- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 29
Evet 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorumYaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun?
Nasıl oturuluyor peki bi saniye hayal gücümü kullanamıyorum. Yorulmadın mı otururkenOoo bacımanlatayım. Polikistik over ve veya enfeksiyon olan kadınlar yapıp hemen gebelik elde etmiş. Ben iki yıldır tedavi aldım çatlatma iğnesi vs. Olmadı bide bunu deneyeyim dedim. Bir litre süt bir Demet maydanoz ve bir çay kaşığı karabiber kaynatıp bir kaba aldım üzerine ilk yoğun buharı geçsin diye bir iki dakika bekledim adet bittikten sonra ki gün ve devamında ki gün de üzerine yarım saat kadar durdum. Sonra sarı ve kuru akıntı geldi. Daha yumurtlama dönemi olmadı bekliyorum inşallah sonuç alırım
Klozete koydum kabimi öyle oturdum çok rahat tiNasıl oturuluyor peki bi saniye hayal gücümü kullanamıyorum. Yorulmadın mı otururken
Çok mantıklıymış. Ay faydası olur inşallah canım benmKlozete koydum kabimi öyle oturdum çok rahat ti
Aa bilmiyordum.. bu son seferki normal regl gibi degildi daha yogundu ama ben o kimyasala baglamistim. Insallah olur bu ay yumurtlama da ben de testlerde gorurum.Anladım, şundan sebep sordum eğer reglin yoğun geçiyorsa yumurtlama oluyor az oluyorsa yumurtlama olmadığının göstergesiymiş
Aminnn inşallahAa bilmiyordum.. bu son seferki normal regl gibi degildi daha yogundu ama ben o kimyasala baglamistim. Insallah olur bu ay yumurtlama da ben de testlerde gorurum.insallah hepimize saglikla nasip olur
Nasılsın canım senin yumurta çatlamış ateş tablosuda onaylamış inş döllenme olmuştur mart grubundan baktım şimdi kıyaslamak içinAminnn inşallah
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım senin yumurta çatlamış ateş tablosuda onaylamış inş döllenme olmuştur mart grubundan baktım şimdi kıyaslamak için
Bende hafif gölge görüyor gibiyimBen sanki testimde bişey görüyorum
Pik olan günü silikleştiği günü değerlendirin diyorlar canmYarın daha da silinirse değerlendirmem mi gerekir yine de
Dün yumurtlamışım bu gün silikleştiRegli günlerimide sayıyorum bendöngüm de uzun zaten 30-33 gün arası oluyorum
Sanki bende gölge görüyorum kaç gün var reglineBen sanki testimde bişey görüyorum
Bende hafif çizgi gördüm bi kaç gün bekleyip tekrarla bakalım veya erken gebelikle deneYa kızlar bende pco var adetim ne zaman bilmiyorum bu teste hafif bi çok çok silik bi çizgi var sadece ben mi görüyorum
Benimde öyle oldu kaçırdım diye düşündüm canım ovulasyona devam ettim takip etmeye sende devam et ilerleyen günlerde pik gördüm ilkkezBen 7sinde regl oldum 11inde temizlendim o gece ilişkiye girdik o günden beri 2 güne bir deniyoruz. Silik kırmızı varken tamamen silindi o yüzden yumurtlamanın olup gittiğini düşünüyorum. Kasığıma iğne batması gibi ağrı var yumurtlama gününde de böyle ağrı olur ya o yüzden merak etmiştim ama yumurtlama yok arada belime ve bacağıma vuruyo ağrı
Yarın çeke bilir 3 gün artış olunca çekiyor diyorlardı canım bu testler ne güzel böyle çatlamış ki ayy çok güzel yaaaİyiyim canım sen nasılsınDaha yumurtlama çizgisi çekmemiş ama beklemedeyim, saatimi değiştim ya çok doğru çıkacağına emin değilim
Valla bilmiyorum normalde 1-5 i arası amaSanki bende gölge görüyorum kaç gün var regline
Bata kac varBen sanki testimde bişey görüyorum