Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel pik olmus ve ne guzel silinmis ya. Ben de boyle net gormek istiyorum 🥰 insallah gorurum
12 gundeyim ama hala silik cikiyor testler
Ah şu güzelliğin sonu da güzel bitse devamlı görüyorum ama maalesef olmuyor bebiş nazlı çıktı 🙈 bazı aylar yumurtlamıyoruz geçtiğiniz regliniz yoğunmuydu az mı oldu?

İnşAllah olur olmazsa 5 gün yaşıyor diyorlar
İnşallah canım kırmaz beni ne kadar istediğimi biliyor da oğlan olunca zor oluyor büyük olunca offfoffff ne zor ya bazen diyorum ilk ayda oldu keşke tutunsaydı kimyasal olmasaydı 😔😔

İnşallah canım kırmaz beni ne kadar istediğimi biliyor da oğlan olunca zor oluyor büyük olunca offfoffff ne zor ya bazen diyorum ilk ayda oldu keşke tutunsaydı kimyasal olmasaydı 😔😔
Her şeyde vardır bir hayır rabbim yakın zamanda nasip etsin tekrar inşallah 😍

Canım duphantondan sonra 10 gün içinde adet olunur diyorlar biraz daha belke bakalım
Ovu testim bu şekilde çıkmış daha yeni yumurtluyor olabilir miyim acaba?

Eklentiler

• 20230323_232449.jpg
    20230323_232449.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 62
Ya kızlar bende pco var adetim ne zaman bilmiyorum bu teste hafif bi çok çok silik bi çizgi var sadece ben mi görüyorum

Eklentiler

• 63DF3FE6-B74F-4E62-A391-61639443D456.jpeg
    63DF3FE6-B74F-4E62-A391-61639443D456.jpeg
    501,4 KB · Görüntüleme: 58
cans16 cans16 canimcm beni de ekler misin? Sat 12 mart bat 8 nisan. Ben de marttan buraya geceyim artık. Regl bugun bitiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testiyle deneyecegim. O yuzden az heyecan var😊 tavsiye uzerine laboquick almistim. Insallah iyi cikar. Bakalim.. insallah hepimizin gönlüne gore olur bu ay
Ben 5 aylık evliyim korunmadik hamile kalamadım. Laboquik marka kullandim ve testler hep negatif cikti ovulasyon testler mu yanlisti anlamadim bir daha da almam test vs kafayi yicem çünkü

Cnm yumurtlama olmadıysa eğer bu derecenin altına mi düşmesi lazım illa akşam üstü ak7ntı başladı biraz bugün
Yok canım şart değil keskin bir yükseliş olunca anlıyorsun yumurtanın çatladığını. Akıntın başladıysa değerlendirmelere başlayın bence

Yok canım şart değil keskin bir yükseliş olunca anlıyorsun yumurtanın çatladığını. Akıntın başladıysa değerlendirmelere başlayın bence
Değerlendiriyoruz canım akıntı yeni başladı artık bi dolu bi boş gidecem

Yumurtlama gördükten sonra hafif mide bulantısı, iç tuhaflığı ve rahimde+karında sancı hisseden var mı? İlk defa böyle oluyorum yediklerim mi dokundu acaba Dicem ama tek çorba ve 2 dilim börek yedim o kadar

Evet o c çizgisi koyu ya o kadar koyu en az ya da ondan daha koyu lazım yumurta öatlamaya hazır olduğunda lh dalgalanması olur o test onu ölçüyor yani daha yumurtlamaya var demek
O zaman şu an yumurta var ama çatlama durumunda değil oluyor sanırım😊

X