Sen baslar baslamaz piki gorursun o zamanBen de innovita aldımsen ne zaman başlayacaksın aşko. Benim daha var bugün adetin 5. Günüydü. Pazartesi 11. Gün rahim filmi var. 3-4 gün ilişkiye girmeyin der kesin. 14-15 başlarım çok riskli zamanlar
Canım sen siparis verdin mi kac kutu alacaksinEmin ol yalnız değilsin. Çoğumuz mahfoluyoruz hormon ilaçlarından muayenelerden. Psikolojik olarak verdiği zarar da cabası. Ama pes etme lütfen. En güzel şeyler en zor zamanlarda gelirmiş. Öyle düşünelim. Üzme kendini. İyi bi dr araştır.
Daha vermedim. Doktor kontrolüm var. Şu an ilaç kullanıyorum zaten canım. İlacım bitsin,kontrolüme gideyim öyle sipariş edeceğim inşallah. Sen?Canım sen siparis verdin mi kac kutu alacaksin
Kuzum ben 17-18-19 bu civarlar yumurtluyorum genelde. Nadir 15-16 oluyor. İlk gebeliğimde de çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştımSen baslar baslamaz piki gorursun o zamanrahim filminden sonra cok hamilelik öyküsü okudum. O ay bu aydir insallah senin icin de. Ben laboquickle baslamistim ama bir taraftan innovita da yapacagim. Su an yaptim hatta Degisik bir testmis yalniz. Bastaki dağılımı test bozuk mu hissi uyandırdı. Sonra sonra toplar gibi oldu cizgiler oturdu
Ben sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim daDaha vermedim. Doktor kontrolüm var. Şu an ilaç kullanıyorum zaten canım. İlacım bitsin,kontrolüme gideyim öyle sipariş edeceğim inşallah. Sen?
Amin canım bende aynı durumdayımYa benim de sulu bir akintim var ama çok çok değil ve günde üç çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Yaa regle hazırlık olmasın çok üzülürüm çünkü ilaç kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi de progesteron kullanıyorumAllahim emeklerimiz boşa gitmesin bu ay
10.gündeyim tatlim ben de. Simdiye kadar hep 14.gun oldugunu dusunuyordum yumurtlamanin dongu 28 oldugu icin.ama olmayabiliyormus onu anladim. Bu ay ne olup bittigini gorecegim icin de heyecanliyim. Bu aydan umutluyum ben ya hepimiz adina. Mubarek bir ay sonucta dua kapilari acilacak sonuna kadarKuzum ben 17-18-19 bu civarlar yumurtluyorum genelde. Nadir 15-16 oluyor. İlk gebeliğimde de çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştımlaboquick ovu da kullandım zamanında ama bence innovita daha hassas gibi geldi bana. Senin bugün kaçıncı günün
Ben 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canımAmin canım bende aynı durumdayımumarım regli hazırlık değildir Allah utandırmasın Allah'ın izniyle güzel gelişmeler olsun
Mesaj atsana canım sayfaya?Ben hormon sonucumu bile atmıştım Dr gidene kadar çatlarım meraktan diyeBen sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim da
Vallahi kuzum ben çok anlamıyorum bu işlerdenSenin testlerin cok iyiydi canim. Günde1 defa da yapsan piki yakalayabilirsin diyorsun yani
Benim de öyle 5 Mart'ta regli oldum 31 Mart uygulamada öyle gösteriyor canım geliyoruz canım haberleselimBen 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canım
Ben aldım ama daha başlamadım kullanmayaKizlar c life siparis edecek olan var mi
3 ay kullanim oneriyolar 3 kutuMesaj atsana canım sayfaya?Ben hormon sonucumu bile atmıştım Dr gidene kadar çatlarım meraktan diyeilgileniyorlar. Anlat durumu istersen ona göre önerirler.
Kac kutu aldin canim ne icin aldin acaba kist mi vardi hormonlarin mi yuksekti tsh l2 fsh filanBen aldım ama daha başlamadım kullanmaya
1 kutu aldım prolaktinim için ama doktor ilaç verdiği için kaldı kullanmak istemedimKac kutu aldin canim ne icin aldin acaba kist mi vardi hormonlarin mi yuksekti tsh l2 fsh filan
Benim de ufak bi kistim var 1 kutu mu alsam 2 kutu bilemedim 30 mm dedi doktor1 kutu aldım prolaktinim için ama doktor ilaç verdiği için kaldı kullanmak istemedim
İlk bir taneyi deneyin bence ilerleme olursa alırsınız tekrarBenim de ufak bi kistim var 1 kutu mu alsam 2 kutu bilemedim 30 mm dedi doktor
Sat 11 Mart bat 8 nisanNİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
ANNE ADAYI SAT BAT DURUM cans16 5 MART @Feryasu 2 MART 1 NİSAN @Leylifer02 4 MART 1-2 NİSAN @mervee987 5 MART 20 NİSAN @Hayirlisi123 5 MART 4 NİSAN @Mardin li 29 ARALIK @Suyolu01 5 MART 3 NİSAN @turuncuuu1 23 ŞUBAT 22 MART @edahandro 7 MART 1 NİSAN L A L 3 MART 5 NİSAN @garfiuss 6 MART 3 NİSAN @gossipbusra 2 MART 28 MART @evremm22 7 MART 1 NİSAN @Niqu 5 MART 5 NİSAN @ZeyElif 5-6 NİSAN @Marryyj 7 MART @Anac ana 7 MART 1 NİSAN S suyesili1 5 MART 1 NİSAN @rosalinel 4 MART 4 NİSAN @Mrvpearl 9 MART 3 NİSAN @aynurland 8 MART 11 NİSAN @Tuttyy 8 MART 7 NİSAN @caglaaaaaa 8 MART 9 NİSAN @fztbsr 26 ŞUBAT 24 MART @htmcicegi 10 MART 5 NİSAN @Feyzacim 11 MART 6 NİSAN @cnlrm 14 MART 8 NİSAN @Jinnn 11 MART 11 NİSAN @mucizebekliyorum1 11 MART 8 NİSAN @Hasretimm123 12 MART 9 NİSAN @Eymennnannesi 20 MART 18 NİSAN @kakulelib 21 MART 15 NİSAN @Asli Miraz 11 MART 5 NİSAN @karsumaran 8 MART 6 NİSAN B BirMucizeOlsunb 17 MART 11 NİSAN @kayra1209 16 MART 11 NİSAN @mlh5 13 MART 10 NİSAN S simurgggg 12 MART 8 NİSAN fnd_50 17 MART @Ustaozlem 17 MART 15 NİSAN @leblebii19 19 MART 15 NİSAN BinevsJade 13 MART 31 MART @beyons 14 MART 9 NİSAN @heyssu 5 MART 4 NİSAN @Mervenur277 20 MART 17 NİSAN @merveozel 7 MART 7 NİSAN @birbebekhikayesi 19 MART 16 NİSAN @fatsek 18 MART 16 NİSAN @Benbenmiyim 7 MART 4 NİSAN @melegim can 21 MART 18 NİSAN @Pasiphea 21 MART 17 NİSAN @BethLegends 21 MART 21 NİSAN
Engel değil ama zorlaştırır dedi bana. Ama ben kist olduğunu bilmeden denemiştim ilk ay tuttu. Sonra sağlıksız gebelik oldu ama kist ile alakalı değilmişBu kist hamile kalmayi engelliyo muilac veriyorlar yumurta büyütucu ondan herhalde kist daha fazla buyumesin diye
1 kutu aldim bakalm nolacakEngel değil ama zorlaştırır dedi bana. Ama ben kist olduğunu bilmeden denemiştim ilk ay tuttu. Sonra sağlıksız gebelik oldu ama kist ile alakalı değilmiş