- 21 Aralık 2022
- 484
- 505
Benim de senin gibi 3 farklı tarih vardı hatırlarsan 7-8-9 diye hiçbiri olmadı bugün adet oldum3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Ay yok öyle bir şey de istemezdim şahsen, her yaşı yaşamak gerekbenim kuzenin 90lı 11 yaşında kızı var
canım burası mayıs topiği, nisan içinBismillahirrahmanirrahim diyelim kızlar hayırlı uğurlu olsun. 1 nisan adet başlangıcım beklenen adet tarihim 30 nisan. Bugünden itibaren ilk defa korunmayı bırakacağım
İnşallah canım yaa 36.6 36.7 arasında gitmeye devam ederse ihtimal var senin için üzüldüm rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım bnm normalde başım tutardı 2 üç gün yok hiç bişey ne gelen var ne giden akıntı var sadeceBenim de senin gibi 3 farklı tarih vardı hatırlarsan 7-8-9 diye hiçbiri olmadı bugün adet oldumama dün ve bugün ateşim dğşüktü zaten belliydi. Senin ateşin çok güzel gidiyor sen de bebiş var inşallah
Balım gebeliği öğreniceğim tarih mayıs ondan kaynaklı yazdımcanım burası mayıs topiği, nisan için2023 NİSAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR bu topiğe yaza bilirsin
Canım yazdım ama görmedin sanırım bildirim çok olunca ekledim ateşi sence nasılSanki iki kere olmuş gibi geldi bana canım yarınki ateşine de bir bakalım yarınki ateş ipucu verir yükselirse iki kere olmuş olabilir
Canım zahmet olmazsa tablonu atarmısınBenim de senin gibi 3 farklı tarih vardı hatırlarsan 7-8-9 diye hiçbiri olmadı bugün adet oldumama dün ve bugün ateşim dğşüktü zaten belliydi. Senin ateşin çok güzel gidiyor sen de bebiş var inşallah
Ben 2.eklediğin uygulamayı kullanıyorum 'mycalender / takvimim' uygulamasını :)3 tane uygulama hepsi biribirinden farklı sizce hangisini baz alayım ben ateş tablosunda yarın için 5 den geriye saymaya başlamış kafam karıştı bi akıl verin hiç böyle olmazdı
Önce bnde onu kullanıyordum pek fazla tutmuyordu sonra diğerlerini indirdimBen 2.eklediğin uygulamayı kullanıyorum 'mycalender / takvimim' uygulamasını :)
bende tutuyor genelde, gerçi ben sadece adet tarihlerim için kullanıyordum. Bebiş düşününce burdaki uyarılara ve vücudumdaki ağrıları takip ederek ilerledim gerçektende söylediği zamanda yumurtlamışım demekki bu ay tutu, gerçi şuan kan sonucumu bekliyorum umarım bi an önce çıkar ve pozitiftir. inşallah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur daha çok yeni bakalım... Hep diliyorum, Allah en kısa zamanda sana da tüm isteyenlere de kolaylıkla ve tez zamanda nasip etsin inşallahhhhh canım ^^,Önce bnde onu kullanıyordum pek fazla tutmuyordu sonra diğerlerini indirdim
Öf falan yok yapılacakValla geldim öğle arası yaptım testini. Mecbur bu akşam da değerlendircem eşim bey öflemezseEki Görüntüle 3229084
O zaman devam edersiniz tatlımEşim giti memlekete ancak 5 gün sonra gelir amin inşallah
Kız yerleşme olmasın tatlımdaha tam gelmedi canım, akşam çok ağrım oldu, lavobaya gittim birinç püyüklügünde sulu 1 damla gibi kanama vardı, yumurta akının içindeymiş gibiydi sadece peçeteye geldi, bu günde hafif açık kahverengi sadece peçeteye geliyor anlamadım gitti, hiç böyle olmamışdı, daha tam başlayamadı
tamam ekliyorum o zaman seni deBalım gebeliği öğreniceğim tarih mayıs ondan kaynaklı yazdım
Ortaya karışık yap haber ver canımKızlar gidiyorum dr a ama ne diyeceğimi bilmiyorum
bilmiyorum ki babym akşama doğru belli olur fazlalığı, benim annemde normal adet olmuş bana hamileyken, 3cü aya girererken karın ağrısı, mide ağrısıyla doktora gitmiş öyle belli olmuş ))) ama benimki bence adet yaKız yerleşme olmasın tatlım