seferki normal regl gibi degildi daha yogundu ama ben o kimyasala baglamistim. Insallah olur bu ay yumurtlama da ben de testlerde gorurum. insallah hepimize saglikla nasip olur
Aminnn inşallah

Kızlar ovulasyon testi 11 12sinde koyulaşıyordu ama iki gündür silikleşti. Ama ateşe göre daha yumurtlama olmadı. Sizce tablo nasıl?

Eklentiler

• 0C0E99B3-BE33-4C48-8CE0-5D6566A041B0.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 74
Yumurtlama belirtimi dikkate alırsam adetime 6 gün var ama test yapmak için ne belirtim var ne cesaretim

Ben sanki testimde bişey görüyorum

Eklentiler

• A694A996-F336-4847-8BDB-6E66F0AB7324.jpeg
    109,4 KB · Görüntüleme: 71
Nasılsın canım senin yumurta çatlamış ateş tablosuda onaylamış inş döllenme olmuştur mart grubundan baktım şimdi kıyaslamak için
İyiyim canım sen nasılsın Daha yumurtlama çizgisi çekmemiş ama beklemedeyim, saatimi değiştim ya çok doğru çıkacağına emin değilim

Eklentiler

• Screenshot_20230324_181932_com.whatsapp.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 73
Benimde öyle oldu kaçırdım diye düşündüm canım ovulasyona devam ettim takip etmeye sende devam et ilerleyen günlerde pik gördüm ilkkez inşallah seninde görürsün canım

İyiyim canım sen nasılsın Daha yumurtlama çizgisi çekmemiş ama beklemedeyim, saatimi değiştim ya çok doğru çıkacağına emin değilim
Yarın çeke bilir 3 gün artış olunca çekiyor diyorlardı canım bu testler ne güzel böyle çatlamış ki ayy çok güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…