Ben laboquick ile innovitayi ayni anda kullaniyorum su an. Innovita sanki daha hassas gibi geldi. Henuz ikisinde de pik gormedim ama bir fark gorebilirsem yazarim buraya da.. belki testlerinde sorun vardiBen 5 aylık evliyim korunmadik hamile kalamadım. Laboquik marka kullandim ve testler hep negatif cikti ovulasyon testler mu yanlisti anlamadim bir daha da almam test vs kafayi yicem çünkü
Olur insallah ya. Her sey kendi zamanini bekliyor. Biz sabirsiziz sadeceAh şu güzelliğin sonu da güzel bitse devamlı görüyorum ama maalesef olmuyor bebiş nazlı çıktıbazı aylar yumurtlamıyoruz geçtiğiniz regliniz yoğunmuydu az mı oldu?
Evet yani yumurta yeterince büyük değil büyüyünce öatlayacakO zaman şu an yumurta var ama çatlama durumunda değil oluyor sanırım
O nasıl bir şey ve ne içinKızlar süt ve maydanoz buharına iki gün oturdum. Sapsarı ve kur akıntı geldi iki gün boyunca sonra durdu. Yapan oldu mu bu ay
Anladım canım teşekkür ederimEvet yani yumurta yeterince büyük değil büyüyünce öatlayacak
Peki duphaston korunma yöntemi olarak kullanılıyor mu, yokse gebe kalmayı destekleyen bir ilaç mı acabaEvet yani yumurta yeterince büyük değil büyüyünce öatlayacak
Ben, adete 10 gün var ama ovülasyon testinde yumurtlama yok. Bu ay adet biriminden itibaren deniyoruz inşallah bebişle ilgilidirKizzllarrr merhaba... Adetine 7-10 gün kala Kasık ağrısı yaşayan var mi aranizda böyle batıp çıkma gibi degilde bayağı Bayağı kasikta uzun süre ağrısı girip sonra yok olan sonra tekrar uzun ağrı giren oluyor mu aranızda??
Ağrı siddetli değil ama hissediyorsun sanki kasigini hafifce oyuyor sanki böyle o tarz bir Ağrı.. ? Yasayan var mi acaba ??Kizzllarrr merhaba... Adetine 7-10 gün kala Kasık ağrısı yaşayan var mi aranizda böyle batıp çıkma gibi degilde bayağı Bayağı kasikta uzun süre ağrısı girip sonra yok olan sonra tekrar uzun ağrı giren oluyor mu aranızda??
Hangi marka ovu testi belki testlerde gata vardır. Yada gec yumurtlama olacaktirBen, adete 10 gün var ama ovülasyon testinde yumurtlama yok. Bu ay adet biriminden itibaren deniyoruz inşallah bebişle ilgilidir
Anladım, şundan sebep sordum eğer reglin yoğun geçiyorsa yumurtlama oluyor az oluyorsa yumurtlama olmadığının göstergesiymişOlur insallah ya. Her sey kendi zamanini bekliyor. Biz sabirsiziz sadecesubatta benim kimyasal gibi bisey oldu. Testler bir silik pozitif gosterdi az koyulasir gibi oldu sonra tekrar silindi. Normalde 28 gunden hic sasmaz 2 gun de gecikti oyle olunca. Haliyle ilk 3 gunu cok yogun gecti reglin
Ben 7sinde regl oldum 11inde temizlendim o gece ilişkiye girdik o günden beri 2 güne bir deniyoruz. Silik kırmızı varken tamamen silindi o yüzden yumurtlamanın olup gittiğini düşünüyorum. Kasığıma iğne batması gibi ağrı var yumurtlama gününde de böyle ağrı olur ya o yüzden merak etmiştim ama yumurtlama yok arada belime ve bacağıma vuruyo ağrıHangi marka ovu testi belki testlerde gata vardır. Yada gec yumurtlama olacaktir
Anladim bilemicem cnm valla. Bnm bu ağrı normalde adete 10 gün kala falan başlıyor biliyorum yani aynı ağrı ama bu sefer catlamadan 2 gün sonra başladı o biraz dikkatimi cekti ben o yüzden yazdim belkide kendi kendime belirti arıyorum o yüzdenBen 7sinde regl oldum 11inde temizlendim o gece ilişkiye girdik o günden beri 2 güne bir deniyoruz. Silik kırmızı varken tamamen silindi o yüzden yumurtlamanın olup gittiğini düşünüyorum. Kasığıma iğne batması gibi ağrı var yumurtlama gününde de böyle ağrı olur ya o yüzden merak etmiştim ama yumurtlama yok arada belime ve bacağıma vuruyo ağrı
Yaparken sıvı alımına dikkat ediyor musun?Ben 7sinde regl oldum 11inde temizlendim o gece ilişkiye girdik o günden beri 2 güne bir deniyoruz. Silik kırmızı varken tamamen silindi o yüzden yumurtlamanın olup gittiğini düşünüyorum. Kasığıma iğne batması gibi ağrı var yumurtlama gününde de böyle ağrı olur ya o yüzden merak etmiştim ama yumurtlama yok arada belime ve bacağıma vuruyo ağrı