Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun söylediğiyle ovulasyon sanki çelişiyor kuzum ben anlayamadım ki bu işi

Doktorun söylediğiyle ovulasyon sanki çelişiyor kuzum ben anlayamadım ki bu işi
Ay bende anlıyamadım valla ya bugün tekrar kontrole gidicem işte yine ovülasyon testi yaptım o teste göre şuanda yumurtamın 15 veya 16 mm olduğunu düşünüyorum. Ama kontrolden önce 1 yumurtam daha vardı çatladımı sorusu kafamı kurcalıyor

mart ayında düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum şimdiden mayıs için yerimi alayım sat bat belli olduğunda tekrar yazarım

Ay nasıl sevindim canım hayırlı olsun. Verdiğin bilgi de çok kıymetli 4 gün kala bile çıkmıyor. Evet acele etmemek lazım beklemek lazım bay gününü. Hemen kan ver Canım mutlu haberlerini alalım inşallah

Canım ateş ne alemde bugün?
Canım kusura bakma geç cvp verdim uyumuştum galba bnm ateşim normal gidiyor yükledim bi bak istersen 36.60 olanlarda genelde kalorifer kapalıydı açtım 36.7 yada 36.8 çıktı tekrar kapatmıştım eski haline döndü sence etkiler mi evin ısısı

Eve gidince bir ovulasyon patlatim ona göre olsun bari yarın olmayacak ama cumartesi olurdu. 3 gün geç mi ki ya
Ya boşver ne uğraşıyon ovulasyonla falan sen beni dinle bugün de yap sonra cumartesi aksamı olur oldu bitti eskiden ovu mu vardı

Canim yumurta uygun buyukluge ulaşmadan çatlamış görünüyor ama femara kullanmissin, uygun buyykluge gelmesi gerekiyordu

Bende çok merak ettim lütfen bize de bildir kendini üzme eminim kötü bir şey yoktur
Şimdi geldim hastaneden, 2 yumurtamda çatlamış, lekelenme geldiği gün tam 14. Gün oda hormonlar pik seviyede oluyor , ilaçta kullandın bundan kaynaklı olabilir dedi.
Çokça kanamadığın sürece bir sorun oluşturmaz dedi. Değerlendirmeye devam dedi

Ben sana dedim canim, senin bir daha yumurtlaman olabilir diye.
Bir de dongunu antibiyotikte etkilemiş olabilir.

Canım ben rahim filmi çekilmedim ama sana şunu söyleyim kasım ayında adetim bittikten 10 gün sonra bi kanama yaşadım ara kanaması o kanama adet kanamadı olarak geçti çünkü sonraki adet 24 gün sonra geldi o kanamadan sonra

Ay hadi çok şükür canım bazı kadınlarda yumurtlama döneminde de lekelenme oluyor üstüne birde ilaç kullanıyoruz bünye şaşıyor. Ben bu ay femara kullandım adetin5. Günü 6. Günde biten adetim 10. Gün hala leke geliyordu bitmemişti 4 gün lekelenmem oldu ilaçlardan kaynaklı hep bunlar

Yumurtlama olur mu acaba bu saatten sonra sonuçta ateş düşük gidiyor. Yüksek olması gerekirdi. Sanırım bir geç yumurtlama daha göreceğim
Yumurtlama olabilir tabikide istersen doktora git takip için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…