- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
İnşAllah olur olmazsa 5 gün yaşıyor diyorlarİnşallah yanlış alarım değildir yaa dün değerlendirdim bugünde değerlendirecem ikna olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah olur olmazsa 5 gün yaşıyor diyorlarİnşallah yanlış alarım değildir yaa dün değerlendirdim bugünde değerlendirecem ikna olursa
Ah şu güzelliğin sonu da güzel bitse devamlı görüyorum ama maalesef olmuyor bebiş nazlı çıktı bazı aylar yumurtlamıyoruz geçtiğiniz regliniz yoğunmuydu az mı oldu?Ne guzel pik olmus ve ne guzel silinmis ya. Ben de boyle net gormek istiyorum insallah gorurum
12 gundeyim ama hala silik cikiyor testler
İnşallah canım kırmaz beni ne kadar istediğimi biliyor da oğlan olunca zor oluyor büyük olunca offfoffff ne zor ya bazen diyorum ilk ayda oldu keşke tutunsaydı kimyasal olmasaydıİnşAllah olur olmazsa 5 gün yaşıyor diyorlar
Her şeyde vardır bir hayır rabbim yakın zamanda nasip etsin tekrar inşallahİnşallah canım kırmaz beni ne kadar istediğimi biliyor da oğlan olunca zor oluyor büyük olunca offfoffff ne zor ya bazen diyorum ilk ayda oldu keşke tutunsaydı kimyasal olmasaydı
İşte normalde 2 3 güne oluyo bende bekleyelim bakalımCanım duphantondan sonra 10 gün içinde adet olunur diyorlar biraz daha belke bakalım
Amin inşallah canım hepimize tüm isteyenlere nasip etsinHer şeyde vardır bir hayır rabbim yakın zamanda nasip etsin tekrar inşallah
Ovu testim bu şekilde çıkmış daha yeni yumurtluyor olabilir miyim acaba?Canım duphantondan sonra 10 gün içinde adet olunur diyorlar biraz daha belke bakalım
Baya silik ama bilemedim bir kaç gün beklemekte fayda varOvu testim bu şekilde çıkmış daha yeni yumurtluyor olabilir miyim acaba?
Daha yumurtlama yok canım devam et testeOvu testim bu şekilde çıkmış daha yeni yumurtluyor olabilir miyim acaba?
Tamam canımBaya silik ama bilemedim bir kaç gün beklemekte fayda var
Daha koyu mu çıkması lazım neye göre silik çıkar kiDaha yumurtlama yok canım devam et teste
Evet o c çizgisi koyu ya o kadar koyu en az ya da ondan daha koyu lazım yumurta öatlamaya hazır olduğunda lh dalgalanması olur o test onu ölçüyor yani daha yumurtlamaya var demekDaha koyu mu çıkması lazım neye göre silik çıkar ki
Ben 5 aylık evliyim korunmadik hamile kalamadım. Laboquik marka kullandim ve testler hep negatif cikti ovulasyon testler mu yanlisti anlamadim bir daha da almam test vs kafayi yicem çünkücans16 canimcm beni de ekler misin? Sat 12 mart bat 8 nisan. Ben de marttan buraya geceyim artık. Regl bugun bitiyor. Bu ay ilk defa ovulasyon testiyle deneyecegim. O yuzden az heyecan var tavsiye uzerine laboquick almistim. Insallah iyi cikar. Bakalim.. insallah hepimizin gönlüne gore olur bu ay
Bence normal canım böyle dalgalanmalar olması normalBen ümidimi keseyim mi cnn aynı saatte ölçüyorum ama bi tuhaf bnm tablo az uyuyunca mi çözemedim
Fertility Chart:
Cnm yumurtlama olmadıysa eğer bu derecenin altına mi düşmesi lazım illa akşam üstü ak7ntı başladı biraz bugünBence normal canım böyle dalgalanmalar olması normal
Yok canım şart değil keskin bir yükseliş olunca anlıyorsun yumurtanın çatladığını. Akıntın başladıysa değerlendirmelere başlayın benceCnm yumurtlama olmadıysa eğer bu derecenin altına mi düşmesi lazım illa akşam üstü ak7ntı başladı biraz bugün
Değerlendiriyoruz canım akıntı yeni başladı artık bi dolu bi boş gidecemYok canım şart değil keskin bir yükseliş olunca anlıyorsun yumurtanın çatladığını. Akıntın başladıysa değerlendirmelere başlayın bence
O zaman şu an yumurta var ama çatlama durumunda değil oluyor sanırımEvet o c çizgisi koyu ya o kadar koyu en az ya da ondan daha koyu lazım yumurta öatlamaya hazır olduğunda lh dalgalanması olur o test onu ölçüyor yani daha yumurtlamaya var demek