Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benm 19 pikti 19 20 değerlendirdik bu günü es geçtim geçen ayda ardarda denedik ama olmadı malesef gün aşırı devam edeyim diyorum
Sizce adete kadar devam edeyim mi bir hafta yeter mi
Ovülasyonuda yapmaya devam ediyorum sizce gerek var mı?

Canim bence devam etmelisin birkaç kez daha çünkü geç döllenme olabilir benim 17 mart pikti ama ben bir gün ara vererek gidiyorum ve bu akşamı da değerlendirecegim ne olur ne olmaz ve üstelik akintim birkaç güne önceye göre daha fazla bugün o yüzden emin olamıyorum

Tamam cnm bende gün aşırı bir hafta kadar devam edeyim bir aksilik olmazsa ramazan da geldi ama Rabbim bu ay hürmetine yüzlerimizi güldürsün evlatlada evlatsızlıkla da sınamasın bizleri birbirimize çok dua edelim ☺

Amin canım inşallah ne güzel söyledin bu ramazan ayının hatırına kucaklarimiz dolsun sağlıkla olsun Rabbım doğru zamanda versin. Dualarımda olacaksın Suyolu

Kizlar bisey sorcam simdi. Ovulasyon testi yapmis ve yapmakta olanlara ozellikle.. bu ay ilk defa yapiyorum ben laboquick almistim. Innovita iyi diyenler oldu onu da aldim (tüm tuslara ayni anda basmayi seven biriyim) sorum su hangisini hangi saatte yapay sizce. 9 18 laboquick 11 22 innovita uygun mudur? Prospektüsleri okudum boyle bir yol izleyeyim dedim ama ne dersiniz?

Kuzum ben her gün 4-4.5 gibi yapıyorum okuldan dönünce

Canım bende 17 sinde pik gördüm pik öncesi ve sonrasını 15-16-18 degerlendirdim benimde akıntım fazlalaştı ama sulu geliyor regli hazırlık mı anlayamadım senin nasıl sorması ayıptır aynı mi

İnşallah güzel geçer rahim flimin temiz çıkar bende korkuyorum eğer tutmazsa nisanda bende rahim filmi çekeceğim. Tabiki yazarim mutlaka
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım bende 17 sinde pik gördüm pik öncesi ve sonrasını 15-16-18 degerlendirdim benimde akıntım fazlalaştı ama sulu geliyor regli hazırlık mı anlayamadım senin nasıl sorması ayıptır aynı mi
Ya benim de sulu bir akintim var ama çok çok değil ve günde üç çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. Yaa regle hazırlık olmasın çok üzülürüm çünkü ilaç kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi de progesteron kullanıyorum Allahim emeklerimiz boşa gitmesin bu ay

Merhaba kızlar
Mart ayı topiğinden geliyorum. Bugün adet oldum maalesef. Bat 18 Nisan oluyor.

Ben henüz folik asit ya da başka vitaminlere başlamadım, doktora da gitmedim henüz 1 ay denedik diye, bana ne önerirsiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…