Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım işte 1 tanesi araya gitti bencede diğer gördüğü yumurta büyüyecek gibi duruyor
Canım bilemiyorum şu yumurta işlerini, buralarda yazıştıktan ve aralıklı oruçtan sonra döngümün 13 14 günü hissettiğim kasık ve karın ağrısını yumurtlamayı bağlayan biri olarak inşallah yumurta güzel büyüyüp çatlar ve spermi yakalar

Bende femara kullandım, o yüzden çok hakim değilim, klomen yumurtami çok büyüttü hep kist oldu
Adetin 5. Günü başladım sabah akşam 2 tane içtim. İlaç Bende çok baş ağrısı da yaptı
Bünyemizde şaştı ama kendi halinde de iş görmüyor
3 sene oldu

Canım tarih yazmayan bugünse sanki pik gibi
Tarih yazmayan bugün canım ama tam anlamıyla pik değil daha benim pik oldumu t çizgisi bariz kop koyu oluyor muhtemelen yarına pik olur diyorum ben

Yaaaa ay inşallah valla şu yumurtayla spermi zorla buluşturasım var ne inat çıktılar

Bende gördüm, resmen gerçek gibiydi , o kadar hissettim ki uyandığımda goz yaşlarım duruyordu, Hayırlı zamanda güzel haberler alırsın inşallah
Hissiyatı mükemmeldi Allah’ım isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla ve hayırla inşallah

Ben ne femara kullanırken ne iğne olduktan sonra hala Bi yan etki belirti hicbirsey yok bitek ilaçta lekelenmwm oldu o kadar iğne gününden beri de hiçbirsey yok

Çok sevindim canım sağlıkla inşallah güzel haberleri duyarız

Ben ne femara kullanırken ne iğne olduktan sonra hala Bi yan etki belirti hicbirsey yok bitek ilaçta lekelenmwm oldu o kadar iğne gününden beri de hiçbirsey yok
İğne daha hafif kaldı belirti olarak. Sadece sağ tarafım ağrıyor ve ayağıma vuruyor ağrısı, onun dışında ekstra ateş basması oluyor bu kadar

Tarih yazmayan bugün canım ama tam anlamıyla pik değil daha benim pik oldumu t çizgisi bariz kop koyu oluyor muhtemelen yarına pik olur diyorum ben
Orda bi tane daha var canım o zamnda mi pik değil di onu görünce kafam karıştı

İğne daha hafif kaldı belirti olarak. Sadece sağ tarafım ağrıyor ve ayağıma vuruyor ağrısı, onun dışında ekstra ateş basması oluyor bu kadar
Bende sadece doktorun değerlendirin dediği saatte bir ağrı oldu o gece hem Kasık ağrısı hem gaz sancısı gibi sabah kalktığımda da vardı biraz sonra ne Ağrı ne hiçbirsey yok senin iğnenin kaçıncı günüydü

Orda bi tane daha var canım o zamnda mi pik değil di onu görünce kafam karıştı
İşte o gün pike çok yaklaşmıştı ben yarın pik olur diyodum sabah daha silik çıktı bende işte o zaman 1 yumurtam daha vardı ama yeterince büyüyemeden çatladı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…