- 7 Şubat 2022
- 2.674
- 1.785
- 27
Benim e ay önce böyle oldu koyulaşırken bi anda silinti ertesi gün doktor kontrolüm vardı yumurtam gayet büyüktü 22 mm filan test bazen böyle sonuç verebiliyor sen değerlendir yinede bu günleriSonraki testlerim bu şekilde tek testin oldugu dün ve iki test olan bugünkü testlerim. Belirginleşmeden silikleşmeye başladı neden olabilir
Akıntı başladı canım akşam üstü uzayan kremsi bi akıntıEveet sen işini şansa bırakma mutlaka bir dolu bir boş değerlendir
Akıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyorAkıntı başladı canım akşam üstü uzayan kremsi bi akıntı
Yumurtlama takip ettin mi4 Nisan bat 11-14-16-19-21 deneme oldu
Evet evet 2. Kuruma çizgisi ama ilk defa bu kadar bu testte canlı gördümKuruma çizgisi mi o zaman o görünençünkü görünüyor
Yok ovülasyon testi yapmadım doç dr mfk böyle bi takvim uyguluyo mutlaka bu günlerde denk gelir diyo ben de ilk aydan bunu denedim akıntım bir gün oldu evde iki günlük ovülasyon testi vardı akıntı geldikten sonra denedim ama çift çizgi yok yani yumurtlama olmadıYumurtlama takip ettin mi
Onu tam olarak bende bilmiyorum canım burdan öğrendiğim kadarıyla yumurtlama zamanı oluyor diye biliyorumAkıntıdan kaç gün sonra yumurtlama oluyor
Anladım canım. Benimde öyle oldu yumurtlama akıntım ağrım var ama ovülasyon testleri silikYok ovülasyon testi yapmadım doç dr mfk böyle bi takvim uyguluyo mutlaka bu günlerde denk gelir diyo ben de ilk aydan bunu denedim akıntım bir gün oldu evde iki günlük ovülasyon testi vardı akıntı geldikten sonra denedim ama çift çizgi yok yani yumurtlama olmadı
Napıcaz Canan beklicez miiiii ne zor beklemekAnladım canım. Benimde öyle oldu yumurtlama akıntım ağrım var ama ovülasyon testleri silik
Yarın daha da silinirse değerlendirmem mi gerekir yine deBenim e ay önce böyle oldu koyulaşırken bi anda silinti ertesi gün doktor kontrolüm vardı yumurtam gayet büyüktü 22 mm filan test bazen böyle sonuç verebiliyor sen değerlendir yinede bu günleri
Regli günlerimide sayıyorum benBaya geç yumurtlamışsın
Benimde bugün başladı yumurtladıkAkıntı başladı canım akşam üstü uzayan kremsi bi akıntı
Yarın ateşte belli olur değil mi cnm yumurta akına yakın ve kremsi gibiBenimde bugün başladı yumurtladık
Mecbur beklemekten başka çare yokNapıcaz Canan beklicez miiiii ne zor beklemek
Canım duphantondan sonra 10 gün içinde adet olunur diyorlar biraz daha belke bakalımcans16 canm ben hala adet olmadım, duphastonu da bıraktım bikaç gün önce ama yine de olmadım. Bi önceki kullandığımda yine aynı kullanmıştım 2 gün içinde adet olmuştum. Adet olmayınca kan verdim yine negatif geldi. Ben napcam şimdi anlamadım ne olduğunu. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi
Evet olur canım yükselerek devam etmesi gerekiyorYarın ateşte belli olur değil mi cnm yumurta akına yakın ve kremsi gibi
İnşallah yanlış alarım değildir yaa dün değerlendirdim bugünde değerlendirecem ikna olursaEvet olur canım yükselerek devam etmesi gerekiyor
Ne guzel pik olmus ve ne guzel silinmis ya. Ben de boyle net gormek istiyorumBenim böyleydi olabilirse yakın benimkine