Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de innovita aldım sen ne zaman başlayacaksın aşko. Benim daha var bugün adetin 5. Günüydü. Pazartesi 11. Gün rahim filmi var. 3-4 gün ilişkiye girmeyin der kesin. 14-15 başlarım çok riskli zamanlar
Sen baslar baslamaz piki gorursun o zaman rahim filminden sonra cok hamilelik öyküsü okudum. O ay bu aydir insallah senin icin de. Ben laboquickle baslamistim ama bir taraftan innovita da yapacagim. Su an yaptim hatta Degisik bir testmis yalniz. Bastaki dağılımı test bozuk mu hissi uyandırdı. Sonra sonra toplar gibi oldu cizgiler oturdu

Canım sen siparis verdin mi kac kutu alacaksin

Kuzum ben 17-18-19 bu civarlar yumurtluyorum genelde. Nadir 15-16 oluyor. İlk gebeliğimde de çektirdikten 3-4 ay sonra hamile kalmıştım laboquick ovu da kullandım zamanında ama bence innovita daha hassas gibi geldi bana. Senin bugün kaçıncı günün

Daha vermedim. Doktor kontrolüm var. Şu an ilaç kullanıyorum zaten canım. İlacım bitsin,kontrolüme gideyim öyle sipariş edeceğim inşallah. Sen?
Ben sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim da

Amin canım bende aynı durumdayım umarım regli hazırlık değildir Allah utandırmasın Allah'ın izniyle güzel gelişmeler olsun

10.gündeyim tatlim ben de. Simdiye kadar hep 14.gun oldugunu dusunuyordum yumurtlamanin dongu 28 oldugu icin.ama olmayabiliyormus onu anladim. Bu ay ne olup bittigini gorecegim icin de heyecanliyim. Bu aydan umutluyum ben ya hepimiz adina. Mubarek bir ay sonucta dua kapilari acilacak sonuna kadar kızıma da bir ramazan ayinda hamile kalmistim. Bunda da oyle olur diye umuyorum

Amin canım bende aynı durumdayım umarım regli hazırlık değildir Allah utandırmasın Allah'ın izniyle güzel gelişmeler olsun
Ben 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canım

Ben sipariş vericem simdi de kutu mu alsam 2 mi alsam karar veremedim. Kullandigimda kistim erirse inşallah asilama olacagim da
Mesaj atsana canım sayfaya?Ben hormon sonucumu bile atmıştım Dr gidene kadar çatlarım meraktan diye ilgileniyorlar. Anlat durumu istersen ona göre önerirler.

Ben 31 martta regl olacağım ( inşallah olmam) senin günün ne zaman? Çünkü aynı tarihe denk gelebiliriz haberleselim buradan isterim canım
Benim de öyle 5 Mart'ta regli oldum 31 Mart uygulamada öyle gösteriyor canım geliyoruz canım haberleselim güzel haberlerimiz olsun Allah'ın iziniyle hepimizin

Sat 11 Mart bat 8 nisan

Bu kist hamile kalmayi engelliyo mu ilac veriyorlar yumurta büyütucu ondan herhalde kist daha fazla buyumesin diye
Engel değil ama zorlaştırır dedi bana. Ama ben kist olduğunu bilmeden denemiştim ilk ay tuttu. Sonra sağlıksız gebelik oldu ama kist ile alakalı değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…