Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonraki testlerim bu şekilde tek testin oldugu dün ve iki test olan bugünkü testlerim. Belirginleşmeden silikleşmeye başladı neden olabilir
Benim e ay önce böyle oldu koyulaşırken bi anda silinti ertesi gün doktor kontrolüm vardı yumurtam gayet büyüktü 22 mm filan test bazen böyle sonuç verebiliyor sen değerlendir yinede bu günleri

Yumurtlama takip ettin mi
Yok ovülasyon testi yapmadım doç dr mfk böyle bi takvim uyguluyo mutlaka bu günlerde denk gelir diyo ben de ilk aydan bunu denedim akıntım bir gün oldu evde iki günlük ovülasyon testi vardı akıntı geldikten sonra denedim ama çift çizgi yok yani yumurtlama olmadı

Anladım canım. Benimde öyle oldu yumurtlama akıntım ağrım var ama ovülasyon testleri silik

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bir sorum olcak. Bugün adetimin 3. günü olması gerekiyor ama adet olmadım. Dün test yaptım sabah negatif çıktı. Hamile olup negatif cıkan var mı ? Hamile miyim değil miyim düşünmekten yoruldum

cans16 canm ben hala adet olmadım, duphastonu da bıraktım bikaç gün önce ama yine de olmadım. Bi önceki kullandığımda yine aynı kullanmıştım 2 gün içinde adet olmuştum. Adet olmayınca kan verdim yine negatif geldi. Ben napcam şimdi anlamadım ne olduğunu. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi

Benim e ay önce böyle oldu koyulaşırken bi anda silinti ertesi gün doktor kontrolüm vardı yumurtam gayet büyüktü 22 mm filan test bazen böyle sonuç verebiliyor sen değerlendir yinede bu günleri
Yarın daha da silinirse değerlendirmem mi gerekir yine de

Canım duphantondan sonra 10 gün içinde adet olunur diyorlar biraz daha belke bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…