Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım burayada eklerim ama mart topiğide bar orayada bakabilirsin
Evet biliyorum geçen hafta test verdim negatif çıktı 😒 bugün tekrar bir test daha verdim o da negatif çıkacakmış gibi hissediyorum bende bu yüzden Nisan ayında ALLAH nasip ederse düşünüyorum

Kızlar selam 7 martta adet oldum bugün doktora gittim yumurtam 28mm olmuş çatlamak üzere dedi doktor ama internette 24mm üstü kendi kendine çatlamaz yazıyor kafam çok karıştı 😔

NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYAN CANIM ANNE ADAYLARI UMARIM BU AY MUCİZELERİMİZE KAVUŞURUZ
:KK200: :KK200: :KK200:
ANNE ADAYISATBATDURUM
cans16 cans16 5 MART🤰🏼
@Feryasu2 MART1 NİSAN🍀🐞
@Leylifer024 MART1-2 NİSAN🍀🐞
@mervee9875 MART20 NİSAN🍀🐞
@Hayirlisi1235 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mardin li29 ARALIK🍀🐞
@Suyolu015 MART3 NİSAN🍀🐞
@turuncuuu123 ŞUBAT22 MART🍀🐞
edahandro edahandro 7 MART1 NİSAN🍀🐞
L A L L A L 3 MART5 NİSAN🍀🐞
@garfiuss6 MART3 NİSAN🍀🐞
@gossipbusra2 MART28 MART🍀🐞
@evremm227 MART1 NİSAN🍀🐞
@Niqu5 MART5 NİSAN🍀🐞
@ZeyElif5-6 NİSAN🍀🐞
@Marryyj7 MART🍀🐞
@Anac ana7 MART1 NİSAN🍀🐞
@suyesili15 MART1 NİSAN🍀🐞
@rosalinel4 MART4 NİSAN🍀🐞
@Mrvpearl9 MART3 NİSAN🍀🐞
@aynurland8 MART11 NİSAN🍀🐞
@Tuttyy8 MART7 NİSAN🍀🐞
@caglaaaaaa8 MART9 NİSAN🍀🐞
@fztbsr26 ŞUBAT24 MART🍀🐞
@htmcicegi10 MART5 NİSAN🍀🐞
@Feyzacim11 MART6 NİSAN🍀🐞
@cnlrm14 MART8 NİSAN🍀🐞
@Jinnn11 MART11 NİSAN🍀🐞
@mucizebekliyorum111 MART8 NİSAN🍀🐞
@Hasretimm12312 MART9 NİSAN🍀🐞
@Eymennnannesi20 MART18 NİSAN🍀🐞
@kakulelib21 MART15 NİSAN🍀🐞
@Asli Miraz11 MART5 NİSAN🍀🐞
@karsumaran8 MART6 NİSAN🍀🐞
@BirMucizeOlsunb17 MART11 NİSAN🍀🐞
Beni de ekler misiniz😍 SAT: 16 Mart BAT: 11 Nisan

Burdan soyluyum isterseniz sadece sprem kalitesi icin degil bin bin derde deva diyorlar ibni sinanin tarifi
Kuru incirleri dorde bolup bir kavanoza doldurum uzerini gececek kadar saf zeytin yagi dokup karanlik yerde bekletip iki gun sonra gunde bir incir olacak sekilde yeniyor 😊
Annem bu tarifi çocuğunun olmasını isteyen ama yumurtalıklarında problem olan arkadaşına önerdi, kadın 1-2 ay kullandı ve kadın hamile. Doktoru tedavi görmesi gerekiyor diyordu tedavi görmedi incir yedi tabi kuru incir ve hamile kaldı. Demem o ki sadece erkekler için değil bayanlar için de çok faydalı☺️🙏🏻

Kızlar selam 7 martta adet oldum bugün doktora gittim yumurtam 28mm olmuş çatlamak üzere dedi doktor ama internette 24mm üstü kendi kendine çatlamaz yazıyor kafam çok karıştı 😔
Canım benim geçen ay 28 mmdi. Bir kaç gün Sonraki kontrolde 30 mm oldu ve kiste çevirmiş dedi.

Annem bu tarifi çocuğunun olmasını isteyen ama yumurtalıklarında problem olan arkadaşına önerdi, kadın 1-2 ay kullandı ve kadın hamile. Doktoru tedavi görmesi gerekiyor diyordu tedavi görmedi incir yedi tabi kuru incir ve hamile kaldı. Demem o ki sadece erkekler için değil bayanlar için de çok faydalı☺️🙏🏻
Evet ben inciri cok seviyorum bende yiyorum insallah sifa olur rabbim bizleri bu dunyada yanliz birakmasin kucagimiz bos kalmasin insallah 🤲🏻🌸

Canım duphaston gebelik varsa tutunmayı sağlıyor yoksada bittikten sonra adeti söküyor diye biliyorum ben. Test e etki edeceğini sanmıyorum
Hemşire arkadaşlar da öyle söyledi. Bi bakalım yarın sabah da test yapacağım inşallah sonuca göre eklersin beni olur mu😊🌺

Ateş takibi nasıl yapılıyor😊
Fertility friend diye bir uygulama var İngilizce ama ben başlarsa zorlanmıştım şimdi çözdüm, onu indirdikten sonra regl dönemini vs giriyorsun hergün aynı saatte hiç yataktan kalkmadan, hiç konuşmadan ölçüp ateşini o güne yazıyorsun

X