Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Benim de senin gibi 3 farklı tarih vardı hatırlarsan 7-8-9 diye hiçbiri olmadı bugün adet oldum ama dün ve bugün ateşim dğşüktü zaten belliydi. Senin ateşin çok güzel gidiyor sen de bebiş var inşallah

Bismillahirrahmanirrahim diyelim kızlar hayırlı uğurlu olsun. 1 nisan adet başlangıcım beklenen adet tarihim 30 nisan. Bugünden itibaren ilk defa korunmayı bırakacağım

İnşallah canım yaa 36.6 36.7 arasında gitmeye devam ederse ihtimal var senin için üzüldüm rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım bnm normalde başım tutardı 2 üç gün yok hiç bişey ne gelen var ne giden akıntı var sadece

Canım zahmet olmazsa tablonu atarmısın

3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Ben 2.eklediğin uygulamayı kullanıyorum 'mycalender / takvimim' uygulamasını :)

Önce bnde onu kullanıyordum pek fazla tutmuyordu sonra diğerlerini indirdim
bende tutuyor genelde, gerçi ben sadece adet tarihlerim için kullanıyordum. Bebiş düşününce burdaki uyarılara ve vücudumdaki ağrıları takip ederek ilerledim gerçektende söylediği zamanda yumurtlamışım demekki bu ay tutu, gerçi şuan kan sonucumu bekliyorum umarım bi an önce çıkar ve pozitiftir. inşallah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur daha çok yeni bakalım... Hep diliyorum, Allah en kısa zamanda sana da tüm isteyenlere de kolaylıkla ve tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh canım ^^,
Amin amin aminnnn

Kız yerleşme olmasın tatlım

Kız yerleşme olmasın tatlım
bilmiyorum ki babym akşama doğru belli olur fazlalığı, benim annemde normal adet olmuş bana hamileyken, 3cü aya girererken karın ağrısı, mide ağrısıyla doktora gitmiş öyle belli olmuş ))) ama benimki bence adet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…