Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam gebeliğim 5+2. Haftasındayim aşırı derecede bacağım ve belim ağrıdıgı için kardeşime bacaklarımı tepelemesini istedim bir süre sonra boşluğuna geldi sanırım belime çıktı tek ayağıyla ama çıkmasıyla indirmem bir oldu 1-2 saniye falan diyebilirim herhangi birşey olurmu acaba yorumlar mısınız
Bende herhangi bir kasılma ağrı veya leke oluusmadi
Allah korusun canım bi ağrı lekelenme kanama falan yoksa bişey olmamıştır bence ya bide göbek büyümediği için daha etkilenmemiştir diye düşünüyorum

Allah korusun canım bi ağrı lekelenme kanama falan yoksa bişey olmamıştır bence ya bide göbek büyümediği için daha etkilenmemiştir diye düşünüyorum
İnşallah canım yok hala aynı şekilde bel ağrım bacak ağrım var ama ekstra bir şekilde biyerim agrimiyor çok şükür Allah bana bağışlasın sakındıkca birşeyler oluyor ya

Arkadaşlar selam gebeliğim 5+2. Haftasındayim aşırı derecede bacağım ve belim ağrıdıgı için kardeşime bacaklarımı tepelemesini istedim bir süre sonra boşluğuna geldi sanırım belime çıktı tek ayağıyla ama çıkmasıyla indirmem bir oldu 1-2 saniye falan diyebilirim herhangi birşey olurmu acaba yorumlar mısınız
Bende herhangi bir kasılma ağrı veya leke oluusmadi
Yok sanmıyorum Bi şey olacağını

İnşallah canım yok hala aynı şekilde bel ağrım bacak ağrım var ama ekstra bir şekilde biyerim agrimiyor çok şükür Allah bana bağışlasın sakındıkca birşeyler oluyor ya
Ama sen yine de dikkat et hamileliğin ilk zamanları ağrılar normal

Amin inşallah canım korkma birşey olmaz

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Nisan grubumuz. Ben marttan elenmek üzereyim tarihler netleşince yerimi alırım :halay:. Göbüşlerimiz sağlıklı bebelerle dolsun inşallah en kısa zamanda, bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine.

cans16 cans16 canim hayirli olsun topigin.. ben hala marttayim ama pek umudum yok gibi. Sat bat belli olunca tekrardan yazarim tabi ama simdiden bir goruneyim yerimi alayim dedim☺️ hayirli haberler alalim insallah bu mubarek ayda

Şimdi benim SAT 15 Şubat. Indirdigim bir Uygulamaya göre 2 Mart ovulasyondu, 21-24 Ve 1 Mart ilişki oldu. BAT 17 Mart gözüküyor, ben en erken hangi tarihte gebelik testi yapsam kesin sonuç alırım? Teşekkür ederim 🫠
Kız aynıyız seninle. 2 martta çatlatma iğnesi oldum gece 11.30 da. İnşallah güzel haberler alırız❤️

6 Mart sat. 30 Mart bat ama biz onu 1 Nisan yapalım 😅 beni de ekler misiniz? burayı da takip edeyim. Mart grubundan geliyorum.

X