Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 5 aylık evliyim korunmadik hamile kalamadım. Laboquik marka kullandim ve testler hep negatif cikti ovulasyon testler mu yanlisti anlamadim bir daha da almam test vs kafayi yicem çünkü
Ben laboquick ile innovitayi ayni anda kullaniyorum su an. Innovita sanki daha hassas gibi geldi. Henuz ikisinde de pik gormedim ama bir fark gorebilirsem yazarim buraya da.. belki testlerinde sorun vardi

Ah şu güzelliğin sonu da güzel bitse devamlı görüyorum ama maalesef olmuyor bebiş nazlı çıktı bazı aylar yumurtlamıyoruz geçtiğiniz regliniz yoğunmuydu az mı oldu?
Olur insallah ya. Her sey kendi zamanini bekliyor. Biz sabirsiziz sadece subatta benim kimyasal gibi bisey oldu. Testler bir silik pozitif gosterdi az koyulasir gibi oldu sonra tekrar silindi. Normalde 28 gunden hic sasmaz 2 gun de gecikti oyle olunca. Haliyle ilk 3 gunu cok yogun gecti reglin

Kızlar adetime 10 gün var ovülasyon testine son 3 günde başlayabildim adet bittiği günden itibaren iki günde bir değerlendiriyoruz. Şimdi yaptığım üç teste test çizgisi önce hafif silik, sonra silik şimdi belli belirsiz. Sorum şu, giderek silikleşmesi ovülasyon gibi gelmiş geçmiş anlamına mı gelir. 11inde ilk cinsel ilişki oldu 14ünden bugüne kadar ara ara kasıkta batma var. İki gündür de sabahtan başlayan gün içinde devam eden baş dönmesi ve sürekli yatma isteği var. 14ünde döllenme olsa şuan bu belirtileri görmem normal mi en erken ne zaman kanda belli olur

Kızlar süt ve maydanoz buharına iki gün oturdum. Sapsarı ve kur akıntı geldi iki gün boyunca sonra durdu. Yapan oldu mu bu ay

Ooo bacım anlatayım. Polikistik over ve veya enfeksiyon olan kadınlar yapıp hemen gebelik elde etmiş. Ben iki yıldır tedavi aldım çatlatma iğnesi vs. Olmadı bide bunu deneyeyim dedim. Bir litre süt bir Demet maydanoz ve bir çay kaşığı karabiber kaynatıp bir kaba aldım üzerine ilk yoğun buharı geçsin diye bir iki dakika bekledim adet bittikten sonra ki gün ve devamında ki gün de üzerine yarım saat kadar durdum. Sonra sarı ve kuru akıntı geldi. Daha yumurtlama dönemi olmadı bekliyorum inşallah sonuç alırım

Kizzllarrr merhaba... Adetine 7-10 gün kala Kasık ağrısı yaşayan var mi aranizda böyle batıp çıkma gibi degilde bayağı Bayağı kasikta uzun süre ağrısı girip sonra yok olan sonra tekrar uzun ağrı giren oluyor mu aranızda??

Kizlaar birde sorum olucak bu ay Gonal f 450yr basliyorum kullanib hamile kalanlar varmi? 2yildir deniyoruz nasip olmadi hala, bu ay doktorum gonal fr baslayalim dedi

Ben, adete 10 gün var ama ovülasyon testinde yumurtlama yok. Bu ay adet biriminden itibaren deniyoruz inşallah bebişle ilgilidir

Ağrı siddetli değil ama hissediyorsun sanki kasigini hafifce oyuyor sanki böyle o tarz bir Ağrı.. ? Yasayan var mi acaba ??

Anladım, şundan sebep sordum eğer reglin yoğun geçiyorsa yumurtlama oluyor az oluyorsa yumurtlama olmadığının göstergesiymiş

Hangi marka ovu testi belki testlerde gata vardır. Yada gec yumurtlama olacaktir
Ben 7sinde regl oldum 11inde temizlendim o gece ilişkiye girdik o günden beri 2 güne bir deniyoruz. Silik kırmızı varken tamamen silindi o yüzden yumurtlamanın olup gittiğini düşünüyorum. Kasığıma iğne batması gibi ağrı var yumurtlama gününde de böyle ağrı olur ya o yüzden merak etmiştim ama yumurtlama yok arada belime ve bacağıma vuruyo ağrı

Anladim bilemicem cnm valla. Bnm bu ağrı normalde adete 10 gün kala falan başlıyor biliyorum yani aynı ağrı ama bu sefer catlamadan 2 gün sonra başladı o biraz dikkatimi cekti ben o yüzden yazdim belkide kendi kendime belirti arıyorum o yüzden

Yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…