Doktorun söylediğiyle ovulasyon sanki çelişiyor kuzum ben anlayamadım ki bu işiKızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? @TASUU @Papatyamaviss @fnd_50 @imagination forever @melegim can @sevayd @melisaa93Safransari @pozitifbiri tweeetyyy
Amin canım insallah evet evet bugün tekrar bak söz ver bana
89 doğumluyum, 9 nisanda 34mü olcak 35mi olcak bilemiyorum ki hep karıştırıyorumKaç yaşındasınız sakıncası yoksaben de öyle düşünüyorum bazen çünkü
Ay bende anlıyamadım valla ya bugün tekrar kontrole gidicem işte yine ovülasyon testi yaptım o teste göre şuanda yumurtamın 15 veya 16 mm olduğunu düşünüyorum. Ama kontrolden önce 1 yumurtam daha vardı çatladımı sorusu kafamı kurcalıyorDoktorun söylediğiyle ovulasyon sanki çelişiyor kuzum ben anlayamadım ki bu işi
Ben de hep karıştırıyorum , 90lıyım ben de89 doğumluyum, 9 nisanda 34mü olcak 35mi olcak bilemiyorum ki hep karıştırıyorum
Ay nasıl sevindim canım hayırlı olsun. Verdiğin bilgi de çok kıymetli 4 gün kala bile çıkmıyor. Evet acele etmemek lazım beklemek lazım bay gününü. Hemen kan ver Canım mutlu haberlerini alalım inşallahHanımlar bugün bat tarihiydi az önce test yaptım ve direkt çift çizgi nasıl mutluyum anlatamam hiç belirtim yoktu denedigimiz ilk aydi ve belirtimde olmadığı için çok umutsuzdum, şükürler olsun inşallah tutunurbu arada bata 4 gün kala yapmıştım çizgi çıkmamıştı erken davranmayın gününüzü bekleyin en sağlıklısı Eki Görüntüle 3228980
Allah ol derse olur üzülmeYumurtlamadan bir gün öncesi ilişki oldu sizce tek bir gün lede olurmu
Vajinadan bakıyor canım.Canım bu yumurta takibinde doktor vajinal mi bakıyor yoksa ultrasonla mi takip ediyor hiç yaptırmadım bende yaptırmak istiyorum
Canım kusura bakma geç cvp verdim uyumuştum galba bnm ateşim normal gidiyor yükledim bi bak istersen 36.60 olanlarda genelde kalorifer kapalıydı açtım 36.7 yada 36.8 çıktı tekrar kapatmıştım eski haline döndü sence etkiler mi evin ısısıCanım ateş ne alemde bugün?
tamam canım ekliyorum o zaman seni listeyemart ayında düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum şimdiden mayıs için yerimi alayım sat bat belli olduğunda tekrar yazarım
Ya boşver ne uğraşıyon ovulasyonla falan sen beni dinle bugün de yap sonra cumartesi aksamı olur oldu bittiEve gidince bir ovulasyon patlatim ona göre olsun bari yarın olmayacak ama cumartesi olurdu. 3 gün geç mi ki ya
benim kuzenin 90lı 11 yaşında kızı varBen de hep karıştırıyorum , 90lıyım ben de
Canim yumurta uygun buyukluge ulaşmadan çatlamış görünüyor ama femara kullanmissin, uygun buyykluge gelmesi gerekiyorduKızlar bende bişey danışıcam ya benim geçen ay ilaçsız adetin 15. Gününde 18 mm yumurtam olmuştu doktor kontrolünde öğrendim. Bu ayda femara kullandım adetin 11. Günü (Salı günü) doktora gittiğimde 13 mm yumurtam olduğunu söyledi sadece 1 tane varmış bu durumda bana biraz tuhaf geldi zaten normaldede tek yumurtam her ay büyüyüp çatlıyor. Adetin 9. Günü 2 Nisanda ovülasyon testim pike yakın çıkmıştı sabah testi tekrarladığımda silikti o zaman başka gelişen bi yumurtam çatlamış olabilirmi sizce? Ateşe ve ovülasyona bakınca böyle bir ihtimal varmı? @TASUU @Papatyamaviss @fnd_50 @imagination forever @melegim can @sevayd @melisaa93Safransari @pozitifbiri tweeetyyy
Şimdi geldim hastaneden, 2 yumurtamda çatlamış, lekelenme geldiği gün tam 14. Gün oda hormonlar pik seviyede oluyor , ilaçta kullandın bundan kaynaklı olabilir dedi.Bende çok merak ettim lütfen bize de bildir kendini üzme eminim kötü bir şey yoktur
Ben sana dedim canim, senin bir daha yumurtlaman olabilir diye.Rahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUU @imagination forever @melisaa93savascii Safransari C cnlrm tweeetyyy @pozitifbiri
Canım ben rahim filmi çekilmedim ama sana şunu söyleyim kasım ayında adetim bittikten 10 gün sonra bi kanama yaşadım ara kanaması o kanama adet kanamadı olarak geçti çünkü sonraki adet 24 gün sonra geldi o kanamadan sonraRahim filmi sanırım adet düzenimi çok etkileyecek. Korkum şu. Rahim filminden 2 gün önce pik görmüştüm film çekilince etkiledi yumurta çatlayamadı mı acaba. Umarım kiste falan dönmez. Bugün normalde adetin 21. Günü. Rahim filminden sonra 8 gün kanamam sürdü biliyorsunuz acaba o adet yerine mi olmuş olacak kafam çok karışık. Adetim bu gidişle 40 günleri geçmiş olacak sanırım. @Papatyamaviss @Deepblues @TASUU @imagination forever @melisaa93savascii Safransari C cnlrm tweeetyyy @pozitifbiri
Eşim giti memlekete ancak 5 gün sonra gelir amin inşallahAllah ol derse olur üzülmeama siz devam edin
Ay hadi çok şükür canımŞimdi geldim hastaneden, 2 yumurtamda çatlamış, lekelenme geldiği gün tam 14. Gün oda hormonlar pik seviyede oluyor , ilaçta kullandın bundan kaynaklı olabilir dedi.
Çokça kanamadığın sürece bir sorun oluşturmaz dedi. Değerlendirmeye devam dedi
Yumurtlama olabilir tabikide istersen doktora git takip için canımYumurtlama olur mu acaba bu saatten sonra sonuçta ateş düşük gidiyor. Yüksek olması gerekirdi. Sanırım bir geç yumurtlama daha göreceğim