işte kadınlara verilmiş bir duygu, vücüt istiyor, akıl, kalp istiyor...Kızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? ben yapım gereği bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerimde elimde büyüdü zorluklarınada yakından şahit oldum. Şuan 9 aylık evliyim ve ilkk günden beri hep içimde bir çocuk isteği ama eşimle 7 yıl birliktelikten ve sürekli engellerle uğraştıktan sonra evlendik o yüzden hep diyorumki eşimle daha çok vakit geçirme fırsatım varken geçirmelimiyim ayrıca çok memnun olduğum 4 yıldır çalıştıığım bir işim var bebekten sonra uzun bi süre çalışabileceğimi düşünmüyorum o yüzden kafam çok karışık asla evet istiyorum diyemiyorum istemiyorumu assla diyemiyorum
Evet olabilirYumurtlamadan bir gün öncesi ilişki oldu sizce tek bir gün lede olurmu ya
İnşallah ya bu ay çok inanılmaz umutlydum bazı şeyler istedim gibi gitmediEvet olabilir
olur baby, ben tüm gün bilgisayar başındayımAA bende şimdi açtım dur sileyim buraya geleyim
E nasıl sileceği molur baby, ben tüm gün bilgisayar başındayım
Canım sennbu ay ne yapacak sinolur baby, ben tüm gün bilgisayar başındayım
Merhaba bence çocuk olayı zaten asla tam olarak evet yapabilirim çok hazırım gibi olmuyor. Ben 7 yıllık evliyim daha yeni yeni artık zamanı geldi sanki diyorumKızlar çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz? ben yapım gereği bebekleri çocukları çok seviyorum yiğenlerimde elimde büyüdü zorluklarınada yakından şahit oldum. Şuan 9 aylık evliyim ve ilkk günden beri hep içimde bir çocuk isteği ama eşimle 7 yıl birliktelikten ve sürekli engellerle uğraştıktan sonra evlendik o yüzden hep diyorumki eşimle daha çok vakit geçirme fırsatım varken geçirmelimiyim ayrıca çok memnun olduğum 4 yıldır çalıştıığım bir işim var bebekten sonra uzun bi süre çalışabileceğimi düşünmüyorum o yüzden kafam çok karışık asla evet istiyorum diyemiyorum istemiyorumu assla diyemiyorum
klomen muhtemelen, ben doktorlar devam ediyorum canım, adetimin 3cü günü gidicem doktoraCanım sennbu ay ne yapacak sin
benim yaşım geçiyor yoksa daha 2 sene falan beklerdim her halde)Merhaba bence çocuk olayı zaten asla tam olarak evet yapabilirim çok hazırım gibi olmuyor. Ben 7 yıllık evliyim daha yeni yeni artık zamanı geldi sanki diyorumhem siz yeni evliymişsiniz daha şimdiden kendinizi bu tür düşüncelere boğmayın, tadını çıkarın
Kaç yaşındasınız sakıncası yoksabenim yaşım geçiyor yoksa daha 2 sene falan beklerdim her halde)
Hanımlar bugün bat tarihiydi az önce test yaptım ve direkt çift çizgi nasıl mutluyum anlatamam hiç belirtim yoktu denedigimiz ilk aydi ve belirtimde olmadığı için çok umutsuzdum, şükürler olsun inşallah tutunurbu arada bata 4 gün kala yapmıştım çizgi çıkmamıştı erken davranmayın gününüzü bekleyin en sağlıklısı Eki Görüntüle 3228980
Amin canım insallah evet evet bugün tekrar bak söz ver banaİnşallah güzel haberlerle gel
Ay bugünü müüü tekrar mııııı?
Tamm işte tam vakti onun kahverengi veya pembe bir lekelenme olurHiç yaşamadım nasıl bişey bilmiyorum onuda düşünüp ümitlenmekte istemiyorum adete 5 6 gün vardı daha