- 25 Nisan 2022
- 274
- 291
- 37
Bende de pcos varMerhaba beni de aranıza alın kızlar: sat:5 mart , bat:20 nisan (pcosum 45 günde bir oluyorum)
Merhaba, ben onu burda okumuştum pembesibi kullanıyodum mavisini mi kullanayım sizce. Sizin adetiniz düzenli mi, yumurtlama vsBende de pcos varinofolic combi verdi doktor bana mavi kutu olandan. Folik asit de içeriyormus. İstersen sen de başla
Yok canim adetlerim düzensiz. Klomen kullandım sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi. Bekliyorum bakalım inşallah tutar. Pembe olanını bilmiyorum canim. Doktor pcos olanlara genelde bu takviyeyi veriyoruz dedi. Sabah aksam iciyorum ilacıMerhaba, ben onu burda okumuştum pembesibi kullanıyodum mavisini mi kullanayım sizce. Sizin adetiniz düzenli mi, yumurtlama vs
Niqu benim yengem 15 yıl boyunca tüp bebek denedi olmadı tam vazgeçtiler kendi kendine 2 tane peş peşe erkek çocuk doğurdu inşallah senin de tüp bebek başlamadan hamile kalırsınBende geldim Nisan ayına ama benimki tüp bebek..nasıl yol beni bekliyor bilmiyorum
Yaa ben günde 1 alıyordum. 2ye mi geçsem acaba?Bu arada insülin direncinize baktırdınız mı? Pcoslarda oluyor , o da gebeliğe engel olabiliyomuşYok canim adetlerim düzensiz. Klomen kullandım sonrasinda ovitrelle catlatma ignesi. Bekliyorum bakalım inşallah tutar. Pembe olanını bilmiyorum canim. Doktor pcos olanlara genelde bu takviyeyi veriyoruz dedi. Sabah aksam iciyorum ilacı
Bu ay prolaktin yüksek çıktı ilac kullanıyorum ama insülin direncine baktirmadim. İlaci da bilmiyorum canım bence iki tane alabilirsin çünkü günlük doz iki adete denk geliyordu bakmıştımYaa ben günde 1 alıyordum. 2ye mi geçsem acaba?Bu arada insülin direncinize baktırdınız mı? Pcoslarda oluyor , o da gebeliğe engel olabiliyomuş
Bende kendim aldım inofolic combi 2 ay kullandım günde 1 tane bu ay günde iki tane kullanacağımBende de pcos varinofolic combi verdi doktor bana mavi kutu olandan. Folik asit de içeriyormus. İstersen sen de başla
Canım iki ay kullanmışsın bir etkisini gördün müBende kendim aldım inofolic combi 2 ay kullandım günde 1 tane bu ay günde iki tane kullanacağım
Tamam ben de öyle yapayımmmBu ay prolaktin yüksek çıktı ilac kullanıyorum ama insülin direncine baktirmadim. İlaci da bilmiyorum canım bence iki tane alabilirsin çünkü günlük doz iki adete denk geliyordu bakmıştım
Değişiyor canım bazen 30 bazen 70 günde birTamam ben de öyle yapayımmmadetiniz ne kadar zamanda 1 oluyor
Görmedim canım ya o yüzden günde 2 kere deneyeceğimCanım iki ay kullanmışsın bir etkisini gördün mü
Ay ben 15 yıl beklesem canım 45 yaş olurum Allah korusun.Allah evlatlarıni korusun.Çok acılar çektim bu çocuk sonuncu sınavım olsun..ilk defadan tutunsun bebişim..hep maddi olarak da yıprandık.Niqu benim yengem 15 yıl boyunca tüp bebek denedi olmadı tam vazgeçtiler kendi kendine 2 tane peş peşe erkek çocuk doğurdu inşallah senin de tüp bebek başlamadan hamile kalırsın
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bir bebek nasip etsinAy ben 15 yıl beklesem canım 45 yaş olurum Allah korusun.Allah evlatlarıni korusun.Çok acılar çektim bu çocuk sonuncu sınavım olsun..ilk defadan tutunsun bebişim..hep maddi olarak da yıprandık.
Sat 29 Aralık bat yokcanlar listeye eklemediğim varsa bat sat yazıp beni etiketleyebilir
Tamam canım ekliyorumSat 29 Aralık bat yok
Tamam canım ekledimCanm beni de ekler misin
Sat: 5 mart
Bat: 3 nisan(yumurtlamama göre değişebilir zamanı gelince haber ederim )